Klubboversikt


Korsvoll IL består av fem undergrupper: Korsvoll Fotball Senior, Korsvoll Fotball Yngres, Korsvoll Unified, Korsvoll Håndball og Korsvoll Innebandy. Styret i Korsvoll IL har det overordnede ansvaret for aktiviteten i klubben.  

 

Korsvoll Fotball Senior har ansvaret for driften av senior fotballen, med lag i ordinært seriespill i herreklassen, samt lag i klasser med aldersbestemmelser på dame (K35) og herresiden (M33, M40 og M48). Korsvoll fotball senior har sitt eget styre.

 

Korsvoll Fotball Yngres (KFY) har ansvaret for den aldersbestemte fotballen før fylte 20 år, både på gutte- og jentesiden. Aktiviteten i KFY omfatter lag i barnefotballen og ungdomsfotballen samt akademi- og smågruppetrening. Aktiviteten ledes av KFYs sportslige leder. KFY har sitt eget styre. 

 

Korsvoll Unified har et fotballtilbud tilrettelagt spesielt for utviklingshemmede, funksjonshemmede og/eller personer som har utfordring med sosial tilpasning.

 

Korsvoll Håndball har ansvaret for håndballen i Korsvoll IL. Aktiviteten i håndballen omfatter lag i aldersbestemte klasser 6-18 år og et senior damelag.  Korsvoll Håndball har sitt eget styre.

 

Korsvoll Innebandy er en gruppe med innebandyaktivitet for voksne.  Korsvoll Innebandy har sitt eget styre.