Påmeldingen til fotballskolene 2019 er nå åpen!

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 12. Mar 2019

Korsvoll Fotball Senior og Tine arrangerer også i 2019 fotballskole i sommerferiens første og siste uke. Bli med på sommerens høydepunkt - påmeldingen er nå åpen!


Trykk her for å komme til påmeldingssiden.
Ny sportslig leder!

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 22. Nov 2018

Det er med glede vi kan ønske Andreas Aarnes velkommen som sportslig leder i Korsvoll fotball yngres. Andreas er 35 år, og har de siste fire årene jobbet i Snarøya, etter tidligere å ha vært i Bærum og Stabæk. I Snarøya har han blant annet jobbet med deres akademitilbud, med oppfølging av årganger, vært ansvarlig for jentefotballen og vært delaktig i gjennomføringen av klubbens kvalitetsklubbprosess. Andreas tiltrer 01.01.19 og vi ser frem til å få ham med i vårt utviklingsarbeid i Korsvoll, både på akademi, i lag og i klubb. Frank søker nye utfordringer

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 27. Okt 2018

Franks kontrakt som Sportslig Leder for Korsvoll Fotball utløper 31.12.2018. Han har i den forbindelse bestemt seg for søke nye utfordringer.Korsvoll Fotball har innvilget Frank arbeidsfritak i tiden før jul, for å gjøre nettopp det. Han vil derfor ha sin siste arbeidsdag for klubben den 15.november 2018.

Vi takker Frank for den flotte innsatsen han har gjort for klubben i årene han har vært her.KA Vinter har nå åpnet for påmeldinger!

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 10. Okt 2018


Korsvollakademiet

Periode: Vår 03.04 - 22.06, Høst 20.08 - 02.11, Vinter 05.11 - 29.03
Påmeldinger gjøres på følgende lenke eller nederst på siden: https://goo.gl/forms/u9xz5f55sw3iHICK2

Hva er Korsvollakademiet?

Korsvollakademiet er et populært aktivitetstilbud til de som ønsker ekstra fotballtrening etter skoletid.
Vi ønsker å gi et best mulig tilbud til flest mulig.


Pappaperspektiv

Målgruppen er unge Korsvollspillere på barneskolen, jenter og gutter, som ønsker mer organisert trening enn det de får gjennom laget sitt. Deltakerne på Korsvollakademiet vil følge treninger og kamper med laget sitt som vanlig.

  • Vi vil legge vekt på allsidig og lystbetont aktivitet.
  • Vi vil utvikle deltakernes ferdigheter med ball.
  • Vi vil sette fokus på gode holdninger og verdier.
  • Vi ønsker å skape et godt treningsmiljø med en egen «Korsvollakademi-kultur».

Nytt av året er at vi innleder et samarbeid med Fotballprogresjon Norge (FPN) for å heve kvaliteten på akademiet ytterligere, der FPN vil bidra med en trener på feltet de fleste akademidagene, samt være med planlegging av akademiøktene i samarbeid med Korsvolls egne trenerere.

Når arrangeres Korsvollakademiet?

Treningene vil foregå på Korsvoll kunstgress. Baller blir lagt ut 14:00 for barna til å drive fri lek. Effektiv treningstid fra 14.20-15.50. Vårperioden er april til og med siste skoleuke i juni. Høstperioden er fra skolestart i august og ut oktober. Vinterperioden er fra november og ut mars.

Økter på vinter KA vil utgå dersom det er -10 eller kaldere. Det samme gjelder dersom det er meldt mye snø, da det vil legge seg sne kjappere enn det blir fjernet og det derfor ikke vil være forsvarlig for spillernes del å trene under slike forhold. Beslutning vedrørende gjennomføring av trening vil tas utfra en totalvurdering. Det vil her bli sendt ut mail til alle foresatte de dagene det utgår i tillegg til at informasjonen øverst på siden vil oppdateres. *kan endres.

Korsvollakademiet følger skoleruta når det gjelder både ferier, helligdager og fridager.Målgruppen

Målgruppen er unge Korsvollspillere, 7-12 år (spillere født 2006-2011) både jenter og gutter. 

Hvordan fungerer tilbudet?

Slik ser en typisk økt på Korsvollakademiet ut:

  • På våren vil 1. klassinger bli fulgt ned til banen av en av instruktørene (han/hun står ved skoleporten kl 13.45). Disse skal da skifte og evnt. spise i garderobene.
  • Baller blir sluppet ut på banen kl 14.00 med mulighet for fri lek fram til kl 14.20.
  • Det blir da gjennomført en felles oppvarming.
  • De deles inn i differensierte grupper med hver sin instruktør.
  • Gruppene gjennomfører deløvelser og spill.
  • De siste ti minuttene vil gruppene samles og prate om hvordan økten har vært. Det vil også være rydding i denne tiden.

Gruppeinndelingen vil være basert på holdninger, motivasjon og ferdigheter slik at man får mest mulig homogene grupper. Dette betyr at gruppene kan gå på tvers av årganger. Det vil bli tatt sosiale hensyn slik at spillerne alltid har noen på samme alder i gruppen sin. Gruppene kan variere fra uke til uke og mange spillere vil være på et rulleringsystem slik at det er en variasjon i hvem de trener sammen med.

Viktig:
Vi gjør oppmerksom på at Korsvollakademiet ikke er en erstatning for Aktivitetsskolen. Noen 1. og 2. klassinger kan fremdeles være litt umodne til å delta på et slikt opplegg. Det er ønskelig at de selv er motiverte for å bli bedre i fotball, og ikke går der fordi mamma eller pappa vil dette. Vi har ikke personale til å ta oss av barn som heller vil løpe rundt å leke og gjøre andre ting enn å være med på den organiserte treningen. Er dere usikre på dette, ta kontakt med Frank. Vi ber om forståelse for dette!


Det er krav om leggbeskyttere gjennom hele økten og det er anbefalt å ha med drikkeflaske og litt mat for de som har behov for ekstra energi.


Mål for Korsvollakademiet

Fotball vil være hovedaktiviteten, med ulike ferdighetstemaer hver uke. I tillegg til å bedre deltakernes ferdigheter med ball, har vi også fokus på å utvikle gode holdninger og verdier. Treningen skal være lystbetont.


Prisene nedenfor er for 2017. Prisen inkluderer frukt som vil bli servert på treningen.


Antall dager per ukeVår 2018 (12 uker)Høst 2018 (10 uker)Vinter 2017/2018 (18 uker)
11600,-1350,-2450,-
22300,-1950,-3400,-
33000,-2500,-4500,-
43600,-3000,-5400,-
54000,-3400,-
6100,-For spørsmål om arrangementet kontakt sportslig leder Frank, frank@korsvollfotball.no

Påmeldinger kan gjøres på skjemaet under eller ved å følge lenken øverst på siden:Fotballtilbud for de yngste/oppstartshjelp for nye årganger høststart 29.08 kl 17:30-18:30

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 24. Aug 2018

Korsvoll legger til rette for fotballspill de to siste årene før barna starter på skolen, altså for både gutter og jenter født i 2013 og 2014. Dette foregår som lekbaserte fotballtreninger onsdager 17:30-18:30Havnajordet. Oppstart høst er onsdag 29. august, med siste trening når det blir for mørkt/kaldt til å trene ute. For nye spillere er det bare å møte opp på treningene!  Levert av IdrettenOnline