Nord-Norge rundt for A-laget i 2018!

Postet av Korsvoll IL den 11. Jan 2018

Her er en oversikt over lagene Korsvoll skal måle krefter med i årets sesong. Vi gleder oss!

Bli med på Norge (og ikke minst Nord-Norge) rundt, med Korsvoll i 2018. Endelig nærmer fotballsesongen 2018 seg. Tradisjon tro er det en kald januar med harde, deilige kunstgressbaner og kriblinger i tærne grunnet frostskader. I Norge er vi uansett kjent for kalde vintre, med en av verdens lengste sesongoppkjøringer. De ivrigste lagene begynte sesongoppkjøringen sin i november, ikke mindre enn et halvt år før første tellende kamp... Trist, men sant. I Korsvoll holder vi allikevel beina godt planta på den dypfrosne jorda, og har nå nettopp begynt sesongoppkjøringen. Det at bakken er frossen har vi i Korsvoll i år, bestemt er en del av treningen, da det er ingenting som garanterer myke gressmatter i årets sesong, da ikke mindre enn 10 av 14 lag i årets avdeling er enten nord for eller, det man der oppe kaller en kjapp scootertur, fra polarsirkelen. 

Du bør med andre ord gi beng i sydenferien i år hvis du skal følge ditt kjære A-lag på alle årets kamper, for dette kan bli dyrt.... Heldigvis får vi også noen gamle kjenninger fra Oslo; Frigg, Grei og ikke minst det selvutnevnte opprykkslaget Lyn (deja vu), er også lag Korsvoll skal møte i årets sesong (på disse kampene holder det å gå inn på "Ruter"-appen).

I år blir A-lagets reisebudsjett større enn hele fjorårets budsjett, dette er det da to grunner til: 

1. Fjorårets budsjett var blandt de laveste (noe det vil fortsette å være) i Norsk 3.divisjon. For å understreke hvor lite penger vi brukte så fikk assistent-treneren en sykkel i lønn for sitt arbeid (denne ble han i tillegg frastjålet på høsten...). I tillegg måtte samtlige spillere på A-laget betale treningsavgift for å få lov til å spille i Korsvoll (buhuuu til Lyn som ikke har råd til å lønne alle spillerne sine...)

2. Laget må i år beregne 10 flyturer nordover (dette er en økning på 10 fra i fjor), hvor 4 av disse turene må inkludere overnatting på noen av Nord-Norges flotteste/billigste hoteller (det er bare å glemme all-inclusive...).

I Korsvoll er vi vandt til å snu på krona, så vi får bare snu på den enda en gang. Så må vi i tillegg huske på at dette ikke er noe billigere for de andre lagene enn det det blir for oss...

Vi håper at de Korsvoll-supporterne som eventuelt har flyttet nordover, orker å bruke en dagstur for å støtte sitt kjære lag på en av sine turer. I tillegg håper vi at fjorårets resultater får enda flere til å møte opp på årets hjemmekamper. Fjorårets sesong beviste for alvor at Korsvoll ikke er et lag man skal ta lett på, og det er noe både spillerne og trenerapparatet nå jobber aktivt for å kunne bidra med.

Fotball er nemlig ganske enkelt, hold 0'en så er du garantert poeng... Hvis du i tillegg scorer 1 mål, så er du garantert 3. 

Mer info om årets sesong og nye spiller kommer etterhvert. Vi leses!
​Informasjon vedrørende baneforhold

Postet av Korsvoll IL den 3. Jan 2018

Som de fleste av dere har lagt merke til er baneforholdene på Korsvollbanen for tiden for dårlige, og langt fra det man forventer med et undervarmeanlegg.

Årsaken til at forholdene er såpass dårlige er at det ved oppstart av anlegget i høst ble oppdaget at det var luft i systemet, som krevde en nedeperiode i forbindelse med feilsøk og etterfylling av væske i rørsystemet som skal varme banen. Etter denne nedeperioden har det vært vansker med å få tint gjennom frosten som allerede hadde fått etablert seg i dreneringslaget i banen, fordi undervarmeanlegget ikke er dimensjonert for å tine tykke islag. Å få bort isen visste vi derfor at ville ta noe tid, noe vi opplevde i fjor, da systemet brukte 3 uker på å få tint banen etter en liknende nedeperiode. Vi hadde imidlertid håpet at man gjennom julen skulle ha fått tint gjennom frostlaget, og at banen nå ved skolestart skulle vært i den stand vi ønsker å ha den vinterstid. Når det ikke ennå har skjedd på tross av tidvis mildere vær i romjulen, vil vi forsøke å endre strategi noe i varmingen av banen, og jobbe fullt med få etablert gode spilleflater så raskt som mulig. Vi håper å oppleve tydelig bedring i løpet av uken, men vil uansett gi så god informasjon som mulig underveis.Før seriefinalen: Lyn

Postet av Korsvoll IL den 20. Okt 2017

I morgen smeller det endelig på Bislett klokken 14.00. 

Når Korsvoll så på terminlisten før sesongen hadde vi to mål; Det ene var å beholde plassen, noe vi har greid med glans og vel så det. Det andre var drømmen om at ingenting var avgjort før siste serierunde i opprykksstriden, og at kampen borte på Bislett blir en kamp med mye folk og en glimrende ramme. 

Det at mange av dagens Korsvoll-gutter har en fartstid i Lyn, er noe de fleste vet, og at det er to lag som kjenner hverandre godt gjør bare at dette blir enda mer spennende.


I sommerens kamp gikk Lyn seirende ut av duellen, hvordan det går denne gang for bare den som møter opp se.

Lyn blir jo for oss sett på som storebror i strøket. Storebroren der alt er bedre fra ung alder og helt opp til A-laget. Det er derfor deilig at vi som klubb kan slå oss stolt på kassa og si at det ikke er en eneste kamp i år hvor vi ikke har stilt med minst tre spillere som er oppfostret i vår egen ungdomsavdeling. Noe utviklingsklubben på andre siden av svenskemuren ikke kan si. Og mens vi før og i løpet av sesongen kun har hentet inn 4 mann, har hverken vi eller Lyn selv, kan det virke som etter de siste ukers farser, oversikt over hvor mange spillere som har gått inn og ut av feltet på Kringsjå. 

Misforstå oss rett, vi unner ingen klubber noe vondt, men det er ingen hemmelighet at når vi møter Lyn i morgen skal vi gjøre vår del for at vi får muligheten til å møte dem igjen neste år også. Ikke fordi Lyn er Lyn, men med supporterne i Bastionen sammen med saklighetene og ikke minst usaklighetene til LFM, bidrar de til å skape en ramme og trøkk rundt kampene som vi gleder oss og morer oss like mye med hvert år. 

I tillegg er det alltid gøy og velte lag som ikke gir oss anerkjennelsen vi føler vi fortjener  i etterkant av en kamp. Noe Lyn-boss Ødegaard så fint eksemplifiserte i etterkant av sommerens kamp som endte i et 3-2-tap for vår del, da han ble sitert på at han følte det var en kamp Lyn burde vunnet 3-1, for i neste setning kåre egen keeper til banens beste.... Forstå det den som kan.

Så selv om vi i morgen ikke har noe annet enn ære å spille for, så er det ingen klubber som får, noe annet enn frukt og kaffe i pausen, gratis av oss. Det vet heldigvis både vi og Lyn. Så mens Lyn gruer seg, gleder vi oss som 5-åringer på julaften! Dette blir en fest, så møt opp og støtt gutta i blått!

Merk kamptidspunktet er klokken 14.00!!Korsvoll G19 7'er kretsmestere igjen!

Postet av Korsvoll IL den 20. Okt 2017

Korsvoll G19 7er Elite er kretsmestere 2017!
På dagen ett år etter at Nordre Akers stolthet vant Kretsmesterskapet sist, kan gutta igjen starte feiringen av et nytt gull.
Lindeberg, Bærums verk og Høybråten måtte se seg parkert av hele Norges kjæledegger. Med et samlet tilskuertall på 9 stk gjennom hele sesongen er det bare å takke for støtten!


Korsvoll IL gratulerer guttene med et nytt kretsmesterskap!

Åpen bane høsten 2017 - møtestedet for alle på 7. trinn

Postet av Korsvoll IL den 29. Aug 2017


Fredag 1. september kl. 19:30- 22:00 ønsker vi 2005-kullet velkommen til Åpen bane på Korsvollbanen og Korsvollhuset.

Arrangementet fortsetter deretter hver fredag når det ikke er skolefri frem til og med 1. desember.

På Åpen bane er det mulighet for diverse ball- og idrettsaktiviteter ute, bordtennis, disco, spill og kiosk inne.

Se her for mer informasjon om høstens Åpen bane arrangement.
Powered by: Bloc