Korsvoll IL håndball søker trenere til barne- og ungdomshåndballen for sesongen 2019/2020

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 4. Mai 2019


Korsvoll IL håndball søker trenere til barne- og ungdomshåndballen for sesongen 2019/2020 med mulighet for forlengelse til neste sesong.


Vi er først og fremst ute etter hovedtrenere som kan ta hovedansvaret for treningene og det sportslige opplegget, men det kan også være aktuelt å styrke noen av trenergruppene med en ny trener uten at denne tar rollen som hovedtrener.


Krav til trenerne: 

 • Det er en fordel med trenererfaring fra før, men du kan også være aktuell dersom du har spilt/spiller håndball og er i gang med et trenerstudium eller lignende. 
 • Du må være motivert for å jobbe med ungdommer for å utvikle både individuelle ferdigheter og det kollektive spillet.
 • Være med å bidra til et godt miljø i årgangen på tvers av lag og nivå i seriespill.
 • Evne til samarbeid med ungdommer og foreldre som er med som trenere og lagledere.


Korsvolls lag trener vanligvis i Kringsjåhallen, Nydalen idrettshall og på NIH. Hjemmekampene spilles i Kringsjåhallen. Lagene vil trene 2-3 ganger i uken, i tillegg er det ønskelig at trenerne kan være med på kamper i helgene samt kurs i forbindelse med temaserien, et utviklingstiltak i regi av NHF region øst.


J12 (2007): 35 positive jenter som kjenner hverandre godt, og trenerne for denne flotte gjengen får en unik mulighet til å utvikle laget videre. Støtteapparatet utgjøres av en engasjert og aktiv foreldregruppe. Neste sesong er 3 lag påmeldt i regionserien og 2 lag påmeldt temaserien.


G13 (2006): Pr. i dag 12 ivrige gutter som har hatt god utvikling de siste sesongene med lag på nivå 1 i regionserien og temaserien. Neste sesong blir gruppen rundt 20 spillere som resultat av samarbeid med naboklubben, med lag påmeldt på både nivå 1 og 2 i regionserien og temaserie.


G14 (2005): ): En stabil gruppe på 18 spillere med godt miljø og mange ivrige gutter som har spilt håndball sammen i flere år på et bra sportslig nivå. Til neste år stiller vi med et lag i nivå 1 og et lag i nivå 2 i regionserien. I tillegg vil vi delta i temaserien og en del cuper.


Både G13 og G14 har frem til nå hatt foreldre som hovedtrenere. Men håndballen krever mer fra trenerne etterhvert, og spillerne har nå kommet på et såpass høyt nivå at trenerne føler at det er behov for mer kompetanse. Vi ser derfor etter en eller flere engasjert trenere som ønsker å bli en del av våre trenergrupper.


Korsvoll IL har fokus på å ha med flest mulig lengst mulig i idretten, og verdiene SAMHOLD – INKLUDERING – ENGASJEMENT – OPPLEVELSER skal være sentrale i utviklingen av laget og spillerne.


Oppstart i slutten av august, evt. i mai/juni etter nærmere avtale.


Spørsmål om stillingene kan rettes til Anne-Lise Hektoen på mobil 93067170 eller pr. mail til korsvollil@ronhandball.no


Det skal være gøy for alle å spille håndball i Korsvoll Håndball!


G05 tok seriegullet hjem til Korsvoll

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 8. Apr 2019

Søndag ble sesongens siste seriekamper spilt i Kringsjåhallen. Det var duket for en spennende sesongavslutning da 2 av kampene var i A-sluttspillet i G13 (2005) og det før kampstart var klart at med 2 seire ville G13 (2005) erobre førsteplassen i A-sluttspillet.

Gutta vant som bestilt begge kamper og vi gratulerer G13 med en flott sesong! Begge lag kom etter høstens seriekamper i A-sluttspillet i vårsesongen og det resulterte til slutt med 1. og 6. plass for Korsvollgutta. I tillegg har årgangen blitt rundens lag i 2 av 4 temaserierunder denne sesongen.


Heia Korsvoll!
Korsvolljenter dømte regionscup-finale

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 1. Apr 2019

2 av våre 2001-dommere, Tuva og Vigdis, fikk i helgen æren av å dømme en av finalekampene i regionscupen i NHF region Øst (Oslo, Akershus og Østfold).Gøy for jentene, klubben og regionens dommerutvikler som har veiledet dem på kamper de 2 siste sesongene. Jentene fikk gode tilbakemeldinger etter kampen, vi er stolte av dere!

Et av finalelagene har lagt ut et filmklipp fra kampen her.


Dommerutvikling i håndballen starter med et barnehåndballdommerkurs. Dette kurset kan man ta det året man fyller 14 år og man kan deretter dømme 9-11 årskamper på hjemmebane.

Når barnehåndballdommerne har fått litt erfaring kan de gå neste kurs og bli en av klubbens kvotedommere. Avhengig av antall lag vi melder på seriespill må klubben stille med et visst antall kvotedommere.

Korsvoll håndball har mange ungdommer som har gått ett eller to dommerkurs og som gjør en super jobb for klubben på håndballbanen. 

Denne sesongen har vi hatt flere dommerpar med i regionens "utviklingsbobler", dvs. at de veiledes og følges opp av en av regionens dommerutviklere, Tuva og Vigids er ett av disse parene.


Heia dommeren!Årsmøte i Korsvoll håndball

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 6. Feb 2019

   


Korsvoll IL Håndball innkaller til

ÅRSMØTE

på Korsvollhuset i Langåsveien 18

tirsdag 5. mars 2019 klokken 20.00


Dagsorden:

 1. Godkjenning av innkalling og dagsorden
 2. Valg av referent og 2 personer til å undertegne protokollen
 3. Referat fra årsmøtet 7. mars 2018
 4. Beretning for 2018
 5. Regnskap for 2018
 6. Budsjett for 2019
 7. Innkomne forslag
 8. Valg


Forslag til årsmøtet må sendes til styret pr. epost til korsvollil@ronhandball.no innen 19. februar 2019. Møtet er kunngjort ved e-post, på korsvollil.no og ved oppslag i nærmiljøet.

Beretningen vil være tilgjengelig på korsvollil.no fom. tirsdag 26. februar 2019.

Styret håper at håndballens medlemmer vil delta og dermed bidra til å opprettholde en aktiv håndballgruppe i Korsvoll IL.


Med vennlig hilsen

Styret i Korsvoll håndball


Korsvoll håndball - Årsmøteprotokoll 2018 signert.pdf

Korsvoll håndball - Årsberetning 2018.pdf

Korsvoll håndball - regnskap 2018 og budsjett 2019.pdf

Korsvoll håndball - Valg 2019.pdfVelkommen til håndballtrening for gutter og jenter født 2012

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 15. Aug 2018

Da ønsker vi gutter og jenter født i 2012 velkommen til håndballtrening:

 • mandag kl. 17-18, første gang 22. oktober

Treningene er i gymsalene på Korsvoll skole og det legges vekt på lek og moro med håndball. Nye spillere er velkomne gjennom hele sesongen som varer til april/mai.

Korsvoll håndball er en foreldredrevet klubb så har du anledning til å bidra ta kontakt med klubben på mail til korsvollil@ronhandball.no

Vinteren 2018/19 deltar 6- og 7-åringene med lag på Loppetassen, en minihåndballturnering i regi av Norges håndballforbund, region Øst.

Vi bruker Spond for informasjon, påmelding til Loppetassen-turneringene mm. 

Formell påmelding til Korsvoll IL, håndball, gjøres via Min Idrett, se mer informasjon her.

Velkommen på håndballtrening!Levert av IdrettenOnline