Oppstart G17-fotball

Postet av Korsvoll IL den 15. Nov 2018

Tirsdag 20. november holder Korsvoll IL oppstartsmøte for G17-fotballlag i 2019.


Sted: Korsvollhuset

Tid: kl 20:00 - 21:00


Har du spørsmål ang G17-tilbudet, ta kontakt med Per J. Vang på tlf 976 09 826The Double for Korsvolls G19

Postet av Korsvoll IL den 10. Okt 2018

Juniorlaget avsluttet sesongen på søndag med seriefinale mot Høvik som lå på andre plass, a poeng med Korsvoll. Vinner eller forsvinn for Høvik.

Korsvolls unge lovende åpnet litt smånervøst og lå under 0-2 etter 10 min, men taktikerne på sidelinja mistet aldri fatning og gjorde noen små grep og vi tok over spillet igjen. Vi reduserte to ganger ved maestro Ask og 2-2 til pause.

Etter en svært underholdene andre omgang med sjanser begge veier, selv om Korsvoll dominerte i sjanser og ball possession, endte kampen 2-2. Utrolig nok klarte tre Korsvoll spillere å å bomme på åpent mål rett før slutt.

Vi endte likt med Høvik på poeng, men Korsvoll har spilt aggresiv attacking fotball gjennom hele sesongen slik at vi hadde 23 plussmål å gå på i forhold til Høvik. De unge lovende putta 76 ganger i løpet av sesongen, der begge keeperne har utklasset motstanderens keeper på straffespark :)

Sesongen endte da med the double, da vi utklasset alle i Asker sin eliteturnering i våres. Hall på budsjettet!

Postet av Korsvoll IL den 26. Sep 2018

Idrettshallen er inne på revidert budsjett for Oslo kommune. Hallen skal stå ferdig i 2021. 

Hovedstyret i Korsvoll IL har jobbet aktivt med dette det siste halvannet året og vært med og gitt innspill til utformingen av hallen, garderobefasiliteter og vi har jobbet med å få plass til et forsamlingslokale til erstatning for Korsvollhuset, som jo er flittig brukt av lokalbefolkningen i området.

Bygget skal i tillegg huse en barnehage.

Akkurat nå forhandler vi med kommunen om pris på tomten som i dag brukes til parkering. Dette området inngår i reguleringen av hallen i planene for kommunen og det er bakgrunnen for at det nå selges. Parkeringsplassen eies av Korsvoll IL 1/3 og Korsvoll Arbeiderparti 2/3. Årsaken til dette delte eierforholdet er at Korsvoll IL i sin tid var et arbeideridrettslag.

Vi henter nå inn selvstendig takst, for å få best mulig pris, slik at pengene kan komme idretten på Korsvoll til gode.

Så snart kvalitetssikringen av prosjektet er ferdig, kommer vi til å publisere tegningene her på nettsidene, men de som var på årsmøtet fikk se dem der.

Det blir et veldig flott bygg – og vi gleder oss til nye fasiliteter.


av Elisabeth Skarsbø Moen
Leder Korsvoll ILSemifinale i Adidas Cup

Postet av Korsvoll IL den 28. Aug 2018

Vi gratulerer Korsvoll G13 med semifinaleplass i Adidas Cup.De beseiret Konnerud hele 5-1 i kvartfinalen torsdag kveld. Sluttspillet på Gjøvik går av stabelen 21./22. september. Vi er stolte av å ha et lag med til finalerunden i uoffisielt NM for ungdomslagLevert av IdrettenOnline