Årsmøte KFY

Postet av Korsvoll IL den 25. Jan 2018

INNKALLER TIL ÅRSMØTE FOR FOTBALL YNGRES AVDELING PÅ KORSVOLLHUSET TORSDAG 15. FEBRUAR KL 20:00


Vi ønsker alle medlemmer velkommen på årsmøte i Korsvoll Fotball Yngres (KFY).

Torsdag 15. februar kl. 20
Sted: Korsvollhuset


Dagsorden:

 1. Godkjenning av innkalling og dagsorden
 2. KFYs beretning for 2017
 3. Regnskap for 2017
 4. Budsjett for 2018
 5. Oppdatert sportslig plan (vil bli lagt på hjemmesiden 8.februar)
 6. Innkomne forslag
 7. Valg

Eventuelle saker som ønskes på agendaen må meldes inn til sportslig leder Frank Ruben innen 9. februar:  frank@korsvollfotball.no. Møtet er kunngjort ved e-post og på korsvollil.no

Vi håper flest mulig som bryr seg om fotball for barn og unge på Korsvoll vil delta, vel møtt!

Hilsen Styret i KFY

Lars Etholm (leder), Christian Brinch, Jarle Svanæs, Salve Jortveit, Stig Markus Hovdal, Knut Landstad, Line Dugstad og Frank Ruben Sommerseter Olsen (sportslig leder KFY).Invitasjon til klubbutvikling - tirsdagene 13. og 27. september

Postet av Korsvoll IL den 26. Jun 2016

Styret i Korsvoll IL ønsker å invitere alle engasjerte foreldre, spillere, tillitsvalgte, trenere og andre ildsjeler i klubben til å delta i en prosess om hvordan vi skal utvikle Korsvoll idrettslag videre.

Vi trenger en god diskusjon og konstruktive innspill på hva Korsvoll IL skal være for idretten og nærmiljøet på Korsvoll i fremtiden.

Og hvordan vi skal komme dit.

Prosessen starter med et åpent allmøte tirsdag 13. september kl 18.00 på Korsvollhuset. Vi fortsetter nå med et møte for å diskutere den langsiktige virksomhetsplanen for idrettslaget: verdier, visjon, virksomhetside. Her kommer vi til å trekke opp de helt fundamentale grunnprinsippene for mange år fremover. Dette møtet blir tirsdag 27. september kl 18.00 på Korsvollhuset.

Oslo idrettskrets vil bistå med å lede prosessen.

Velkommen!

Jon Bergundhaugen
StyrelederMedlemskontingent 2016

Postet av Korsvoll IL den 4. Jan 2016

Medlemskontingent 2016

Betalingsinformasjon vedr. medlemskontingenten 2016 er nå sendt ut. Alle medlemmer skal ha mottatt e-posten under med faktura vedlagt. Vær så snill å betal innen fristen, så vi slipper å bruke mye ressurser på purring.

De fleste mottar dessverre mange e-poster med samme betalingsinformasjon. Det skyldes at informasjonen sendes til alle e-postadresser registrert på medlemmet. Har medlemmet også registrert "Foresatte", sendes informasjonen også til alle e-postadresser registrert på denne. Når det gjelder familiekontingent, sendes betalingsinformasjon til alle familiemedlemmer. Da kan det bli mange likelydende e-poster, dessverre.

Mvh. KIL Styret


Subject: Betalingsinformasjon fra Korsvoll IL
To:

Hei!

Du har mottatt betalingsinformasjon fra Korsvoll IL. Betalingsinformasjonen kan gjelde for deg eller dine familierelasjoner (barn).
Hvis informasjonen ikke ligger vedlagt i eposten så må du logge deg på Min idrett for å se og eventuelt betale kontingenten/ avgiften.

Fakturaen gjelder medlemskontingent for 2016. For detaljer om kontingentsatser, kriterier for familiemedlemskap etc. se http://www.korsvollil.no/p/12276/medlemskap. Her finner du også informasjon om utmelding dersom en selv eller et familiemedlem ikke lenger skal være medlem. Har du fremdeles spørsmål, send en e-post til medlemsservice@korsvollil.no.

Faktura ligger vedlagt, så det er ikke nødvendig å logge seg inn på Min idrett. Dette fakturavarselet sendes til alle e-postadresser som er registrert på medlemmet og evt. dens foresatte. For familiekontingent sendes fakturavarsel til alle medlemmer i familien.

NB! Viktig at riktig kontonummer og KID benyttes! Kontonavn vil være "Buypass Originator AS" som er leverandør av betalingsløsningen i Idrettsforbundets systemer.

Mvh

Korsvoll IL
E-post (vedr. medlemskap): medlemsservice@korsvollil.no
E-post: post@korsvollil.no
Webside: korsvollil.no

For spørsmål vedrørende betalingen, kontakt Korsvoll IL. For spørsmål vedrørende bruken av Min idrett, kontakt Idrettens Support.Varde på Korsvolltoppen nyttårsaften

Postet av Korsvoll IL den 27. Des 2015

Varde Korsvolltoppen. Fotograf Tore Thiis Fjeld
Fotograf Tore Thiis Fjeld

Varde på Korsvolltoppen nyttårsaften

Velkommen til en stemningfull og høytidelig time på Korsvolltoppen. Oslos fineste varde tennes kl 1700 på Nyttårsaften. Arrangementet starter med flere fakkeltog i nærmiljøet fra kl 1615, deretter tale for dagen og allsang ute ved varden før den tennes. Bruk anledningen til en flott fellesopplevelse for alle.

Velkommen!


Hver nyttårsaften siden 1999 har Korsvoll IL bygget og tent en varde på Korsvolltoppen. Det gamle varselet om krig er blitt et tegn på samhold og et ønske om fred og fellesskap.

Fakkeltog til Korsvolltoppen og vardetenningen går kl. 1615 fra følgende steder nyttårsaften.

 1. Tåsen T-banestasjon (nord)
  Rute: Tåsenveien - Carl Kjelsens vei
 2. Skibakkveien/Maridalsveien
  Rute: Skibakkveien - Tåsenveien - Hansemyrveien - Fjellstien - Korsvollbråtan
 3. Rimi Maridalsveien
  Rute: Skjoldveien - Åmotveien
 4. Grindasletta
  Rute: Peder Ankersvei - Langmyrveien - Havnabakken - Carl Kjelsens vei
 5. Nordberg kirke
  Rute: Peder Ankersvei - Carl Kjelsens vei
Fakler selges på forhånd, på oppmøtestedet og underveis

Poster: Vardepresentasjon 2014.pdf