Serieoppsettet for neste års regionsliga har kommet!

Postet av Korsvoll IL den 19. Nov 2016

I forbindelse med cupfinalehelgen, kommer også serieoppsettet for nivå 3 og 4 i Fotballnorge ut. Korsvoll som etter en finfin 3. plass i 3.divisjon i år, kvalifiserte seg dermed for det som til neste år vil bli kalt Regionsligaen, som da er gamle 3.divisjon, men med en generelt høyere sportslig nivå.


For Korsvoll sin del ser avdelingen slik ut:

Regionsligaen avdeling 2:

Gjøvik-Lyn
Raufoss 2
Lillehammer
Valdres
Redalen
Flisa
Eidsvold Turn
Tynset
Frigg
Ready
Lyn
Korsvoll
Lokomotiv Oslo
Stabæk 2

Det blir mange lokale oppgjør til neste år, med både Frigg, Ready, Lokomotiv Oslo, Lyn og Stabæk 2. I tillegg slapp vi unna de aller verste reisene. A-laget er med andre ord godt fornøyd med neste års oppsett. Både fra et logistisk og sportslig ståsted, er avdelingen overkommelig.

Selv om blant andre Norsk Tipping, allerede har forsøkt å tippe neste års avdeling (ifølge dem, kommer vi til å bli en middelhavsfarer, og Lyn skal visstnok vinne), er trenerteamet relativt nøkterne med å skulle tippe noe som helst på nåværende tidspunkt.

Av erfaring skjer det mange overganger på vinterstid, både for vår del, og ikke minst for lagene litt lenger vest i høgget. Så det å skulle spekulere i hvem som havner hvor allerede nå orker hverken klubben eller trenerne å bruke mange kalorier på.

-Vårt mål for neste sesong er å stille så godt forberedt som overhodet mulig til hver eneste kamp, så får vi telle opp til slutt. Vi tåler å tape for bedre lag, så lenge vi har gjort vårt beste. Maksnivået i troppen er ekstremt høyt, så blir det vår jobb som trenere å sørge for at gutta får ut det nivået i hver eneste kamp neste år, da kan det bli veldig gøy også i 2017. Hvis Lyn er tippet som seriefavoritter, kan like gjerne vi vinne serien neste år, de klarte jo ikke å vinne mot oss i år, sier ass.trener Trygve By.

Hele klubben gleder seg til neste år, og så vil vi komme tilbake med mer, når alle treningskamper er bekreftet.


Korsvoll IL er kretsmestere i G19 7er!

Postet av Korsvoll IL den 21. Okt 2016

Årets kretsmestere i G19 7er! Korsvolls glemte stolthet og de kjekkeste gutta du finner i Nordre Aker. Anført av kaptein Viken og lagleder/oppmann Julian (viktig å ikke glemme jobben materialforvalter Bae legger ned) har gutta kneblet storlag som Vollen og Jardar på veien mot seriegull!
"Bare å kneppe opp ermene og kline til" -Erlend Hordvei "Det er ingen bedre følelse en å være med gutta i garderoben" -Ola Tenge


Korsvollakademiet vinteroppstart 01. november

Postet av Korsvoll IL den 19. Okt 2016

Korsvollakademiet (vinter 01.11 - 31.03)

Påmeldinger gjøres på følgende skjema: https://goo.gl/forms/mlad327DsdZpXvYb2


Hva er Korsvollakademiet?

Korsvollakademiet er et populært aktivitetstilbud til de som ønsker litt ekstra fotballtrening etter skoletid.

PappaperspektivMålgruppen er unge Korsvollspillere på barneskolen, jenter og gutter, som ønsker mer organisert trening enn det de får gjennom laget sitt. Deltakerne på Korsvollakademiet vil følge treninger og kamper med laget sitt som vanlig.

 • Vi vil legge vekt på allsidig og lystbetont aktivitet.
 • Vi vil utvikle deltakernes ferdigheter med ball.
 • Vi vil sette fokus på gode holdninger og verdier.
 • Vi ønsker å skape et godt treningsmiljø med en egen «Korsvollakademi-kultur».

Når arrangeres akademiet?

Treningene vil foregå på Korsvoll kunstgress. Effektiv treningstid fra 14.30-16.00. Oppstart for vinteren 16/17 er tirsdag 01. november og det vil pågå frem til april, hvor det vil være oppstart for vårakademi. Korsvollakademiet vil foregå tirsdag og torsdag på vinteren. I tillegg vil vi arrangere 7ertrening for de eldste jentene hver fredag.

Økter på vinter KA vil utegå dersom det er meldt -10 eller kaldere dagen før eller om de effektive kuldegradene er -10 eller kaldere samme dag. Det samme gjelder dersom det er meldt mye snø, da det vil legge seg sne kjappere enn det blir fjernet og det derfor ikke vil være forsvarlig for spillernes del å trene under slike forhold. Det vil her bli sendt ut mail til alle foresatte de dagene det utgår i tillegg til at informasjonen øverst på siden vil oppdateres. *kan endres.

Akademiet følger skoleruta når det gjelder ferier og helligdager.Målgruppen

 • Målgruppen er unge Korsvollspillere, 8-12 år (spillere født 2005-2009) både jenter og gutter.

Hvordan fungerer tilbudet?

Slik ser en typisk Korsvollakademiøkt ut:
 • Den yngste årgangene (f.2009) vil bli fulgt ned til banen av en av instruktørene (han/hun står ved skoleporten kl 13.50). Disse skal da skifte og evnt. spise.
 • Baller blir sluppet ut på banen kl 14.00 med mulighet for fri lek fram til kl 14.30.
 • 14:30 deles de inn i grupper med hver sin instruktør.
 • Økten er 3 delt med oppvarming, deløvelser og til slutt spill.
 • Litt ut i økten får barna servert frukt.
 • Etter endt spillsekvens er det rydding av baller og utstyr.
Viktig:
Vi gjør oppmerksom på at KA ikke er en erstatning for Aktivitetsskolen. Noen 1. og 2. klassinger kan fremdeles være litt umodne til å delta på et slikt opplegg. Det er ønskelig at de selv er motiverte for å gå på KA, og ikke går der fordi mamma eller pappa vil dette. Vi har ikke personale til å ta oss av barn som heller vil løpe rundt å leke og gjøre andre ting enn å være med på den organiserte treningen. Er dere usikre på dette, ta kontakt med Frank. Vi ber om forståelse for dette!

Ettersom det varierer veldig hvor kaldt det er, så er det krav om at alle spillere har på seg varme klær gjennom hele økten. Spillere som ikke har varme nok klær vil bli sendt hjem eller i garderoben for å unngå frostskader. Det er også krav om leggbeskyttere gjennom hele økten. Ellers er det anbefalt med sko som er litt større enn vanlig og da gjerne med ullsokker i tillegg til vanlige sokker, for at det ikke skal være for kaldt på bena. Det er også anbefalt å ha med varm drikke i tillegg til vanlige drikkeflaske med vann.

Mål for Korsvollakademiet

Fotball vil være hovedaktiviteten, med ulike ferdighetstemaer hver uke. I tillegg til å bedre deltakernes ferdigheter med ball, har vi også fokus på å utvikle gode holdninger og verdier, blant annet gjennom daglige samlinger i forkant av treningen. Treningen skal være lystbetont.

Prisene nedenfor er for vinterperioden, 01.11.16 - 31.03.17. Prisen inkluderer frukt som vil bli servert på treningen.For de som kun ønsker å gå én dag per uke er dette mulig, allikevel er ikke dette å anbefale ut fra det sportslige utbyttet man da sitter igjen med. Begge dager er derfor å anbefale.Priser vinter 16/17
1 dag per uke2200,-
2 dager per uke3100,-


For spørsmål om arrangementet kontakt sportslig leder Frank, frank@korsvollfotball.no

Påmeldinger gjøres per på følgende skjema https://goo.gl/forms/mlad327DsdZpXvYb2

Klubbutviklingsprosessen fortsetter tirsdag 18. oktober

Postet av Korsvoll IL den 11. Okt 2016

Neste møte i klubbutviklingsprosessen er tirsdag 18. oktober, klokka 19 på Korsvollhuset. Møtet skal ta max 3 timer.

Til nå har vi diskutert verdigrunnlag og visjoner. På møtet tirsdag skal vi ferdigstille det vi kan kalle en felles plattform for virksomheten vår i årene som kommer. Vi skal også diskutere nå-situasjonen i klubben og bestemme oss for satsningsområder. Alles innspill og meninger er viktig for å stake ut veien videre. Det er også viktig at alle undergruppene er representert og blir hørt i denne prosessen.

Dette er helt klart tidspunktet for å komme med synspunkter på hvordan Korsvoll Idrettslag skal utvikles!


Opprinnelig invitasjon til prosessen: http://www.korsvollil.no/blog/post/88438/invitasjo...
Korsvollbanen - Undervarme

Postet av Korsvoll IL den 14. Sep 2016

Kjære medlem av Korsvoll IL

Da er vi i gang med høstsesongen for fotballen og det er gledelig å meddele at vi i år kan benytte vår flotte 11’er bane også i vinter takket være klubbens investering i undervarme! For de fleste betyr dette gode treningstider, ikke samme behov for kjøring til og fra treninger, vi beholder det gode miljøet og sørger for et treningstilbud for de som kanskje ikke får trent like mye om vinteren.

Hele undervarmeanlegget er ferdig og energien får vi fra 21 hull boret ca. 270 meter ned i fjellet. På sommerstid vil vi «lade opp» fjellet ved at banen fungerer som en 7 måls solfanger. I forbindelse med finansieringen av anlegget, har vi eksternt lån og resten er i form av egenkapital. Vi mangler fremdeles nok egenkapital og gjenværende behov er ca. 600.000,-. Målsetningen er at vi har innsamlet dette i 2017 eller 2018 og til dette trenger vi velvillig bistand fra medlemmene.

Hva kan du hjelpe med?

Vi vil skaffe til veie 600.000,- ved en rekke aktiviteter og det vi trenger bistand med fra deg/dere er 1) støtt oss om du ikke allerede har kjøpt andel på www.undervarme.no, 2) bruk 5 minutter på oss ved å prøve strømabonnement hos Fjordkraft (ingen bindingstid utover prøvetiden på ca. 1 måned, 400,- til klubben), se www.fjordkraft.no/korsvoll eller 3) hjelp oss med å skaffe gode sponsorer for 2017 (sponsorer får profilering på bane og mulighet for at klubben formidler deres tjenester).

Vinterdrift

Den rimeligste vinterdriften får vi ved å kjøpe inn egen traktor og organisere brøytelag selv. I den anledning trenger vi noen frivillige til å være med på brøytelag, et for hverdager og et i helgen. For hver måkeøkt lønnes den som måker med ca. 1.000,-. Inntekt fra idrettslag på opptil 10.000 per kalenderår er skattefri. Er du interessert, send mail til jbm@eiendomsmegler1.no for mer opplysninger.

Våre sponsorer

Vi har i dag 4 hovedsponsorer; Skagenfondene, OBOS, EiendomsMegler1 og Joker, Nordberg. 2 av disse har nå et særskilt tilbud til Korsvoll IL sine medlemmer:

Skagenfondene har fondssparekurs 19 september, se vedlegg.

EiendomsMegler1 gir som alltid gratis verdivurdering av boligene til medlemmene i Korsvoll IL, og i tillegg får man 10.000,- i rabatt på provisjon ved salg. Se vedlegg.


Vi gleder oss til helårsdrift på Korsvollbanen og vel møtt!

Med fotballhilsen
for Banestyret

Johan Baade-Mathiesen


Vedlegg:
Skagenfondene

Eiendomsmegler1
Åpen bane høsten 2016

Postet av Korsvoll IL den 25. Aug 2016Fredag 2. september kl. 19:30- 22:00 ønsker vi 2004-kullet velkommen til Åpen bane på Korsvollbanen og Korsvollhuset.


Arrangementet fortsetter deretter hver fredag når det ikke er skolefri frem til og med 9. desember.


På Åpen bane er det mulighet for diverse ball- og idrettsaktiviteter ute, bordtennis, disco, spill og kiosk inne.


Se her for mer informasjon om høstens Åpen bane arrangement.
Korsvollakademiet (oppstart 22. august)

Postet av Korsvoll IL den 5. Aug 2016

Hva er Korsvollakademiet?

Korsvollakademiet er et populært aktivitetstilbud til de som ønsker litt ekstra fotballtrening etter skoletid. Påmeldinger gjøres per mail til Frank på frank@korsvollfotball.no, med følgende informasjon: Navn på spiller, foresattes telefonnummer, klasse og hvilke dager spilleren skal delta.PappaperspektivMålgruppen er unge Korsvollspillere på barneskolen, jenter og gutter, som ønsker mer organisert trening enn det de får gjennom laget sitt. Deltakerne på Korsvollakademiet vil følge treninger og kamper med laget sitt som vanlig.

 • Vi vil legge vekt på allsidig og lystbetont aktivitet.
 • Vi vil utvikle deltakernes ferdigheter med ball.
 • Vi vil sette fokus på gode holdninger og verdier.
 • Vi ønsker å skape et godt treningsmiljø med en egen «Korsvollakademi-kultur».

Når arrangeres akademiet?

Treningene vil foregå på Korsvoll kunstgress (kan bli Havnajordet noen dager). Effektiv treningstid fra 14.30-16.00. Oppstart for høsten 2016 er tirsdag 22. august. Akademiet følger skoleruten frem til sommerferien. Korsvollakademiet vil foregå fra mandag-torsdag.

Treningsøktene blir avholdt fire dager i uken, mandag-torsdag. Hver enkelt spiller kan delta opp til fire dager i uken. Det er et ønske fra vår side at alle barna i samme årskull trener på samme dag en eller flere ganger i uken. Vi vil også forsøke å ha en egen jentedag. Målet her er å samle flest mulig jenter på samme alder i treningsgrupper. Ved behov er man sammen med jenteårgangen over eller under.

I tillegg vil vi arrangere akademilagstreninger og jentetrening 7er som vil foregå hver fredag fra klokken 14.30-1600. Mer infomasjon om Akademilaget finnes lenger ned.

Akademiet følger skoleruta når det gjelder ferier og helligdager.

Målgruppen for 2016
 • Målgruppen er unge Korsvollspillere, 7-12 år (spillere født 2004-2009) både jenter og gutter.

Hvordan fungerer tilbudet?

Slik ser en typisk Korsvollakademiøkt ut:
 • Den yngste årgangene (f.2009) vil bli fulgt ned til banen av en av instruktørene (han/hun står ved skoleporten kl 14.00)
 • Baller blir sluppet ut på banen kl 14.00 med mulighet for fri lek fram til kl 14.20.
 • Mandag hver uke blir ukens ferdighetstema presentert for barna, før de deles inn i grupper med hver sin instruktør.
 • Økten er 3 delt med generell og spesiell oppvarming, individuellteknisk trening, deløvelser og til slutt en spill del.
 • Halvveis ut i økten får barna servert frukt.
 • Etter endt spillsekvens er det rydding av baller og utstyr, samt oppsummering av økten sammen med instruktør.
Viktig:
Vi gjør oppmerksom på at KA ikke er en erstatning for Aktivitetsskolen. Noen 1. og 2. klassinger kan fremdeles være litt umodne til å delta på et slikt opplegg. Det er ønskelig at de selv er motiverte for å gå på KA, og ikke går der fordi mamma eller pappa vil dette. Vi har ikke personale til å ta oss av barn som heller vil løpe rundt å leke og gjøre andre ting enn å være med på den organiserte treningen. Er dere usikre på dette, ta kontakt med Frank. Vi ber om forståelse for dette!


Mandag- En god dag for de yngste

For mange av de yngste spillerne (født 2007-2009), kan det være at en dag i uken på Korsvollakademiet er tilstrekkelig. Derfor vil vi oppfordre de spillerne som skal være med en gang i uken til å melde seg på mandager. Slik at de yngste har mange likesinnede og spille fotball med den dagen.


Tirsdag- En god dag for jenter

Det er selvsagt åpent for jenter andre dager også. Men vil prøve å samle flest jenter på tirsdag. Er selvsagt åpent for gutter også.Onsdag- En god dag for de litt eldre

På samme måte som vi vil oppfordre de yngste som bare skal være med en dag i uken til å delta på mandager, oppfordrer vi de litt eldre (født 2004-2006) som kun skal være med en dag i uken til å melde seg på onsdager.

Det er selvsagt ikke noe i veien for å melde seg på de andre dagene, dette er kun ment som en oppfordring, slik at spesielt de yngste som kan føle seg litt utrygge i begynnelsen, har mange kjente fjes rundt seg. Uansett oppfordrer vi alle til å være med så mange dager i uken som de vil. Gjerne alle dagene.

Torsdag: En god dag for alle

Fredag: Akademilagstrening og jenter 10-12 år 7'er trening.

9'er Spill og Akademilag

Ivrige barnespillere som er 11 og 12 år, født 2004 og 2005, får i år mulighet til å trene 9'er-spesifikt 1 gang i uken, fredager kl 14.30-16.00. 04- og 05-spillerne vil også få mulighet til å spille 9'er-kamper for Akademilaget i 13-årsserien for gutter (9'er fotball). Laguttaket vil kunne forandre seg fra uke til uke. For å bli tatt ut på dette opplegget må man minimum delta en gang i uken på KA i tillegg til å delta på fredagsøkten. SL og hovedtrener sammen med instruktørene står for laguttakene. Lagene i egen årgang prioriteres alltid foran akademitrening /-kamp. Uttaket blir gjort på bakgrunn av iver og treningsoppmøte.

Nytt av året er 7'er trening for jenter 10-12 år.

Mål for Korsvollakademiet

Fotball vil være hovedaktiviteten, med ulike ferdighetstemaer hver uke. I tillegg til å bedre deltakernes ferdigheter med ball, har vi også fokus på å utvikle gode holdninger og verdier, blant annet gjennom daglige samlinger i forkant av treningen. Her får barna lære om blant annet kosthold, væskeinntak og hvordan man best kler seg for trening. Treningen skal være lystbetont.

Prisene nedenfor er for et semester (høst eller vår), som blir ca 3 måneder. Prisen inkluderer frukt som vil bli servert på treningen.For de som kun ønsker å gå én dag per uke er dette mulig, allikevel er ikke dette å anbefale ut fra det sportslige utbyttet man da sitter igjen med. Minimum 2 dager i uken er derfor å anbefale.Priser 2015
1 dag per uke1 350,-
2 dager per uke1 900,-
3 dager per uke2 500,-
4 dager per uke3 000,-

For henvendelser vedrørende administrative forhold (betaling, endring av dager, etc.) kontakt oss på e-post til medlemsservice@korsvollil.no.
For sportslige og andre spørsmål om opplegget kontakt sportslig leder Frank, frank@korsvollfotball.no

Påmelding gjøres på https://goo.gl/forms/2H8RGrqXRUvknplT2 , dere vil bli fakturert for deltageravgiften. Påmeldingsfristen er ut torsdag 25. august, hvor påmeldinger etter dette må gjøres per mail til frank@korsvollfotball.no.Fotballskole for 5- og 6-åringer høst (f. 2010 og 2011)

Postet av Korsvoll IL den 3. Aug 2016Korsvoll vil i høst arrangere fotballskolen for 5- og 6-åringer, for de som er født i 2010 og 2011. Treningene vil foregå mandager 17:00-18:00 med første trening 29. august. Treningene vil pågå på Havnajordet.

Skolen ledes av klubbens Sportslige leder sammen med trenere for klubbens ungdomslag. I tillegg hjelper ungdomsspillere til. Målet med barnefotball er å gi alle et godt og trygt fotballtilbud i lokalmiljøet. Fotball skal være gøy, og fotballskolen skal sørge for det gjennom lek med ball og høyt aktivitetsnivå. Jenter og gutter vil trene hver for seg, så lenge gruppene er store nok til det.


Det er krav om medlemskap i Korsvoll for å få delta på treningene, kan gjøres her: http://www.korsvollil.no/p/12276/medlemskap. På selve treningene er det krav om godt humør fra både spillere og foreldre, samt leggbeskyttere og vannflaske.

Påmelding sendes på mail til Frank@korsvollfotball.no med navn på spiller og epost og telefonnummer på foresatte. Påmeldigsfrist er torsdag 25. august.
Her finner du info om medlemskap. http://www.korsvollil.no/p/12276/medlemskap.
Invitasjon til klubbutvikling - tirsdagene 13. og 27. september

Postet av Korsvoll IL den 26. Jun 2016

Styret i Korsvoll IL ønsker å invitere alle engasjerte foreldre, spillere, tillitsvalgte, trenere og andre ildsjeler i klubben til å delta i en prosess om hvordan vi skal utvikle Korsvoll idrettslag videre.

Vi trenger en god diskusjon og konstruktive innspill på hva Korsvoll IL skal være for idretten og nærmiljøet på Korsvoll i fremtiden.

Og hvordan vi skal komme dit.

Prosessen starter med et åpent allmøte tirsdag 13. september kl 18.00 på Korsvollhuset. Vi fortsetter nå med et møte for å diskutere den langsiktige virksomhetsplanen for idrettslaget: verdier, visjon, virksomhetside. Her kommer vi til å trekke opp de helt fundamentale grunnprinsippene for mange år fremover. Dette møtet blir tirsdag 27. september kl 18.00 på Korsvollhuset.

Oslo idrettskrets vil bistå med å lede prosessen.

Velkommen!

Jon Bergundhaugen
Styreleder
Fotballbanene på Korsvoll og undervarmeprosjektet

Postet av Korsvoll IL den 26. Apr 2016

Hei alle fotballvenner.

Da er sesongen i gang og både 7’er og 11’er banen er i full bruk til trening og kamper. Vi vil i den anledning komme med en statusrapport om banene og undervarmeprosjektet.

11’er banen

I forbindelse med oppstart av 11’er banen ble det for 2 uker siden funnet et «søkk» i banen og noen dager senere et nytt «søkk». Entreprenøren for kunstgresset ble tilkalt og utbedret 2 dype hull. Hullene skyldes at det har vært for mye vanngjennomstrømning i grunnmassene som igjen har tatt med seg finmasser i disse 2 områdene. Det er også flere andre steder som er under observasjon og hvor det kan oppstå nye hull med behov for utbedring. Dersom det ikke skjer noen forverring her, vil dette gjennomgås på nytt til høsten med en enkel utbedring slik at banen blir jevn og fin. Årsaken til at dette har oppstått er noe usikkert, men teorien er at det ved boring av energibrønner kom opp mye vann som igjen rant inn i banen og at den dermed ble «mettet» av vann. Vi får håpe at banen nå er i «likevekt» og at problemet var forbigående.

7’er banen

Vi har fått satt opp ballfangernett mot veien som har medført mer spilletid og lite ballhenting i buskene. I løpet av våren kommer det nye lysmaster som erstatter de gamle som også har vært en sjenanse for våre gode naboer. Denne banen er opptatt fra morgen til kveld og det er bra!

5’er banen

Denne banen har vært riggplass for omlegging av kunstgress og boring for undervarmeprosjektet. Banen skal istandsettes i løpet av et par uker og vi håper at kommunen har midler nok til at den blir oppgradert med et enkelt kunstgress som vi fikk i fjor fra Cageball.

Undervarmeprosjektet

Banerørene ble lagt på dugnad i fjor og nå i vinter er det boret 20 stk. energibrønner ned til ca. 270 m. I disse dager holder driftssentralen på å bli ferdigstilt på verksted og i løpet av et par uker vil den bli kjørt på plass bak spillerbåsene på 11’er banen. Til høsten vil anlegget innkjøres slik at det er klart til vår første sesong med vinterspill på eget gress! Anlegget har vært og er et stort løft for fotballen. Det er en betydelig investering som er foretatt dels med egenkapital og dels lånefinansiert. Prosjektet har økt noe i omfang og pris, slik at vi fremdeles må jobbe hardt med å få på plass nok egenkapital. Vi trenger dermed at klubbens medlemmer engasjerer seg enten ved å støtte med kjøp av fiktive andeler (undervarme.no) eller ved å prøve Fjordkraft abonnement (www.fjordkraft.no/korsvoll). Det blir sendt ut separat informasjon om dette i løpet av kort tid hvor vi samtidig presenterer våre gode sponsorer.

Området rundt

I løpet av de neste ukene vil det asfalteres i området mellom 11’er banen og skogholtet. Det vil bli satt opp banegjerde (demonterbart for snørydding vinterstid) og til slutt nytt gjerde mot Korsvollbråtan, samt at hullet i gjerdet ved Klubbhuset tettes. Det er også satt opp en nytt nettstasjon for Hafslund i Korsvollbråtan som skal erstatte den gamle og sikre nok elektrisitet til vår driftssentral. Disse arbeidene skal være ferdige i løpet av mai. Husk å ta godt vare på anlegget ved å kaste søppel, ta med vannflasker etc. fra banen. Sykler kan parkeres mellom 7’er og 11’er hvor vi sannsynligvis får satt opp sykkelstativ.

Vi ønsker små og store en flott fotballsesong på vårt flotte baneanlegg.


På vegne av banestyret.
Innkalling til årsmøte i Korsvoll IL

Postet av Korsvoll IL den 14. Feb 2016

Korsvoll IL logo 2015.png

Korsvoll IL innkaller til

ÅRSMØTE

på Korsvollhuset

Tirsdag 15. mars 2016 klokken 20.00

(Dørene åpner kl. 19:00, enkel bevertning)

Dagsorden:

 1. Godkjenning av innkalling og dagsorden
 2. Referat fra årsmøtet 10. februar 2015
 3. Beretning for 2015
 4. Regnskap for 2015
 5. Budsjett for 2016
 6. Innkomne forslag
 7. Valg

Forslag til årsmøtet må sendes til styret pr. epost til post@korsvollil.no innen fredag 1. mars 2016. Møtet er kunngjort ved e-post, på korsvollil.no og ved oppslag i nærmiljøet.

Beretningen vil være tilgjengelig på korsvollil.no fom. tirsdag 8. mars 2016.

Styret håper at Korsvoll ILs medlemmer vil delta og bidra til å opprettholde en aktiv klubb i Korsvoll IL.


Med vennlig hilsen

Styret i Korsvoll IL


Dokumenter:

Referat fra årsmøtet 10. februar 2015

Årsberetning 2016

Aktivitetsrapport KIL 2015

KIL Regnskap 2015

KIL Budsjett 2016

Valgkomiteens innstilling

Forslag - Nye kontingentsatser (fra 2017)

Referat - ekstraordinært årsmøte Korsvoll idrettslag 12.1.2016

Referat - ekstraordinært årsmøte Korsvoll idrettslag 25.8.2015

Alle dokumentene samlet i ett dokument
​Korsvoll Fotball Undervarme Informasjon januar 2016

Postet av Korsvoll IL den 26. Jan 2016

Korsvoll Fotball Undervarme Informasjon januar 2016

I løpet av høsten 2015 ble det nye kunstgresset lagt på 11’er banen og med solid dugnadsinnsats ble det lagt ned varmepads og 35 km med banerør. Dermed er vi ferdig med fase I av vårt undervarmeprosjekt.

Nå står fase 2 av Undervarmeprosjektet for snarlig oppstart ved at 20 energibrønner skal bores og det skal bygges en varmesentral. Boringen skal skje i januar/februar og arbeidene skal ferdigstilles i løpet av våren i terrenget. Deretter kommer kommunen til å asfaltere siste del mot skogholtet og sette tilbake gjerder og spillerbåser, slik at alt er klart til seriestart.

Fase 2 har vist seg å ble vesentlig mer kostbart enn beregnet grunnet større kapasitet på brønnparken, prisstigning på materialer (dårligere valutakurs) m.m. Vi har så langt samlet inn ca. 700.000,- i egenkapital (veldig bra!!), men med kostnadsøkningen trenger vi ca. 1.600.000,-. Dette innebærer en ekstra innsats fra alle klubbens medlemmer som følger:

Kjøp av fiktive andeler - undervarme.no

Det er mange ledige ”andeler” igjen som kjøpes for kr. 700,- + omk. som går direkte til Undervarmefinansieringen. Vi har som mål at alle medlemmer får solgt 2 andeler pr. spiller. Gå til www.undervarme.no for å kjøpe andel og ta gjerne en ekstra runde til familie, naboer og venner.

Prøv ny strømleverandør!fjordkravt

Vi har inngått en avtale med en tjenesteleverandør for idrettslag om å selge produkter som er av almen interesse for klubbens medlemmer. Første mulighet er å bytte strømleverandør til Fjordkraft som tilbyr et meget konkurransedyktig tilbud med spotpris + 39,- i månedskostnad. Klubben får her 400,- pr. ny abonnent og dersom man ikke er fornøyd kan man bytte tilbake til sin opprinnelig leverandør eller andre etter 2 uker. Med andre ord er dette noe alle må prøve!!

Selg gjerne dette inn til venner og familie i tillegg. Er du allerede kunde av Fjordkraft, kan du om ønskelig bytte til enkel strømavtale og dermed støtte klubben. Dersom vi klarer å få inn 200 nye abonnenter vil Fjordkraft også vurdere å bli sponsor til banen. Bestill det nye abonnementet på www.fjordkraft.no/korsvollKr 164.057 i Grasrotandel

Postet av Korsvoll IL den 16. Jan 2016

GrasrotandelenKorsvoll IL fikk i 2015 kr.164.057,- i støtte fra Norsk Tipping gjennom Grasrotandelen. Det er i alt 327 givere/spillere som har bidratt til dette.

Vi skylder alle som har støttes oss med grasrotandel en stor takk!

Klikk på bildet til venstre for å støtte Korsvoll IL med din Grasrotandel.
Åpen bane vinteren og våren 2016

Postet av Korsvoll IL den 5. Jan 2016
Fredag 8. januar kl. 19:30- 22:00 er Korsvollbanen og Korsvollhuset igjen åpne for alle 7. klassinger ved Tåsen, Kringsjå og Korsvoll skoler.Arrangementet fortsetter deretter hver fredag når det ikke er skolefri frem til og med 27. mai.Se her for mer informasjon om vårhalvårets Åpen bane arrangement.
Medlemskontingent 2016

Postet av Korsvoll IL den 4. Jan 2016

Medlemskontingent 2016

Betalingsinformasjon vedr. medlemskontingenten 2016 er nå sendt ut. Alle medlemmer skal ha mottatt e-posten under med faktura vedlagt. Vær så snill å betal innen fristen, så vi slipper å bruke mye ressurser på purring.

De fleste mottar dessverre mange e-poster med samme betalingsinformasjon. Det skyldes at informasjonen sendes til alle e-postadresser registrert på medlemmet. Har medlemmet også registrert "Foresatte", sendes informasjonen også til alle e-postadresser registrert på denne. Når det gjelder familiekontingent, sendes betalingsinformasjon til alle familiemedlemmer. Da kan det bli mange likelydende e-poster, dessverre.

Mvh. KIL Styret


Subject: Betalingsinformasjon fra Korsvoll IL
To:

Hei!

Du har mottatt betalingsinformasjon fra Korsvoll IL. Betalingsinformasjonen kan gjelde for deg eller dine familierelasjoner (barn).
Hvis informasjonen ikke ligger vedlagt i eposten så må du logge deg på Min idrett for å se og eventuelt betale kontingenten/ avgiften.

Fakturaen gjelder medlemskontingent for 2016. For detaljer om kontingentsatser, kriterier for familiemedlemskap etc. se http://www.korsvollil.no/p/12276/medlemskap. Her finner du også informasjon om utmelding dersom en selv eller et familiemedlem ikke lenger skal være medlem. Har du fremdeles spørsmål, send en e-post til medlemsservice@korsvollil.no.

Faktura ligger vedlagt, så det er ikke nødvendig å logge seg inn på Min idrett. Dette fakturavarselet sendes til alle e-postadresser som er registrert på medlemmet og evt. dens foresatte. For familiekontingent sendes fakturavarsel til alle medlemmer i familien.

NB! Viktig at riktig kontonummer og KID benyttes! Kontonavn vil være "Buypass Originator AS" som er leverandør av betalingsløsningen i Idrettsforbundets systemer.

Mvh

Korsvoll IL
E-post (vedr. medlemskap): medlemsservice@korsvollil.no
E-post: post@korsvollil.no
Webside: korsvollil.no

For spørsmål vedrørende betalingen, kontakt Korsvoll IL. For spørsmål vedrørende bruken av Min idrett, kontakt Idrettens Support.