J05 med bronse i Bærum Elitecup

Postet av Korsvoll IL den 25. Nov 2018

I helgen har Korsvoll J2005 deltatt i Bærum 11er Elitecup. Vi havnet i gruppe med Kjelsås, Bærum, Holmen og Sørumsand. 

Første kampen mot Kjelsås endte 0-0, men med svært overbevisende spill fra vår side og vi burde kanskje ha vunnet. I den andre kampen mot Holmen var vi uheldige å slapp inn et mål rett før slutt. Igjen en kamp der vi burde ha scoret flere mål og vunnet, men kampen ender 1-0 til Holmen. Det ble derfor bestemt at Korsvoll J2005 måtte reise kjerringa mot Adidas cup-vinner Bærum i kamp nummer 3. I denne kampen var det ikke bare solid defensivt, men også frydefult offensivt. Fortjent 1-0 seier. Siste gruppespillskamp var mot Sørumsand som vi cruiser inn til seier. Vi endte dermed på andreplass i gruppen pga. målforskjell, ett fattig mindre scoret mål enn Holmen.

Søndag morgen reiste vi igjen til Kadettangen for å spille semifinale i A-sluttspillet mot Norway cup-vinner, og sannsynligvis norges beste J05-lag, Skeid. Vi gir dem en god kamp og Skeid skaper lite. Veldig lite. Vi skaper mindre. Skeid vinner alt i alt fortjent 1-0.

Revansje! Etter det sure 1-0 tapet i gruppespillskampen møtte vi igjen Holmen i bronsefinalen. På forhånd hadde vi bestemt oss for å vise nøyaktig hvor gode vi er. Dette resulterte i stålkontroll på matchen og dermed en tredjeplass i Bærum Elitecup.

Med utgangspunkt i at vi har spilt med 3 jevne lag i 2. divisjon og alltid trener i en stor felles treningsgruppe, mens motstanderlagene har spilt i 1. divisjon viser turneringen at vi også kan hevde oss mot de aller beste. En kjempeprestasjon av jentene i løpet av helgen! Heia Korsvoll og heia fotball,. #flestmuliglengstmuligbestmulig
Oppstart G17-fotball

Postet av Korsvoll IL den 15. Nov 2018

Tirsdag 20. november holder Korsvoll IL oppstartsmøte for G17-fotballlag i 2019.


Sted: Korsvollhuset

Tid: kl 20:00 - 21:00


Har du spørsmål ang G17-tilbudet, ta kontakt med Per J. Vang på tlf 976 09 826
The Double for Korsvolls G19

Postet av Korsvoll IL den 10. Okt 2018

Juniorlaget avsluttet sesongen på søndag med seriefinale mot Høvik som lå på andre plass, a poeng med Korsvoll. Vinner eller forsvinn for Høvik.

Korsvolls unge lovende åpnet litt smånervøst og lå under 0-2 etter 10 min, men taktikerne på sidelinja mistet aldri fatning og gjorde noen små grep og vi tok over spillet igjen. Vi reduserte to ganger ved maestro Ask og 2-2 til pause.

Etter en svært underholdene andre omgang med sjanser begge veier, selv om Korsvoll dominerte i sjanser og ball possession, endte kampen 2-2. Utrolig nok klarte tre Korsvoll spillere å å bomme på åpent mål rett før slutt.

Vi endte likt med Høvik på poeng, men Korsvoll har spilt aggresiv attacking fotball gjennom hele sesongen slik at vi hadde 23 plussmål å gå på i forhold til Høvik. De unge lovende putta 76 ganger i løpet av sesongen, der begge keeperne har utklasset motstanderens keeper på straffespark :)

Sesongen endte da med the double, da vi utklasset alle i Asker sin eliteturnering i våres. 
Hall på budsjettet!

Postet av Korsvoll IL den 26. Sep 2018

Idrettshallen er inne på revidert budsjett for Oslo kommune. Hallen skal stå ferdig i 2021. 

Hovedstyret i Korsvoll IL har jobbet aktivt med dette det siste halvannet året og vært med og gitt innspill til utformingen av hallen, garderobefasiliteter og vi har jobbet med å få plass til et forsamlingslokale til erstatning for Korsvollhuset, som jo er flittig brukt av lokalbefolkningen i området.

Bygget skal i tillegg huse en barnehage.

Akkurat nå forhandler vi med kommunen om pris på tomten som i dag brukes til parkering. Dette området inngår i reguleringen av hallen i planene for kommunen og det er bakgrunnen for at det nå selges. Parkeringsplassen eies av Korsvoll IL 1/3 og Korsvoll Arbeiderparti 2/3. Årsaken til dette delte eierforholdet er at Korsvoll IL i sin tid var et arbeideridrettslag.

Vi henter nå inn selvstendig takst, for å få best mulig pris, slik at pengene kan komme idretten på Korsvoll til gode.

Så snart kvalitetssikringen av prosjektet er ferdig, kommer vi til å publisere tegningene her på nettsidene, men de som var på årsmøtet fikk se dem der.

Det blir et veldig flott bygg – og vi gleder oss til nye fasiliteter.


av Elisabeth Skarsbø Moen
Leder Korsvoll IL
Semifinale i Adidas Cup

Postet av Korsvoll IL den 28. Aug 2018

Vi gratulerer Korsvoll G13 med semifinaleplass i Adidas Cup.De beseiret Konnerud hele 5-1 i kvartfinalen torsdag kveld. Sluttspillet på Gjøvik går av stabelen 21./22. september. Vi er stolte av å ha et lag med til finalerunden i uoffisielt NM for ungdomslag
Åpen bane høsten 2018 - møtestedet for alle på 7. trinn

Postet av Korsvoll IL den 27. Aug 2018


Fredag 31. august kl. 19:30- 22:00 ønsker vi 2006-kullet velkommen til Åpen bane på Korsvollbanen og Korsvollhuset.

Arrangementet fortsetter deretter hver fredag når det ikke er skolefri frem til og med 30. november.

På Åpen bane er det mulighet for diverse ball- og idrettsaktiviteter ute, bordtennis, disco, spill og kiosk inne.

Se her for mer informasjon om høstens Åpen bane arrangement.
To pokaler til Korsvoll i Norway Cup!

Postet av Korsvoll IL den 5. Aug 2018


Unified

Laget hadde ca 17 psykisk utviklingshemmede på Ekeberg. Her er det ikke resultatet som teller mest, men at vi klarer å score mål. Vi klarte bare å stille med en jente i år, men hun spilte bra og scorte mål.

Laget kvalifiserte seg til A-sluttspillet der de først vant kvartfinalen hele 10-0. Semifinalen ble tøffere og til slutt ble det et tap mot Vear IF. Dermed ble det bronsefinale mot Kvik-Halden. Laget trakk det lengste strået og sikret dermed årets første Norway Cup-pokal til Korsvoll.

 Les mer om prestasjonen Nordre Aker Budstikke: http://nab.no/sport/bronse-til...


G2005

Korsvoll stilte med to lag i gutter 13 – klassen.

Korsvoll 1 startet med en flott 5-3-seier over Blindheim.  I de to neste kampene ble det tap mot sterke lag, henholdsvis Molde og Jotun. 

I B-sluttspillet var første kamp mot Bergen Nord.  Spillemessig var det jevnt, men bergenserne var giftigere og heldigere for målene og det endte 4-0. Gutta gjorde en veldig sterk innsats, viste mye godt spill og hospitantene fra G12 bidro godt

Korsvoll 2 startet gruppespillet med 2-1-seier mot Flatås.  I de to neste kampene ble det kalassifre med 9-1 og 10-0 over henholdsvis Hausvik og Nordre Land.  De ble klare gruppevinnere, og møtte Sund i 32-delsfinale i a-sluttspill.  Målene trillet inn og det ble en komfortabel 10-2 seier. 

Samme dag møtte vi Lyn 2 i 16-delsfinale.  Dette ble en fryktelig spennende kamp der vi lenge lå under 0-1, men Tollef Etholm ordnet utligning i andre omgang. Trass voldsom press klarte vi ikke å avgjøre i ekstraomgangene. Det måtte straffesparkkonkurranse til og der ble Henrik Vang helten med to redninger og avansement.

Neste dag ventet Pors i 8-delsfinale.  Korsvoll gikk ut i hundre og hadde avgjort før telemarkingene hadde summet seg.  5-2 og klar for kvartfinale mot Vålerenga.  Det skulle bli en tøff batalje, men våre gutter dro til slutt i land en komfortabel 3-0-seier.

I semifinalen ventet Lørenskog, og talentfabrikken på nedre Romerike visste vi hadde gode fotballspillere fra deres akademi.  Vi fikk rett og slett en leksjon av 15-16 av dem i denne kampen.  Ingen unnskyldning her, de var bedre – og vant da også finalen senere på kvelden.

Vi skulle kapre bronsemedaljene, og da ventet Ullern som slo oss i seriespillet i mai.  Denne gangen var det aldri tvil.  Jørgen sendte oss i ledelsen med èn gang.  Tollef økte til 2-0 på en våken retur.  Marcus scoret hat-trick med tre vakre scoringer.  En bunnsolid kamp!

Premieutdelingen etter finalen ble en flott opplevelse, bronse var som gull denne gangen.

Tusen takk til Olav og Ghani som ledet hvert sitt Korsvoll-lag.  Dere gjorde en kjempejobb! Vi håper at alle spillere og supportere hadde en flott uke på Ekeberg.  


G2008

For Korsvoll G-10 var det aller første møtet med Norway Cup.  Laget spilte seks kamper. Vi startet med et knepent tap for Bagn og avsluttet med en klar seier over Nordstrand. Status til slutt var to uavgjorte, to tap og to seire.  Veldig bra tatt i betraktning at de motstanderne var ett år eldre.

Veldig mye godt spill, god stemning i laget, keeper-rollen gikk på rundgang og samtlige ni spillere tegnet seg på scoringslista.

Vi gleder oss allerede til neste år


J2005

To jevnbyrdige jenter-13 lag åpnet Norway Cup med kamper på Valle Hovin søndag, - det ene laget kun med spillere som kom rett fra Dana Cup og naturlig nok var temmelig slitne. 

Lag 1 hadde flest uthvilte spillere og åpnet friskt med 4-0 seier. Deretter fulgte tap og seier. Laget trengte kun uavgjort mot tabell-jumbo i siste gruppespillkamp for å sikre A-sluttspill. Laget ble nok for trygg på at det skulle gå bra, men det gjorde det slettes ikke. Jentene måtte bite i seg et svært surt 0-2 tap og innse at det ble B-sluttspill med minst mulig margin, - ett mål mindre scoret enn KFUM. I 1/16-dels finalen gjorde laget sin beste kamp mot et jevnbyrdig Ullensaker/Kisa, en kamp vi kunne vunnet, men ikke klarte å avgjøre når vi hadde sjansen. Det ble stang ut og 1-3 tap.

Lag 2 ble nærmest fraløpt i sin første kamp og måtte gå av banen med et tungt 0-5 tap mot Buskerudlaget Hyggen IF. Men jentene tok seg selv i nakken og fulgte opp med uavgjort og en sterk seier mot Kolbotn. Det holdt akkurat til A-sluttspill, med minst mulig margin - ett mål mer scoret. Sluttspillet åpnet med playoff og en knallsterk 3-2 seier over Hei IL etter å ha ligget under 0-2 til pause. I 1/16-finalen ventet et sterkt Skeid-lag og det ble tre mål i mot tidlig i kampen. Jentene spilte seg opp i kampen, men klarte ikke å få nettkjenning. Norway Cup endte med 0-3 tap mot Skeid som forøvrig vant finalen.

Alle jentene har spilt seg bedre og bedre gjennom sommerens cuper og kost seg stort med Norway Cup og alt som skjer rundt denne fotballfesten på Ekeberg.


G2004

G04 stilte med et blandet lag med spillere fra både 1., 2. og 3. laget.I  gruppespillet fikk vi et solid tap mot Hødd, men spilte veldig jevnt med de to andre lagene. Likevel endte vi på 4. plass pga dårligere målforskjell enn laget på 3. plass.

I B-sluttspillet vant vi den første kampen mot Elverum etter 0-0 e.e.o. og 4-3 på straffespark.
I den andre kampen møtte vi Åndalsnes som var for gode for oss.
Vi avsluttet med pizza ved Nydalsdammen i går kveld og vi tror både spillere og foreldre har hatt noen gode opplevelser i Norway Cup.


G2003

G2003 stilte med en 18-mannstropp og spilte i en tøff gruppe med Gjøa fra New York (kom til 1/4 finale), Austevoll og Skedsmo. Vi spilte tre jevne kamper som (litt tilfeldig) endte med tap alle tre. Laget fikk en solid seier i 1/32 finalen i B-sluttspillet tidlig onsdag morgen, men tapte for Stord 1/16 finalen senere på dagen. Førsteomgangen var jevnspilt, men etter at Stord fikk to litt heldige mål mistet laget litt av moralen og troen på seier.  

Vi spilte i perioder god fotball og stemningen var som vanlig god på Norway Cup. Laget har i år fått en tilvekst av hjemvendte og nye spillere som tidligere har spilt i Lyn. Kampene i Norway Cup har vært en fin anledning til å gi spillerne på laget enda mer erfaring med å spille sammen og lære hverandre å kjenne som spillere. Med litt «stang inn» kunne resultatene vært bedre. Vi ønsker Tobias (knekt kravebein) god bedring og prøver igjen til neste år.
Oppsummering fra Dana Cup

Postet av Korsvoll IL den 29. Jul 2018


Etter en fantastisk uke, både sosialt og sportslig, er Dana Cup over for i år. Korsvoll stilte med 4 lag på årets turnering i Hjørring. Vi kan nok trygt kalle det rekordstor deltagelse fra jentefotballen i Korsvoll med 55 spillere fordelt på J17, J15 og J13. 

J13

Korsvoll Fotball Jenter 2005 reiste til Hjørring i Danmark siste uka i juli for å gjenta fjorårets braksuksess i Dana Cup. Vi stilte to jevne lag i år igjen, men denne gangen var det 11erfotball, så det var ingen liten delegasjon som ble sendt nedover. 26 spillere i alt - inkludert tre fra 2007- og en fra 2006-generasjonen borget for mye spilletid på alle. Vi bodde i idylliske omgivelser på Nørlev strand - med lagledere og supportere var vi kanskje 50 stykker i alt.

I første omgang siktet vi mot A-sluttspill. For Korsvoll 1 betød dette knallhard kniving mot Viking. Både Korsvoll og Viking ekspederte greit det lokale laget Tårs-Ugilt, mens Bergenslaget Follese ble et nummer for store. En hard batalje mellom Korsvoll og Viking endte 0-0, og med bedre målforskjell skviste Korsvoll 1, ledet av hardcore Viking-fan Sira Myhre (det er ikke så ofte vi stiller med lagledere som har skrevet bok om motstanderlaget) seg foran Viking og inn i A-sluttspill.

Korsvoll 2 havnet i dødens gruppe. Fjorårsvinner Minsk tar nok ut laget på en litt annen måte enn vi gjør det i Korsvoll. Minsk var supplert med fjorårets semifinalist og Korsvoll-nemesis Fyllingsdalen. I klassen J13, så er det sånn at hvis byen er Bergen, så er laget Fyllingsdalen - de har praktisk talt vunnet 1. divisjon i kretsen sin allerede ved halvspilt serie. Heldigvis fikk vi lov til å knekke Flint fra Tønsberg på mandagen før vi skulle ut mot disse lagene på tirsdagen. Det ble rimeligvis B-sluttspill på Korsvoll 2, uten at det var noe særlig å si på verken prestasjoner eller innsats.

Det er noen veldig gode lag med i Dana Cup. A-sluttspill kan derfor være i tøffeste laget. Korsvoll 1 ble slått ut av Lyon fotballakademi - som av alle steder kommer fra Årnes i Hedmark. Men til tross for at de kommer fra Årnes og ikke Lyon, var de veldig gode til å spille fotball, det skal de ha. B-sluttspill var veldig gøy, med alle motstanderne innenfor vår rekkevidde. Korsvoll 2 ekspederte Sandnes Ulf, SK Nord og Nittedal med ettmålsseire i åttendels, kvart- og semifinale og fikk lov til å spille finale i Dana Cup. Der møtte vi Hinna fra Rogaland. Etter seks kamper i intens varme med få innbyttere begynte det imidlertid å røyne på for Korsvoll-jentene og vi tapte fortjent 0-2 mot et godt lag. Det var likevel blide jenter som tok i mot pokalen.

Det ble mye fotball på mange. J2005 stilte også med 3-4 spillere til alle kampene til 2003-laget vårt. Men vi tror vi sendte hjem 26 jenter veldig gira på mer fotball - og med nye gode venner og masse gode minner. Mange av dem er allerede godt i gang med Norway cup. Og vi gleder oss til Dana Cup neste år!


J15

Vi deltok for første gang på Dana Cup og ingen på laget hadde planer om å gå glipp av turen. Hele troppen på 12 spillere reiste til Danmark. Det var ekstra gøy at 2 av 3 gruppespillskamper ble streamet live. Med en liten tropp ble laget nødt til å låne spillere, men våre 13 åringer stilte opp med masse motivasjon og innsatsvilje. 

Det ble litt stang ut i gruppespillet der vi, selv med nøytrale øyne, burde ha vunnet begge kampene som endte uavgjort. Dermed endte vi som nummer 3 og gikk til B-sluttspill. Der vant vi første sluttspillskamp. Deretter ble det litt for tøft i 1/8-finalen. Til tross for litt skuffelse på banen er hele gjengen storfornøyd og gleder seg allerede til å delta neste år. Vi har til og med fått øvd inn to spennende corner-varianter som lover godt før høstsesongen hjemme i Oslo. 


J17

J17 reiste til Hjørring tredje året på rad og bodde på skole sammen med J15. Med et satningslag fra Viking, et Byåsen-lag som gjorde det skarpt i fjorårets turnering og et svensk lag som til vanlig spiller seniorfotball var det knyttet stor spenning til kampene i gruppespillet.

Viking var, som forventet, knallgode. Det ble litt for tøft våre jenter men det var ingenting å utsette på hverken vilje eller innsats. Trenerne synes det var kult å få hilse på motstanderens trener - nemlig legenden Egil Østenstad. I likhet med J15 ble det litt stang ut for J17 i de to neste kampene som endte uavgjort. Det ble B-sluttspill også for J17 og dessverre gikk det ikke vår vei 1-0 tapet mot Nymark fra Bergen.


Vi har scora mål og sluppet inn mål. Vi har hatt stang inn og vi har hatt stang ut. Det ble skrubbsår, gnagsår og slitne kropper etter knallhard innsats på banen til tross for varmen og harde og gule gressbaner. Det har vært mange oppturer og men også noen nedturer. Noen har grillet, noen har vært på stranda, noen har vært på Fårup sommerland og noen har vært på diskoteket. Alt i alt har det rett og slett vært en uforglemmelig uke som utvilsomt har skapt masse fotballglede og minner for livet. Takk til spillere, trenere, lagledere og foreldre som har bidratt til å gjøre dette til en fantastisk uke! Vi håper enda flere, både guttelag og jentelag, blir med neste år!
Veien til Ullevål

Postet av Korsvoll IL den 11. Apr 2018
Årsmøte - Korsvoll IL

Postet av Korsvoll IL den 21. Feb 2018

Korsvoll IL innkaller til

ÅRSMØTE

på Korsvollhuset

Torsdag 22. mars 2018 klokken 19.00

(Dørene åpner kl. 18:30, enkel bevertning)

Dagsorden

1. Godkjenning av innkalling og dagsorden

2. Referat fra årsmøtet 21. mars 2017

3. Beretning for 2017

4. Regnskap for 2017

5. Budsjett for 2018

6. Avregistrering av langrenn som egen gren i idrettslaget.  

7. Innkomne forslag

8. Valg


Forslag til årsmøtet må sendes til styret pr. epost til post@korsvollil.no innen torsdag 8. mars 2018. Møtet er kunngjort ved e-post til alle medlemmer samt på nettisden til korsvollil.no

Årsberetningen og øvrige dokumenter vil være tilgjengelig på korsvollil.no fom. torsdag 15. mars 2018. 

Styret håper at Korsvoll ILs medlemmer vil delta og bidra til å opprettholde en aktiv klubb i Korsvoll IL.

Med vennlig hilsen

Styret i Korsvoll IL


Agenda KIL årsmøte 2018.pdf

Protokoll årsmøte Korsvoll IL 21.3.2017.pdf

Korsvoll IL Aktivitetsrapport 2017.pdf

Aktivitetsrapport for Korsvoll fotball senior 2017.pdf

KFY Årsrapport 2017.pdf

Årsberetning 2017 KIL Håndball.pdf

Årsberetning 2017 KIL innebandy.pdf

Årsberetning 2017 KIL Korsvollhuset.pdf

Korsvollhytta Årsberetning 2017.pdf

Årsregnskap Korsvoll IL 2017.pdf

Budsjett Korsvoll IL 2018.pdf

Forslag til årsmøtet i Korsvoll IL om endring av medlemskontingent.pdf

Forslag til årsmøtet i Korsvoll IL om avvikling av langrenn som egen idrettsgren.pdf

Valgkomiteens innstilling 2018.pdf
Årsmøte - Fotball Senior

Postet av Korsvoll IL den 21. Feb 2018

Korsvoll Fotball Senior kaller inn til 

ÅRSMØTE

på Korsvollhuset i Langåsveien 18

tirsdag 6. mars kl.21.45

 

 

Vi ønsker alle medlemmer velkommen!

 

Dagsorden:

1. Godkjenning av innkalling og dagsorden

2. KFS' beretning for 2017

2. Regnskap for 2017

3. Budsjett for 2018

4. Innkomne forslag

5. Valg

 

Eventuelle saker må meldes til styreleder Mathias Falch innen 27. februar: mathias.falch@korsvollfotball.no.

 

Møtet er kunngjort ved e-post og på korsvollil.no

 

Hilsen

Styret i KFS
Årsmøte KFY

Postet av Korsvoll IL den 25. Jan 2018

INNKALLER TIL ÅRSMØTE FOR FOTBALL YNGRES AVDELING PÅ KORSVOLLHUSET TORSDAG 15. FEBRUAR KL 20:00


Vi ønsker alle medlemmer velkommen på årsmøte i Korsvoll Fotball Yngres (KFY).

Torsdag 15. februar kl. 20
Sted: Korsvollhuset


Dagsorden:

  1. Godkjenning av innkalling og dagsorden
  2. KFYs beretning for 2017
  3. Regnskap for 2017
  4. Budsjett for 2018
  5. Oppdatert sportslig plan (vil bli lagt på hjemmesiden 8.februar)
  6. Innkomne forslag
  7. Valg

Eventuelle saker som ønskes på agendaen må meldes inn til sportslig leder Frank Ruben innen 9. februar:  frank@korsvollfotball.no. Møtet er kunngjort ved e-post og på korsvollil.no

Vi håper flest mulig som bryr seg om fotball for barn og unge på Korsvoll vil delta, vel møtt!

Hilsen Styret i KFY

Lars Etholm (leder), Christian Brinch, Jarle Svanæs, Salve Jortveit, Stig Markus Hovdal, Knut Landstad, Line Dugstad og Frank Ruben Sommerseter Olsen (sportslig leder KFY).
Korsvoll Wintercamp 2018

Postet av Korsvoll IL den 24. Jan 2018

I år arrangeres Korsvoll Wintercamp! Vi håper at flest mulig var fornøyde i fjor og ønsker å delta også i år! I tillegg håper vi at mange av de som ikke hadde mulighet i fjor melder seg på!

Vi har i år utvidet tilbudet slik at man kan gå hele uken, samt utvidet tidspunktene barna er der slik at det også skal være lettere for foresatte som jobber. 

Påmelding og info ligger på følgende lenke: https://goo.gl/forms/qCqEOOvCHt3XZi8D3.Ved spørsmål kontakt:
Frank Ruben Sommerseter Olsen
Sportslig leder Korsvoll Fotball Yngres
Frank@korsvollfotball.no
Nord-Norge rundt for A-laget i 2018!

Postet av Korsvoll IL den 11. Jan 2018

Her er en oversikt over lagene Korsvoll skal måle krefter med i årets sesong. Vi gleder oss!

Bli med på Norge (og ikke minst Nord-Norge) rundt, med Korsvoll i 2018. Endelig nærmer fotballsesongen 2018 seg. Tradisjon tro er det en kald januar med harde, deilige kunstgressbaner og kriblinger i tærne grunnet frostskader. I Norge er vi uansett kjent for kalde vintre, med en av verdens lengste sesongoppkjøringer. De ivrigste lagene begynte sesongoppkjøringen sin i november, ikke mindre enn et halvt år før første tellende kamp... Trist, men sant. I Korsvoll holder vi allikevel beina godt planta på den dypfrosne jorda, og har nå nettopp begynt sesongoppkjøringen. Det at bakken er frossen har vi i Korsvoll i år, bestemt er en del av treningen, da det er ingenting som garanterer myke gressmatter i årets sesong, da ikke mindre enn 10 av 14 lag i årets avdeling er enten nord for eller, det man der oppe kaller en kjapp scootertur, fra polarsirkelen. 

Du bør med andre ord gi beng i sydenferien i år hvis du skal følge ditt kjære A-lag på alle årets kamper, for dette kan bli dyrt.... Heldigvis får vi også noen gamle kjenninger fra Oslo; Frigg, Grei og ikke minst det selvutnevnte opprykkslaget Lyn (deja vu), er også lag Korsvoll skal møte i årets sesong (på disse kampene holder det å gå inn på "Ruter"-appen).

I år blir A-lagets reisebudsjett større enn hele fjorårets budsjett, dette er det da to grunner til: 

1. Fjorårets budsjett var blandt de laveste (noe det vil fortsette å være) i Norsk 3.divisjon. For å understreke hvor lite penger vi brukte så fikk assistent-treneren en sykkel i lønn for sitt arbeid (denne ble han i tillegg frastjålet på høsten...). I tillegg måtte samtlige spillere på A-laget betale treningsavgift for å få lov til å spille i Korsvoll (buhuuu til Lyn som ikke har råd til å lønne alle spillerne sine...)

2. Laget må i år beregne 10 flyturer nordover (dette er en økning på 10 fra i fjor), hvor 4 av disse turene må inkludere overnatting på noen av Nord-Norges flotteste/billigste hoteller (det er bare å glemme all-inclusive...).

I Korsvoll er vi vandt til å snu på krona, så vi får bare snu på den enda en gang. Så må vi i tillegg huske på at dette ikke er noe billigere for de andre lagene enn det det blir for oss...

Vi håper at de Korsvoll-supporterne som eventuelt har flyttet nordover, orker å bruke en dagstur for å støtte sitt kjære lag på en av sine turer. I tillegg håper vi at fjorårets resultater får enda flere til å møte opp på årets hjemmekamper. Fjorårets sesong beviste for alvor at Korsvoll ikke er et lag man skal ta lett på, og det er noe både spillerne og trenerapparatet nå jobber aktivt for å kunne bidra med.

Fotball er nemlig ganske enkelt, hold 0'en så er du garantert poeng... Hvis du i tillegg scorer 1 mål, så er du garantert 3. 

Mer info om årets sesong og nye spiller kommer etterhvert. Vi leses!

​Informasjon vedrørende baneforhold

Postet av Korsvoll IL den 3. Jan 2018

Som de fleste av dere har lagt merke til er baneforholdene på Korsvollbanen for tiden for dårlige, og langt fra det man forventer med et undervarmeanlegg.

Årsaken til at forholdene er såpass dårlige er at det ved oppstart av anlegget i høst ble oppdaget at det var luft i systemet, som krevde en nedeperiode i forbindelse med feilsøk og etterfylling av væske i rørsystemet som skal varme banen. Etter denne nedeperioden har det vært vansker med å få tint gjennom frosten som allerede hadde fått etablert seg i dreneringslaget i banen, fordi undervarmeanlegget ikke er dimensjonert for å tine tykke islag. Å få bort isen visste vi derfor at ville ta noe tid, noe vi opplevde i fjor, da systemet brukte 3 uker på å få tint banen etter en liknende nedeperiode. Vi hadde imidlertid håpet at man gjennom julen skulle ha fått tint gjennom frostlaget, og at banen nå ved skolestart skulle vært i den stand vi ønsker å ha den vinterstid. Når det ikke ennå har skjedd på tross av tidvis mildere vær i romjulen, vil vi forsøke å endre strategi noe i varmingen av banen, og jobbe fullt med få etablert gode spilleflater så raskt som mulig. Vi håper å oppleve tydelig bedring i løpet av uken, men vil uansett gi så god informasjon som mulig underveis.