Korsvollbekledning og handleavtale 

Anton Sport på Storosenteret har fra 15. januar overtatt Korsvoll ILs avtale med Intersport da butikken på Storo er lagt ned.

Den nye bettbutikken for Korsvoll klubbklær finner du her:
https://www.antonsport.no/korsvoll-il

 Korsvoll IL har for perioden 2021-2024 valgt Select som utstyrsleverandør og inngått en  leverandøravtale med Intersport om innkjøp av sportsutstyr og levering av Select-produkter. Avtalen innebærer en enerett for Anton Sport til å selge oss produkter til drift av håndball- og fotball, så det er viktig å være nøye på dette når man gjør innkjøp på vegne av klubb/årgang. Medlemmene står selvfølgelig fritt til å handle hvor de vil Korsvoll-kolleksjonen fra Select vil imidlertid bare være tilgjengelig hos Anton Sport Storosenteret og https://www.antonsport.no/korsvoll-il

Både klubb og medlemmer får betydelige rabatter hos Intersport, se detaljer under "Praktisk informasjon" til høyre.

I tillegg til rabattene får klubben 5% salgsprovisjon fra Intersport og en sponsorpakke fra Select, der verdien avhenger av hvor mye medlemmene handler for hos Anton Sport og fra Select. Det er derfor viktig for klubben at man husker å registrere kjøp, også kjøp som ikke har noe med fotball eller håndball å gjøre: klær, ski, sykler etc. Normalt vil man få betydelig rabatt som konsekvens av at man registrerer kjøpet.

Det er altså slik at hver gang man skal kjøpe sportsutstyr og klær så gjør man en liten dugnadsinnsats for klubben ved å ta turen til Anton Sport og sørge for å få kjøpet registrert. Vi får rabatt i alle Anton Sport-butikker i Norge.
Praktisk informasjon


Rabatter

  • 25 % på klubbsortiment i butikk
  • 25 % på klubbsortiment i app
  • 5 % på skipakker og sykkel
  • 15 % på resten av Intersport sitt sortiment med unntak av allerede nedsatte varer, pakkeløsninger, trenings/pulsklokker og gavekort.

Vi får rabatt i alle Anton Sport-butikker i Norge.

Fellesbestillinger

For bestillinger på vegne av klubb/lag der man ønsker at Intersport skal sende faktura til klubben, tar man kontakt med dem som er gitt fullmakt til å handle på vegne av klubben. Det er: 

Håndball: Anne-Lise Hektoen 
Fotball Senior: Mathias Falch 
Fotball Yngres avd.: Christian Brinch