Gjenglemt tøy

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 20. Aug 2017


Det ligger mye gjenglemt tøy igjen på Korsvollbanen, både vanlige klær og fint Korsvoll-tøy. Det er samlet mye i kassen på verandaen på Korsvollhuset. Der ligger det blant annet Korsvoll-gensere med initialene SVK, ANB, JAW, AHH, ARJ, HHE og OWS. Sjekk kassen om det er noe tøy dere savner.

Korsvoll Fotball J2005 tok Dana Cup med storm

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 31. Jul 2017

Korsvoll og Kew Park Rangers (England) utveksler vimpler

Korsvoll Fotball Jenter 2005 deltok forrige uke på Dana Cup på Nord-Jylland. Vi reiste med 14 2005-jenter, men med foreldre, søsken og besteforeldre var vi et reisefølge på omtrent 50. Vi bodde i fantastiske omgivelser på Nørlev Strand 15-20 minutters kjøring fra banene i Hjørring.

Med 4 innlånte småsøstre kunne vi stille to jevngode lag med få innbyttere i vanlig Korsvoll J2005-stil. Vi var spente på motstanden. Selv om det er mange norske lag på Dana Cup, var vi heldige og hadde både dansk, finsk og engelsk motstand i gruppespillet. Vi var også spent på underlaget. Jentene ble forberedt på gress og mer direkte fotball gjennom to treningsøkter på en lokal bane dagene før turneringsstart.


Korsvoll i kamp mot HooGee (Finland)

Jentene var bedre forberedt enn vi regnet med. Det ene laget vårt vant alle kampene i gruppespillet, mens det andre laget også vant gruppen sin på målforskjell etter to seire og et knepent tap. Dermed var begge lagene direkte kvalifisert til kvartfinaler i A-sluttspill. Begge lagene røk ut med heltemodig innsats og knepne tap i kvartfinalene mot sterk motstand. Vi føler oss trygge på at vi har med 14 toppmotiverte 2005-jenter og 4 2007-jenter sultne på mer fotball hjem igjen til Norge. Dana Cup anbefales.

Christian BrinchHøy kvalitet på ukens fotballskole

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 30. Jun 2017


Denne uken har det vært fotballskole på Korsvollbanen - som det er første og siste uke av sommerferien hvert eneste år.


Det har vært høyt aktivitetsnivå og bra kvalitet på aktiviteten, takket være dyktige trenere og motiverte barn. Smålagsspill og øvelser med god organisering har resultert i mange involveringer, repetisjoner og ballberøringer for hver enkelt spiller. Det er viktig for å legge til rette for utvikling av fotballferdigheten gjennom mye erfaringslæring, med oppfølging underveis. Barna har hatt det gøy, og opplevd mye spilleglede gjennom uken som har vært.


Det er akkurat slik vi ønsker det. Vi gleder oss allerede til ny fotballskole i uke 33! For mer informasjon, trykk her.


Trykk her for å se bilder fra ukens fotballskole.

Akademilag/Samarbeidslag J04-J06

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 18. Apr 2017

Jenter født 2004-2006 har et eget samarbeidslag som spiller 9'er i J13 Nivå 1. Tilbudet er ment som et tillegg til trening og kamp med egen årgang.Klubben stiller med trener til laget, som har treninger fredager 15:30-17:00. Treneren er Waqas Afgan som i tillegg til samarbeidslaget er trener på J14, J16 og J19.

Både fordi laget tar utgangspunkt i akademitreningene, og for å dekke kostnader knyttet treninger og kamper er det krav til at spillerne som deltar på laget er påmeldt minst 1 dag i uken på KA. Påmelding gjøres her: https://goo.gl/forms/s8ZRVVhn9p3ht56x2.

Det er i utgangspunktet også en forutsetning for deltagelse å møte på lagets trening på fredager. Treningene vil være rettet mot taktisk trening, slik at jentene lettere håndterer 9'erfotballen som er nytt for de fleste. Samtidig er det også viktig at jentene trener sammen for å bli mer samspilte.

Laguttaket blir gjort av lagets trener i samråd med årgangsansvarlige på de aktuelle årgangene. Christian Brinch (årgangsansvarlig J05) styrer Spondgruppen for jentene. Han kan kontaktes på cnbrinch@gmail.com dersom det er spørsmål om Spondgruppe og enkeltkamper.

Kampoppsett ligger på følgende side: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=188757

Øvrige spørsmål kan rettes til sportslig leder Frank Ruben Sommerseter Olsen, på Frank@korsvollfotball.no
Presentasjon og referat fra KFYs årsmøte

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 18. Feb 2017

Her er presentasjonen og referatet fra KFY's årsmøte onsdag 15. februar 2017:

Årsmøtepresentasjon

Referat

Mvh. Styret i KFYPowered by: Bloc