Korsvoll IL feirer 120 år!

Postet av Korsvoll IL den 14. Mar 2019

Foto: Ilja C Hendel

Korsvoll IL feirer 120 år: 

Valgt til foregangsklubb i Oslo!

Korsvoll IL er som en av ni klubber valgt ut av Oslo Idrettskrets til å være foregangsklubb. På årsmøtet 21. mars kommer en representant fra kretsen for å fortelle mer om prosjektet.

Beskjeden om at vi var valgt ut, fikk vi i høst.  I jubileumsåret vårt, 2019, skal vi bruke tid på å synliggjøre hva dette betyr for oss på Korsvoll. Alle medlemmer er invitert til å komme med forslag. Skal vi starte nye idretter? Aktiviteter for voksne? E-sport? Alle forslag er lov!

Prosjektet foregangsklubb skal fremme muligheten for barn og unge i Oslo å drive idrett i nærmiljøet – uten å begrenses av familieøkonomien, kulturell bakgrunn eller mangel på sportslige ferdigheter. 

At Korsvoll IL er valgt ut, innebærer at vi skal gå foran i arbeidet med å være en klubb som tilbyr idrett for alle. Det betyr en klubb som har sunn drift og som tilbyr et lokalt idrettstilbud med lav terskel for deltakelse – og som klarer å holde på barna gjennom ungdomsårene. 

Vi i hovedstyret ser det som en anerkjennelse av alt det gode arbeidet som legges ned av alle med verv og engasjement for klubben vår nå og tidligere. Så langt har Oslo Idrettskrets bevilget 200.000 til Korsvoll IL som en del av dette prosjektet. 

Første mulighet til å høre mer om foregangsklubb blir på årsmøtet vårt 21. mars og vi håper mange vil komme for å få vite mer. I tillegg blir det vanlige årsmøtesaker. Tidligere leder av Korsvoll IL, og idrettspolitisk rådgiver i NIF, Per Tøien er ordstyrer. 

Jeg håper også å se deg der. Å engasjere seg i Korsvoll IL er noe av det som har gitt meg mest glede de siste to årene. Vi ser at arbeidet vi gjør skaper resultater i nærmiljøet. For eksempel går prosessen med Korsvollhallen som planlagt og trolig kan arbeidet med anskaffelsen starte opp i høst. Det blir nye tider for de mange hundre håndballspillerne våre. 

Økonomien i idrettslaget er fortsatt solid og aktiviteten er høy. Vi har nå to ansatte i klubben – og det har lettet hverdagen for mange frivillige når det gjelder administrativt krevende oppgaver. Vi i Hovedstyret har tatt dette grepet for at det skal være gøy å være frivillig i Korsvoll IL – ikke en ekstra byrde og en bekymring. 

Det skjer viktige ting i jente- og kvinnefotballen der vi har satt oss som mål å få frem et A-lag kvinner innen 2023. A-laget menn rykket ned i år, men vi går på med nytt mot og har startet et prosjekt for å få frem flere egne juniorspillere til A-laget, slik at vi om noen år kan ha et A-lag med sterk lokal tilknytning. 

Selv kaster jeg inn håndkleet etter to år som leder. Etter at jeg ble valgt til nestleder i Oslo Idrettskrets i fjor sommer, strekker ikke tiden til med to så krevende verv. Som nestleder i OIK vil jeg bruke Korsvoll IL og alle dere engasjerte frivillige og tillitsvalgte som rådgivere. Mange av dere har jeg bedt om råd allerede – og kom gjerne med forslag og innspill til hva vi bør jobbe med og hvordan vi skla løse de utfordringene som Osloidretten har. 

Vi sees på årsmøtet! 


Sporty hilsen

Elisabeth Skarsbø Moen

LederÅrsmøte Korsvoll IL 21.03.2019

Postet av Korsvoll IL den 28. Feb 2019

https://azure.content.bloc.net/redactor/200000195/1471/2018/2/21/636548508239776897korsvoll-il-logo.png?&width=1024&quality=90

Korsvoll IL innkaller til

ÅRSMØTE

på Korsvollhuset

Torsdag 21. mars 2019 klokken 19.00

(Dørene åpner kl. 18:30, enkel bevertning)

Dagsorden

1. Godkjenning av innkalling og dagsorden 

2. Valg av referent, møteleder og 2 til å underskrive protokoll

3. Referat fra årsmøtet 22. mars 2018 

4. Beretning for 2018 

5. Regnskap for 2018 

6. Budsjett for 2019 

7. Fastsettelse av medlemsavgift og treningsavgifter

8. Korsvoll IL som foregangsklubb

9. Innkomne forslag 

10. Valg 


Forslag til årsmøtet må sendes til styret pr. epost til post@korsvollil.no innen torsdag 7. mars 2019. Møtet er kunngjort ved e-post til alle medlemmer samt på nettsiden til korsvollil.no

Årsberetningen og øvrige dokumenter vil være tilgjengelig på korsvollil.no fom. torsdag 14. mars 2019. 

Styret håper at Korsvoll ILs medlemmer vil delta og bidra til å opprettholde en aktiv klubb i Korsvoll IL.

Med vennlig hilsen

Styret i Korsvoll ILÅrsmøte Korsvoll fotball yngres 28.02.kl 20.00

Postet av Korsvoll IL den 4. Feb 2019

INNKALLER MED DETTE TIL ÅRSMØTE FOR KORSVOLL FOTBALL YNGRES AVDELING PÅ KORSVOLLHUSET TORSDAG 28. FEBRUAR KL 20:00


Vi ønsker alle medlemmer velkommen til årsmøte i Korsvoll Fotball Yngres (KFY).

Torsdag 28. februar kl. 20
Sted: Korsvollhuset


Dagsorden:

  1. Godkjenning av innkalling og dagsorden
  2. KFYs beretning for 2018
  3. Regnskap for 2018
  4. Budsjett for 2019
  5. Behandling av sak: "Godkjenning av Sportlig Plan flyttes fra årsmøtenivå til styrenivå"
  6. Innkomne forslag
  7. Valg


Eventuelle saker som ønskes på agendaen må meldes inn til sportslig leder Andreas Aarnes innen 20. februar:  andreas@korsvollfotball.no. Møtet er kunngjort ved e-post og på korsvollil.no

Vi håper flest mulig som bryr seg om fotball for barn og unge på Korsvoll vil delta.  Vel møtt!

Hilsen Styret i KFY

Lars Etholm (leder), Christian Brinch, Jarle Svanæs, Salve Jortveit, Stig Markus Hovdal, Julie Høydal Davik, Line Dugstad og Andreas Aarnes (sportslig leder KFY).J05 med bronse i Bærum Elitecup

Postet av Korsvoll IL den 25. Nov 2018

I helgen har Korsvoll J2005 deltatt i Bærum 11er Elitecup. Vi havnet i gruppe med Kjelsås, Bærum, Holmen og Sørumsand. 

Første kampen mot Kjelsås endte 0-0, men med svært overbevisende spill fra vår side og vi burde kanskje ha vunnet. I den andre kampen mot Holmen var vi uheldige å slapp inn et mål rett før slutt. Igjen en kamp der vi burde ha scoret flere mål og vunnet, men kampen ender 1-0 til Holmen. Det ble derfor bestemt at Korsvoll J2005 måtte reise kjerringa mot Adidas cup-vinner Bærum i kamp nummer 3. I denne kampen var det ikke bare solid defensivt, men også frydefult offensivt. Fortjent 1-0 seier. Siste gruppespillskamp var mot Sørumsand som vi cruiser inn til seier. Vi endte dermed på andreplass i gruppen pga. målforskjell, ett fattig mindre scoret mål enn Holmen.

Søndag morgen reiste vi igjen til Kadettangen for å spille semifinale i A-sluttspillet mot Norway cup-vinner, og sannsynligvis norges beste J05-lag, Skeid. Vi gir dem en god kamp og Skeid skaper lite. Veldig lite. Vi skaper mindre. Skeid vinner alt i alt fortjent 1-0.

Revansje! Etter det sure 1-0 tapet i gruppespillskampen møtte vi igjen Holmen i bronsefinalen. På forhånd hadde vi bestemt oss for å vise nøyaktig hvor gode vi er. Dette resulterte i stålkontroll på matchen og dermed en tredjeplass i Bærum Elitecup.

Med utgangspunkt i at vi har spilt med 3 jevne lag i 2. divisjon og alltid trener i en stor felles treningsgruppe, mens motstanderlagene har spilt i 1. divisjon viser turneringen at vi også kan hevde oss mot de aller beste. En kjempeprestasjon av jentene i løpet av helgen! Heia Korsvoll og heia fotball,. #flestmuliglengstmuligbestmuligOppstart G17-fotball

Postet av Korsvoll IL den 15. Nov 2018

Tirsdag 20. november holder Korsvoll IL oppstartsmøte for G17-fotballlag i 2019.


Sted: Korsvollhuset

Tid: kl 20:00 - 21:00


Har du spørsmål ang G17-tilbudet, ta kontakt med Per J. Vang på tlf 976 09 826Levert av IdrettenOnline