Oppdatering vedrørende baneforhold

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 7. Jan 2018

Etter snøisolert oppvarming, måking, fjerning av overflateis og påføring av tinemiddel er baneforholdene nå langt bedre enn det som var tilfelle i starten av forrige uke. Banen kan derfor brukes til lett spill. Det er fortsatt harde felter, og man må derfor utvise forsiktighet. Fallet i temperaturer gir også noe usikkerhet i hvordan baneforholdene vil utvikle seg de neste dagene, men vi tar sikte på at akademiøkter og planlagte treninger i regi av yngres avdeling kan gå som vanlig på korsvollbanen, gitt at temperaturforholdene ellers er innenfor det akseptable. Undervarmen slått av pga lekkasje

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 16. Nov 2017

Undervarmen slått av pga lekkasje

Det er oppdaget en mindre lekkasje i undervarmeanlegget som sannsynligvis ligger i en kobling under asfalten på langsiden med spillerbåsene. Dette medfører at undervarmen ikke er på og vil først settes i drift når lekkasjen er utbedret. Leverandøren av banerørene
vil neste uke utbedre lekkasjen og det antas at dette er på plass i løpet av uken.

Det er meldt kuldegrader neste uke og banen kan dermed være hard å spille på og kanskje glatt. Så lenge det ikke er is, kan banen benyttes til treningsvirksomhet og den enkelte trener oppfordres til å gjøre en vurdering før oppstart av treningene. Dersom det
er partier på banen med is, må treningen kanselleres. Eventuelle treningskamper må kun avvikles dersom begge lags trenere godkjenner spill på banen.

Vi beklager det inntrufne og håper på at lekkasjen blir reparert snarest mulig. Det må også påregnes en periode deretter med noe hardere bane inntil undervarmen er i normal drift.

BanestyretGjenglemt tøy

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 20. Aug 2017


Det ligger mye gjenglemt tøy igjen på Korsvollbanen, både vanlige klær og fint Korsvoll-tøy. Det er samlet mye i kassen på verandaen på Korsvollhuset. Der ligger det blant annet Korsvoll-gensere med initialene SVK, ANB, JAW, AHH, ARJ, HHE og OWS. Sjekk kassen om det er noe tøy dere savner.

Korsvoll Fotball J2005 tok Dana Cup med storm

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 31. Jul 2017

Korsvoll og Kew Park Rangers (England) utveksler vimpler
Korsvoll og Kew Park Rangers (England) utveksler vimpler

Korsvoll Fotball Jenter 2005 deltok forrige uke på Dana Cup på Nord-Jylland. Vi reiste med 14 2005-jenter, men med foreldre, søsken og besteforeldre var vi et reisefølge på omtrent 50. Vi bodde i fantastiske omgivelser på Nørlev Strand 15-20 minutters kjøring fra banene i Hjørring.

Med 4 innlånte småsøstre kunne vi stille to jevngode lag med få innbyttere i vanlig Korsvoll J2005-stil. Vi var spente på motstanden. Selv om det er mange norske lag på Dana Cup, var vi heldige og hadde både dansk, finsk og engelsk motstand i gruppespillet. Vi var også spent på underlaget. Jentene ble forberedt på gress og mer direkte fotball gjennom to treningsøkter på en lokal bane dagene før turneringsstart.


Korsvoll i kamp mot HooGee (Finland)
Korsvoll i kamp mot HooGee (Finland)

Jentene var bedre forberedt enn vi regnet med. Det ene laget vårt vant alle kampene i gruppespillet, mens det andre laget også vant gruppen sin på målforskjell etter to seire og et knepent tap. Dermed var begge lagene direkte kvalifisert til kvartfinaler i A-sluttspill. Begge lagene røk ut med heltemodig innsats og knepne tap i kvartfinalene mot sterk motstand. Vi føler oss trygge på at vi har med 14 toppmotiverte 2005-jenter og 4 2007-jenter sultne på mer fotball hjem igjen til Norge. Dana Cup anbefales.

Christian BrinchHøy kvalitet på ukens fotballskole

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 30. Jun 2017


Denne uken har det vært fotballskole på Korsvollbanen - som det er første og siste uke av sommerferien hvert eneste år.


Det har vært høyt aktivitetsnivå og bra kvalitet på aktiviteten, takket være dyktige trenere og motiverte barn. Smålagsspill og øvelser med god organisering har resultert i mange involveringer, repetisjoner og ballberøringer for hver enkelt spiller. Det er viktig for å legge til rette for utvikling av fotballferdigheten gjennom mye erfaringslæring, med oppfølging underveis. Barna har hatt det gøy, og opplevd mye spilleglede gjennom uken som har vært.


Det er akkurat slik vi ønsker det. Vi gleder oss allerede til ny fotballskole i uke 33! For mer informasjon, trykk her.


Trykk her for å se bilder fra ukens fotballskole.

Powered by: Bloc