Før seriefinalen: Lyn

Postet av Korsvoll IL den 20. Okt 2017

I morgen smeller det endelig på Bislett klokken 14.00. 

Når Korsvoll så på terminlisten før sesongen hadde vi to mål; Det ene var å beholde plassen, noe vi har greid med glans og vel så det. Det andre var drømmen om at ingenting var avgjort før siste serierunde i opprykksstriden, og at kampen borte på Bislett blir en kamp med mye folk og en glimrende ramme. 

Det at mange av dagens Korsvoll-gutter har en fartstid i Lyn, er noe de fleste vet, og at det er to lag som kjenner hverandre godt gjør bare at dette blir enda mer spennende.


I sommerens kamp gikk Lyn seirende ut av duellen, hvordan det går denne gang for bare den som møter opp se.

Lyn blir jo for oss sett på som storebror i strøket. Storebroren der alt er bedre fra ung alder og helt opp til A-laget. Det er derfor deilig at vi som klubb kan slå oss stolt på kassa og si at det ikke er en eneste kamp i år hvor vi ikke har stilt med minst tre spillere som er oppfostret i vår egen ungdomsavdeling. Noe utviklingsklubben på andre siden av svenskemuren ikke kan si. Og mens vi før og i løpet av sesongen kun har hentet inn 4 mann, har hverken vi eller Lyn selv, kan det virke som etter de siste ukers farser, oversikt over hvor mange spillere som har gått inn og ut av feltet på Kringsjå. 

Misforstå oss rett, vi unner ingen klubber noe vondt, men det er ingen hemmelighet at når vi møter Lyn i morgen skal vi gjøre vår del for at vi får muligheten til å møte dem igjen neste år også. Ikke fordi Lyn er Lyn, men med supporterne i Bastionen sammen med saklighetene og ikke minst usaklighetene til LFM, bidrar de til å skape en ramme og trøkk rundt kampene som vi gleder oss og morer oss like mye med hvert år. 

I tillegg er det alltid gøy og velte lag som ikke gir oss anerkjennelsen vi føler vi fortjener  i etterkant av en kamp. Noe Lyn-boss Ødegaard så fint eksemplifiserte i etterkant av sommerens kamp som endte i et 3-2-tap for vår del, da han ble sitert på at han følte det var en kamp Lyn burde vunnet 3-1, for i neste setning kåre egen keeper til banens beste.... Forstå det den som kan.

Så selv om vi i morgen ikke har noe annet enn ære å spille for, så er det ingen klubber som får, noe annet enn frukt og kaffe i pausen, gratis av oss. Det vet heldigvis både vi og Lyn. Så mens Lyn gruer seg, gleder vi oss som 5-åringer på julaften! Dette blir en fest, så møt opp og støtt gutta i blått!

Merk kamptidspunktet er klokken 14.00!!
Korsvoll G19 7'er kretsmestere igjen!

Postet av Korsvoll IL den 20. Okt 2017

Korsvoll G19 7er Elite er kretsmestere 2017!
På dagen ett år etter at Nordre Akers stolthet vant Kretsmesterskapet sist, kan gutta igjen starte feiringen av et nytt gull.
Lindeberg, Bærums verk og Høybråten måtte se seg parkert av hele Norges kjæledegger. Med et samlet tilskuertall på 9 stk gjennom hele sesongen er det bare å takke for støtten!


Korsvoll IL gratulerer guttene med et nytt kretsmesterskap!


Åpen bane høsten 2017 - møtestedet for alle på 7. trinn

Postet av Korsvoll IL den 29. Aug 2017


Fredag 1. september kl. 19:30- 22:00 ønsker vi 2005-kullet velkommen til Åpen bane på Korsvollbanen og Korsvollhuset.

Arrangementet fortsetter deretter hver fredag når det ikke er skolefri frem til og med 1. desember.

På Åpen bane er det mulighet for diverse ball- og idrettsaktiviteter ute, bordtennis, disco, spill og kiosk inne.

Se her for mer informasjon om høstens Åpen bane arrangement.


KA høst 2017 er nå åpen for påmelding!

Postet av Korsvoll IL den 27. Jul 2017

Korsvollakademiet

Periode: Høst 21.08-27.10 

Påmeldinger gjøres på følgende skjema: https://goo.gl/forms/qGvN6xLTa...

Beskjeder

Hva er Korsvollakademiet?

Korsvollakademiet er et populært aktivitetstilbud til de som ønsker ekstra fotballtrening etter skoletid. Vi ønsker å gi et best mulig tilbud til flest mulig.

PappaperspektivMålgruppen er unge Korsvollspillere på barneskolen, jenter og gutter, som ønsker mer organisert trening enn det de får gjennom laget sitt. Deltakerne på Korsvollakademiet vil følge treninger og kamper med laget sitt som vanlig.

 • Vi vil legge vekt på allsidig og lystbetont aktivitet.
 • Vi vil utvikle deltakernes ferdigheter med ball.
 • Vi vil sette fokus på gode holdninger og verdier.
 • Vi ønsker å skape et godt treningsmiljø med en egen «Korsvollakademi-kultur».

Når arrangeres Korsvollakademiet?

Treningene vil foregå på Korsvoll kunstgress. Baller blir lagt ut 13:30 for barna til å drive fri lek. Effektiv treningstid fra 14.20-15.50. Oppstart for våren er 3. april og varer til og med siste skoleuke. Siste dag med akademi vil altså være 23. juni

Korsvollakademiet følger skoleruta når det gjelder ferier og helligdager.

Målgruppen

Målgruppen er unge Korsvollspillere, 8-12 år (spillere født 2005-2010) både jenter og gutter. I tillegg vil det være mulig for jenter født 2004 å være med på tilbudet.

Hvordan fungerer tilbudet?

Slik ser en typisk økt på Korsvollakademiet ut: 

 • Den yngste årgangene (f.2010) vil bli fulgt ned til banen av en av instruktørene (han/hun står ved skoleporten kl 13.45). Disse skal da skifte og evnt. spise i garderobene
 • Baller blir sluppet ut på banen kl 14.00 med mulighet for fri lek fram til kl 14.20.
 • Det blir da gjennomført en felles oppvarming.
 • De deles inn i differensierte grupper med hver sin instruktør.
 • Gruppene gjennomfører deløvelser og spill. Underveis deles det ut frukt
 • De siste ti minuttene vil gruppene samles og prate om hvordan økten har vært.

Gruppeinndelingen vil være basert på holdninger, motivasjon og ferdigheter slik at man får mest mulig homogene grupper. Dette betyr at gruppene går på tvers av årganger. Det vil bli tatt sosiale hensyn slik at spillerne alltid har noen fra samme alder i gruppen sin. Gruppene vil også variere fra uke til uke og mange spillere vil være på et rulleringsystem slik at det er en variasjon i hvem de trener sammen med.

Viktig: Vi gjør oppmerksom på at Korsvollakademiet ikke er en erstatning for Aktivitetsskolen. Noen 1. og 2. klassinger kan fremdeles være litt umodne til å delta på et slikt opplegg. Det er ønskelig at de selv er motiverte for å bli bedre i fotball, og ikke går der fordi mamma eller pappa vil dette. Vi har ikke personale til å ta oss av barn som heller vil løpe rundt å leke og gjøre andre ting enn å være med på den organiserte treningen. Er dere usikre på dette, ta kontakt med Frank. Vi ber om forståelse for dette!

Det er krav om leggbeskyttere gjennom hele økten og det er anbefalt å ha med drikkeflaske og litt mat for de som har behov for ekstra energi.

Mål for Korsvollakademiet

Fotball vil være hovedaktiviteten, med ulike ferdighetstemaer hver uke. I tillegg til å bedre deltakernes ferdigheter med ball, har vi også fokus på å utvikle gode holdninger og verdier. Treningen skal være lystbetont.

Prisene nedenfor er for våren 03.04.17 - 23.06.17. Prisen inkluderer frukt som vil bli servert på treningen.

Priser høst 2017
1 dag per uke1300,-
2 dager per uke1700,-
3 dager per uke 2200,-
4 dager per uke2600,-
5 dager per uke2950,-

For spørsmål om arrangementet kontakt sportslig leder Frank, frank@korsvollfotball.no 

Påmeldinger kan gjøres på skjemaet under eller ved å følge lenken øverst på siden:

A-laget kan nyte ferie med god samvittighet etter seier hjemme mot Gjøvik/Lyn

Postet av Korsvoll IL den 17. Jul 2017

På søndag klokken 18.00 ble vårsesongens siste runde spilt hjemme på Korsvoll. På motsatt banehalvdel stod Gjøvik/Lyn som i årets første kamp ble nedsablet 4-1. Fra den gangen har Gjøvik/Lyn gjort flere utskiftninger både på spillersiden og ikke minst på trenersiden. Dette har også gjort at de har endret spillestil noe, til en litt mer direkte og fremover rettet fotball. Dette var noe vi selvsagt var klar over fra før av, samtidig som en nykomponert midtbanefirer fikk muligheten hos oss, da Brage Rødal og Trym Thorbjørnsen som hadde startet samtlige seriekamper sentralt på midtbanen, begge hadde tjuvstartet ferien. Erstatterne Truls Skrettingland og Torbjørn Melhuus løste allikevel denne jobben på en utmerket måte.

Adrian Thun og resten av gutta i blått tar dermed en velfortjent ferie.

En av de store styrkene til årets versjon av Korsvoll, er at vi har hatt mulighet til å kunne stille med tilnærmet samme lag i hver kamp, noe som skaper kontinuitet, godt samspill og trygghet på banen. Dette samspillet haltet nok noe mer i denne kampen, men det var det nok flere grunner til. 1.omgang var det ikke mye å skrive hjem om, annet enn et par halvsjanser til hvert av lagene. Det som var verdt å legge seg merke i var hvor uvanlig høyt backfireren til Gjøvik/Lyn stod. På grunn av manglende presisjon, var ikke dette noe vi klarte å utnytte til det fulle i 1.omgang. Planen var derfor klar til 2.omgang, bedre presisjonen, og straffe Gjøvik/Lyn for å gi to av de mestscorende spissene i Norsk Tipping-ligaen avd. 2 så mye med rom og boltre seg i. 

2. omgang kommer egentlig ikke ordentlig i gang før i det 57.minutt. Gjøvik/Lyn får en corner, og etter kommunikasjonssvikt i Korsvollforsvaret ender det med at ballen fra cornermerket blir skrudd rett inn i mål. 0-1, men allikevel lite stress i Korsvoll-leiren. Dette var heller vekkeren Korsvoll trengte for å komme i gang.

Det tar derfor ikke mer enn 10 minutter til før Truls Skrettingland skaper et glimrende brudd på et fremadstormende Gjøvik/Lyn-lag, og finner Adrian Thun i det nevnte bakrommet. Adrian Thun takket og bukket Truls for dette med å sette ballen iskaldt ned i hjørnet alene mot keeper. 1-1, og fortsatt nok av tid til begge lagene til å avgjøre kampen til sin fordel.

Etter dette åpner kampen seg litt mer opp, med gode muligheter til begge lag. I det 78.minutt for Korsvoll en corner, som i første omgang blir klarert bort. Nedfallsfrukten var det Daniel Moen Hansen som plukket opp. Etter at vi på corneren hadde flyttet opp hele laget, venter derfor alle at Daniel skal pumpe ballen inn i boksen igjen. Daniel gjør heller et horribelt og uventet valg, og skyter. Heldigvis for oss hadde heller ikke Gjøvik/Lyn-keeperen ventet dette, noe som ender i at ballen går i en perfekt bue over keeperen og inn i mål. 2-1. 

De siste 10 minuttene blir som vanlig i en slik kamp noe stressende, da Gjøvik/Lyn presser på for utlikning. Dessverre for Gjøvik/Lyn, og heldigvis for Korsvoll, ender sluttspurten ut i ingenting og Korsvoll kan dermed notere seg for nok en seier og en solid 3.plass i serien over ferien. Igjen viser vi styrke ved å ta hjem alle 3 poengene på en dag hvor spillet ikke flyter optimalt.

Neste kamp for Korsvoll er 5.august borte mot Lillehammer.

Vi takker hele spillergruppa og alle tilskuere for innsatsen de har lagt ned i vårsesongen, så skal vi gjøre det vi kan for å gjenskape prestasjonene ut på banen utover høsten, så får vi telle opp til slutt.


Kampfakta: https://www.fotball.no/fotball...
Før kampen: Gjøvik/Lyn

Postet av Korsvoll IL den 14. Jul 2017

Sesongen er nå halvspilt og Korsvoll ligger på en imponerende og overraskende 3.plass i Norsk Tipping-ligaen avd.2. På søndag er det duket for det første av 13 returoppgjør. Sesongstarten i år var som mange allerede vet eventyrlig med 6 seiere på de 6 første kampene. Den rekken startet med en solid 4-1 seier borte mot Gjøvik/Lyn. Gjøvik/Lyn har etter den kampen tatt 15 poeng, de har 4 seiere 3 uavgjorte og 6 tap.

Adrian Thun endte måltørken sin sist ved å score to mål hjemme mot Lyn sist. Han er dermed igjen blandt topp 5 i avdelingen som har scoret flest mål, sammen med vår egen Andreas Romøren.

 

Korsvoll har på den andre siden hatt en glimrende vårsesong, med 29 poeng noe som gir en foreløpig 3.plass i avdelingen. Allikevel skal det nevnes at til søndagens kamp så er hverken Brage Rødal eller Trym Thorbjørnsen, som begge har startet samtlige kamper sentralt på midtbanen for Korsvoll tilgjengelig. Ellers er troppen klar og har ingen planer om å ta ferie før etter søndagens kamp. Målet til Korsvoll var før årets sesong å ta 35 poeng, en poengsum man regnet med skulle holde til å sikre plassen i neste års 3.divisjon. Med 29 poeng allerede er denne målsettingen justert, og man håper nå å kunne forsøke å sikre 50 poeng i løpet av årets sesong. Det vil forhåpentligvis kunne sørge for minst en 5.plass i avdelingen, noe som vil gi plass i første ordinære runde av NM 2018 (gitt at Stabæk 2 også kommer blant topp 5). Vi håper derfor så mange som mulig av dere som møtte opp forrige søndag mot Lyn tar turen nok en gang. Adrian Thun som scoret to mål sist mot Lyn, og rev i stykker forsvarsleddet mot Gjøvik/Lyn sist vi møtte dem, har allerede lovet og skape sjanser på søndag. 

Korsvoll har kun gått målløs av banen to ganger i løpet av årets sesong, så oddsen for at Korsvoll kan spandere en scoring eller to er dermed ikke høy for de av dere som velger å ta turen søndag klokken 18.00. 

Vi ses!
Marginenes aften, men denne gangen feil vei

Postet av Korsvoll IL den 10. Jul 2017

Søndag kveld tok vi i mot storebror på eget kunstgress, nemlig Lyn. Selv om Lyn var favoritter på forhånd var resultatet på ingen måte gitt. På en hvilken som helst annen dag kunne resultatet blitt noe helt annet.

Adrian Thun fikk banket ballen i mål to ganger søndag kveld mot Lyn, det holdt allikvel ikke.


Rammen rundt kampen var upåklagelig, selv vi i Korsvoll elsker å hate Lyn, så må man uansett misunne dem fanskaren som følger dem rundt og lager en god ramme på hver eneste kamp. I motsetning til i fjor fikk publikum også ordentlig valuta for inngangsbilletten.

Etter kun 3 minutter spilt kom den første sjansen, da vår vei. Andreas Romøren blir spilt igjennom og står plutselig alene på hjørnet av 16-meteren, som de fleste har lært seg kommer det da et skudd. Denne gangen ble Lyn-keeperen en feststopper for Korsvoll-gutta og reddet skuddet. Ikke lenge etter, er det Lyn som er frempå, med et av sine mange angrep fra kan. Selv om det fra sidelinjen aldri så ut som om det skulle bli noe særlig til mulighet, må han allikevel berømmes, for å skape en nesten mulighet ut av en ball som 99 av 100 ganger ender der den gjorde denne gangen også, nemlig utenfor/over mål.

Marginer

Etter å egentlig hatt god kontroll de første 15 minuttene hvor Lyn kun skaper denne ene halvsjansen, er det vi som får en corner. Den rager kaptein David Lundström høyest på og header ballen i mål (når den ærligste av samtlige spillere ute på banen i dag sier at ballen er i mål, så er den det, noe vi også kunne får bekreftet fra et par Lyn-spillere også etter kampen). Samtidig er det ingen i Korsvoll-leieren som klandrer en ellers god dommer, for å ikke få det med seg det i kaoset som var rundt situasjonen, det var umulig og se fra sidelinjen, så at dommeren vinker spillet videre må vi bare godta... Samtidig er det kjedelig at Lyn da rett i etterkant får utnyttet en sjelden glipp av Korsvoll-keeper Marcus Kristiansen, som mister et innlegg rett ut i feltet, hvor en Lyn-spiller kan hamre ballen i mål fra 4 meters hold.

Gaute Skogtun skjønte ikke hvorfor dommeren ikke så David Lundströms heading over målstreken.


Ut omgangen styrer vi kampen og vinner de fleste dueller, og både Adrian Thun og Andreas Romøren kommer til muligheter som de på andre dager har hamret i mål, men dessverre lot målene vente på seg.

Pause 0-1, i en omgang som absolutt hadde fortjent flere mål....

2.omgang

I pausen var det ingen hoder i Korsvoll-garderoben som hang skuffet, vi hadde spilt en god omgang mot en god motstander, og vi var fullt klar over at målene måtte komme hvis vi fortsatte på samme måte. Da er det bare så synd at før vi får satt ballen i nota, så får Lyn-kanten stjålet til seg ballen på nesten død vinkel og servert ballen 45-grader ut i feltet hvor en umarkert spiss kan føre med seg ballen et par meter, før han sender ballen tilbake i motsatt hjørne. 0-2. Allikevel var det få Korsvoll-gutter som deppet, vi har scoret fler en 2 mål på en omgang tidligere, og det var ingenting som tilsa at vi skulle gå målløs av banen i denne kampen heller. Etter timen spilt kommer endelig målet. Tidligere Lyn-spiller, Torbjørn Melhuus får spilt fri tidligere Lyn-spiller Andreas Romøren som klarer å lure ballen forbi en utspilt keeper. Dessverre for Andreas sin del triller ballen i stolpen, men med en Lyn-spiller, som for anledningen gjorde et dårlig forsøk på å være Adrians ryggsekk, var det allikevel Adrian Thun som var først på returen. 1-2 og ny spenning i kampen.

Spenningen varte ikke lenge, eller?

Etter dette tar Korsvoll mer og mer over kampen, og Andreas Romøren hadde på dette tidspunktet enda en mulighet for å kunne servere ballen i nota alene mot keeper, men den gang ei. Etter et frispark langt oppi banen, som det ser ut som skal sprette inn til keeper Marcus, kommer Lyn-kanten inn i stor fart fra siden og får så vidt hodet sitt først på ballen før han deiser inn Marcus. Både Lyn-spilleren og Marcus Kristiansen ble liggende på bakken, mens resten av oss måtte se ballen trille inn for tredje gang i Korsvolls mål. 1-3, og det så igjen ut som at kampen var død. Allikevel tar det ikke mer en 7 minutter før Korsvoll kombinerer fint ute på høyresiden, hvor det til slutt er Adrian Thun som igjen får æren av å score mål for Korsvoll etter et glimrende angrep.

Og så var det de marginene da

Resten av kampen er Korsvoll-sjanser fra A til Å. 2-3 målet, sprøytet virkelig ny energi inn i Korsvoll-gutta og med et mer og mer stresset Lyn-lag åpnet rommene seg mer og mer for skuddvillige Korsvoll-gutter. De største mulighetene er det Andreas Romøren og Trym Throbjørnsen som står for. Først hvor Andreas på finuerlig vis får et innlegg som går bak seg, til plutselig å ha vei mot krysset. Dessverre treffer ballen streken før den spretter ned på mål-linja og ut igjen. 1 cm lenger ned så hadde det nok stått 3-3 allerede der. I sluttminuttene hvor Lyn ser mer og mer slitne ut, står plutselig Trym Thorbjørnsen på 11 meter, men en beinparade ut av en annen verden redder Lyn fra og kun få med seg 1 poeng fra lillebror.

1 cm lenger ned, og denne ballen hadde satt inn 3-3.Alt i alt er man i dag fornøyd med innsatsen, og vi har i dag mer enn nok muligheter til å vinne. Det er derfor bittert å tape mot et Lyn-lag grunnet enkelt feil, og ikke fordi vi på noen som helst måte blir spilt ut. Det at vi det siste kvarteret har seriens beste lag nede i knestående, tar vi også med oss videre ut i sesongen. Så er fotballen sånn at det er om å få ballen i mål, og der var Lyn-laget hakket vassere enn oss i dag.

Vi takker både Korsvoll-fans og Lyn-fans for bidraget til å skape en fantastisk ramme rundt kampen.

Kampfakta: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=66...

Ikke annet å gjøre enn å rydde opp og revansjere seg neste uke, hjemme mot Gjøvik-Lyn for Marcus Kristiansen og Gaute Skogtun.
Før kampen: Lyn

Postet av Korsvoll IL den 8. Jul 2017

På søndag klokken 18.00 er det duket for en god gammel dags naboduell på Korsvoll kunstgress. Da kommer klubben vi elsker å hate på Korsvoll på besøk, nemlig Lyn. Naboene hadde vi i serien i fjor også, da endte begge oppgjørene i uavgjort, og Korsvoll kunne skryte på seg å være det eneste laget i serien som ikke tapte for Lyn. Det er en statistikk vi håper fortsetter i år også.


Før sesongen var Lyn spådd som soleklare favoritter til å ta den ene opprykksplassen fra Norsk Tipping-ligaen avd. 2. Noe som tross alt bare skulle mangle med tanke på hvilke økonomiske muskler klubben har. Vi derimot var tippet som en middelhavsfarer, som heller skulle måtte passe på at ikke nedrykkspøkelset kom å tok oss. Det er fortsatt ingen på Korsvoll som prater om opprykk, og kampen er uten tvil en kamp der Lyn har mer å tape enn dugnadsspillerne i Korsvoll.


Keeper Marcus Kristiansen har sluppet inn 8 mål så langt i årets sesong, noe som er best i Norge i de 4 øverste divisjonene. Vi satser på en ny kamp med 0 baklengs på søndag.

I ungdomsfotballen har det de siste årene vært fri flyt av spillere både den ene og andre veien, og i Korsvolls A-stall kan man nevne både Andreas Romøren, Torbjørn Melhuus, Fredrik Dahm, Ole Fredrik Morthen og Isak Hågensen som alle har vært innom Lyn på et eller annet tidspunkt.

Isak Hågensen(21), Andreas Romøren og Torbjørn Melhuus (14) er tre av fem spillere i stallen, som har spilt for både Korsvoll og Lyn.

Tidligere har det også vært mange Korsvoll-spillere i Lyns A-stall, men etter en overgangs-logistikk som kun de mest erfarne kjøpmenn klarer å henge med på, er det nå kun Thomas Sandsør som er igjen.

Med tanke på morgendagens tropp, er det et par spillere som er ute pga av sommerferie, noe som er naturlig i en klubb der ingen av spillerne mottar noen som helst form for kompensasjon for å spille. Både Stig Hovdal og Daniel Moen Hansen har tatt turen til rivieraen, mens Jørgen Ankerstad har dratt på fisketur og Stian Divaris restituerer etter gamle skader.

Uansett, Lyn skal virkelig få slite med å ta med seg alle 3 poengene over svenskemuren i morgen. Og forhåpentligvis har mange på Korsvoll og Kringsjå utsatt turen til sommerhyttene sine, for å kunne få med seg et godt gammeldags bydelsderby i morgen.


Vi ses klokken 18.00!
Før kampen: Lokomotiv Oslo

Postet av Korsvoll IL den 16. Jun 2017

Etter forrige fredags toppkamp mot Stabæk 2, er Korsvoll-gutta nå høyt oppe å flyr. I morgen venter Lokomotiv Oslo på Tørteberg kunstgress. Lokomotiv Oslo står med 8 poeng på 9 kamper og ligger på en foreløpig 11.plass i serien. Lokomtiv Oslo har gjennomgått en forandring fra fjorårets spillestil. Hvor de i fjor var kjent for å spille en meget direkte og effektiv fotball, har de to nye trenerne i klubben forandret til en mer fotballromantisk spillestil som er noe mer ballbestittende i en 3-5-2 formasjon.

Forrige helgs målscorere Andreas Storsveen Romren og Stig Markus Hovdal er begge klare for en knallhard kamp på Tørteberg. Er du?

For Korsvoll sin del er det nå en del skader og ferieavviklinger, noe som vil gjøre at det blir noen endringer fra foregående kamp mot Stabæk 2. Torbjørn Melhuus er på en velfortjent bryllupsferie, i tillegg er Daniel Moen Hansen, Jørgen Ankerstad, Isak Hågensen, Truls Skrettingland, Christian Sparre, Adrian Thun og Anders Kogstad ute av diverse årsaker.

Etter rapportene kommer også Lokomotiv Oslo til å stille noe redusert. Det at Lokomotiv Oslo spilte en god kamp forrige helg mot tabelltreer Frigg, som endte i 0-0 gjør at dette er en kamp gutta i blått på ingen måte kommer til å ta lett på. Den knallharde innsatsen må ligge i bånn i morgen også for at Korsvoll skal kunne få noe ut av kampen. Samtidig har Korsvoll ikke spilt en eneste kamp i år som har endt målløst, så vi håper så mange som mulig tar turen ned fra åsen til Majorstuen for å støtte laget.


Vi ses!
Ny sterk seier for A-laget over serielederne

Postet av Korsvoll IL den 9. Jun 2017

Fredag kveld var det duket for et realt toppoppgjør på Korsvoll, når A-laget tok imot Stabæks nest beste menn. Stabæk 2 var før denne kampen det eneste laget som ikke hadde avgitt et eneste poeng på de første 8 kampene i serien. Utfordringen var med andre ord meget stor for gutta i blått.


Allerede etter 13 minutter gjør vi utfordringen enda større for oss selv når Stabæks Oskar Løken får løpt seg fritt på første stolpe på en corner og får headet ballen over hodet på keeper Marcus Kristiansen. Var det en ting vi ikke skulle gjøre mot disse var det å komme under tidlig. Kampen fortsetter med at Stabæk triller mye ball, mens Korsvoll kontrer på et ekstremt takknemlig bakrom for Adrian Thun og Andreas Storsveen Romøren. Etter 22 minutter spiller vi oss fint frem, men skuddet fra Torbjørn Melhuus resulterer i en corner. Den påfølgende corneren blir headet ut, men Anders Winther Kogstad finner plutselig Andreas Storsveen Romøren som for all verdens tid til å prikke inn den ballen fra hjørnet av 16-meteren akkurat hvor han vil. Andreas velger like så godt å banke den i krysset med et av de hardeste skuddene på Korsvoll i 2017. 1-1.

Kampen fortsetter i samme sporet som før målet, men igjen får vi skapt en corner. Og etter 35 minutter på nesten samme måte blir Andreas Storsveen Romøren stående overraskende alene etter en corner. Denne gangen for Torbjørn Melhuus æren av å servitere Andreas Storsveen Romøren som denne gangen velger å banke ballen med samme kraft nederst i lengste hjørne. 2-1 til Korsvoll.

Noe som også er stillingen til pause.

Omgangens store spiller Andreas Storsveen Romøren (i midten), med servitørene Torbjørn Melhuus (14) og Anders Winther Kogstad.

I pausen forventer vi at Stabæk 2, kommer til å mobilisere for å forsøke å få et tidlig mål. Istedenfor er det vi ved Adrian Thun som får en kjempemulighet når vi bryter en av mange forsøk Stabæk 2 hadde i løpet av kampen på å sette i gang kort på femmetere. Dessverre redder en god Stabæk-keeper forsøket alene mot keeper. Etter dette er det relativt få muligheter til begge lagene. Stabæk har et naturlig press på Korsvoll hele andre omgang, da de jaget utlikningen. Annet enn en svært farlig corner, skaper ikke Stabæk de store mulighetene på oss. I stedenfor er det vi ved innbytter Stig Markus Hovdal som i det 81.minutt som prikker inn 3-1 på et glimrende innlegg fra innbytter Stian Divaris Saugnes.


Stig Markus Hovdal satte spikeren i kista i det 81.minutt på helvolley etter et innlegg av Stian Divaris Saugnes

Selv om Stabæk 2 får inn en redusering i det 88.minutt, rir gutta i blått stormen av på en glimrende måte, og kan nå gå inn i helga med delt tabelltopp sammen med Stabæk 2. Begge lagene har en imponerende score med 8 seire og 1 tap på 9 kamper.

Vi gleder oss til fortsettelsen.


Samtidig gratulerer vi Torbjørn Melhuus som i morgen gifter seg.

Torbjørn Melhuus(her fra kampen mot Frigg) gifter seg i morgen! Klubben gratulerer!


Kampfakta finner du her: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=66...

Før kampen: Stabæk 2 (Merk dere kamptidspunktet!)

Postet av Korsvoll IL den 8. Jun 2017

I morgen kommer serieleder Stabæk 2 på besøk til Korsvoll. Mens Korsvoll står med solide 7-0-1 etter 8 kamper, så har Stabæk 2 fortsatt til gode å avgi poeng og står med 8-0-0. Stabæk 2 er et lag preget av mye unge spillere, og har mange med på aldersbestemte landslag.

Det er ikke mer enn et drøyt år siden at Korsvoll hadde A-laget til Stabæk i kne i 1.runde i cupen i 80 minutter, så det er med andre ord ingen grunn til å tro at Stabæk 2 skal få det noe lettere i morgendagenskamp.

Adrian Thun fikk æren av å sette inn målet når Korsvoll møtte A-laget til Stabæk i fjorårets cupkamp, han har ingen planer om å holde igjen når Stabæks nestbeste menn tar turen til Korsvoll på fredag.

For Korsvoll sin del er er stallen preget av et par mann ute med sykdom, mens andre fortsatt sliter med småskader. Allikevel så er gutta etter rapportene fast bestemt på at Stabæk 2 skal få jobbe hardt for å opprettholde sin perfekte sesong.

I og med at det nå er landslagssamlinger på de aldersbestemte lagene, ligger alt til rette for at Korsvoll skal ha en mulighet for å gi Stabæk 2 deres første tap og gjenerobre tabelltoppen, da Stabæk 2 ikke har mindre en 6(!) mann borte på U18-landslagssamling. Selv om 2.lag gjerne roterer en del på hvem som spiller, har Stabæk 2 vært et stabilt lag, som har stilt med mange av de samme spillerne i hver kamp. Hva de møter opp med i morgen kveld klokken 18.30 på Korsvoll er derfor høyst usikkert.

Korsvoll vet samtidig at de ikke kan gjøre annet enn å gi maks i morgen for å ha en mulighet til å kunne ta helga med 3 poeng i bagen.

Vi håper så mange av dere som mulig utsetter fredagstacoen med et par timer, for å få sett et ordentlig toppoppgjør på Korsvoll kunstgress i morgen, dette kan bli en meget god og temposterk kamp, og når både Korsvoll og Stabæk 2 som til sammen har spilt 16 kamper, hvor ingen av kampene har endt 0-0, drister vi oss til å garantere mål også i morgen.


Kampstart: Fredag 18.30, vi ses!
En kort oppsummering over hva som har skjedd siden forrige innlegg

Postet av Korsvoll IL den 8. Jun 2017

På fredag er det klar for et ordentlig toppoppgjør på Korsvoll. Da kommer serieleder Stabæk 2 på besøk til Korsvoll kunstgress, den kan dere lese mer om her men først en liten oppsummering av foregående kamper.

Korsvoll- Flisa: Flisa kom på for en måneds tid siden på besøk til Oslo i håp om å kunne bryne seg på Korsvoll. Med på lasset hadde de som kjent ny trener, og ny giv. Denne given ble allikevel fort tatt i fra Flisa-gjengen. Dette var en kamp der Korsvoll hadde kontroll fra start til slutt og hvor vi fikk hull på byllen etter allerede 11 minutter,og til allerede til pause sto det 3-0. Andre omgang ble i så måte en seiersparade hvor Korsvoll hadde god kontroll, og sendte til slutt Flisa hjem med et tung 5-0 tap i bagasjen. Kampfakta finner du her: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=66...

Flisa fikk en tung kamp på Korsvoll, allerede etter 11 minutter banket Adrian Thun inn dagens første mål.Korsvoll- Tynset: Tynset- laget hadde tatt en 33 mil lang tur fra Hedmark, og hadde ingen planer om å dra hjem igjen tomhendt.Tynset mannskapet stilte med et ekstremt fysisk og direkte lag, som gjorde at Korsvoll virkelig ble satt under press den første halvtimen. Tynset hadde et par monstermuligheter, i første omgang, men som alle ble avverget av en glitrende Marcus Kristiansen i buret. 0-0 til pause, hvor Tynset hadde vært desidert nærmest, og fått et mål annullert. I andre omgang hever Korsvoll seg betraktelig, men det løsner ikke før Daniel Moen Hansen bestemmer seg for å banke ballen i krysset fra rundt 30 meters hold. Etter dette har Korsvoll egentlig grei kontroll, og en perfekt slått corner lander på hodet til Gaute Skogtun som umarkert kan sette to streker under sluttresultatet, 2-0 til Korsvoll.

Publikumsyndlingen Gaute Skogtun fikk æren av å nikke inn 2-0 målet hjemme mot Tynset (her fra kampen mot Flisa).


Raufoss 2- Korsvoll: Da var det nok en gang klart for en lang bortetur, denne gangen til (daværende) tabelljumbo Raufoss 2. NAMMO stadion, er en av de største banene Korsvoll skal spille på denne sesongen. Noe som også tydelig preget kampen. Korsvoll bestemte seg for å legge seg dypt, og lot Raufoss trille ballen mye tvers, uten og skape de helt store målsjansene. Når Korsvoll i perioder bestemte seg for å stå høyere i banen, klarte man å skape mange gunstige brudd på Raufoss, men en stor bane gjorde sitt til at vendingene gikk relativt sakte. Kun en gang i første omgang går ballen ordentlig hurtig. Venstreback Erlend Saur finner høyrekant Magnus Roterud, som på et-touch spiller igjennom Adrian Thun som alene mot keeper kaldt setter inn dagens eneste mål. Andre omgang blir preget av mye rot, hvor Korsvoll ligger dypt og står greit i mot sluttspurten fra Raufoss-gutta. Muligens årets dårligste kamp fra Korsvoll sin side, men det er deilig å kunne ta med seg 3 poeng på ikke fullt så dårlige dager også.

Kaptein David Lundström og resten av Korsvoll kunne juble over å ha holdt buret rent for fjerde kampen på rad.

Korsvoll- Eidsvoll TF: Eidsvoll var av mange sett på som den store seriefavoritten før sesongen, men har så langt ikke klart å levere varene. Planen var klar: De skulle ikke få levere noen ting på Korsvoll i solsteiken heller. Selv om sola stod på, så det ikke ut som at dette preget kampen nevneverdig, første omgang gikk i et forrykende tempo hvor Korsvoll styrer det aller meste som skjer ut på banen og etter en halvtimes spill kunne det fort stått 1-0 til hjemmelaget når Daniel Moen Hansen løper seg fri, men ikke klarer å sette ballen i mål på en gedigen dobbeltmulighet. Etter at Korsvoll-gutta har vært i flytsonen i 6 kamper på rad, var det muligens uunngåelig at det skulle butte litt i mot. Omgangens eneste mål setter Korsvoll på slutten av omgangen, men da dessverre i eget mål. 0-1 til pause, uten at Eidsvoll hadde satt noe ordentlig trykk på oss. Andre omgang starter som første med Korsvoll trykk fra starten av. Men allerede etter 5 minutter ut i andre omgang, får vi et stygt brudd på midten som Eidsvoll utnytter til det fulle. En Eidsvoll-spiss som åpenbart har blitt satt i offside får pirket inn 2-0 og frustrasjonen og fokuset ble borte i hodet på Korsvoll-gutta. (I Korsvoll har vi for vane å ikke nevne dommeren, så dette er forhåpentligvis årets unntak når til og med Eidsvoll-spissen stopper opp og ser seg til siden før han tør å sette ballen i mål...). Etter dette blir fokuset hos Korsvoll-gutta naturlig nok helt borte og det tar ikke lang tid før Eidsvoll får satt dagens siste mål i kassa. 3-0 seier til Eidsvoll og årets første tap er et faktum. Allikevel var det svært få i Korsvoll-leiren som var misfornøyd med gjennomføringen av kampen, da dette var langt ifra den dårligste kampen vi har spilt i år.


Erlend Saur og resten av gutte måtte til slutt konstatere at årets første tap var et faktum, i en ellers god kamp.

Redalen- Korsvoll

Redalen er et av tre lag som fortsatt spiller kampene sine på naturgress i serien. Det var med andre ord klart for fotballkrig for kunstgress-vante Korsvoll-spillere, en oppgave gutta løste bra mot tabelljumboen. Anders Winther Kogstad fikk satt årets første mål for hans del i kasse på det som etter ryktene (da undertegnede ikke var med) skal ha vært et meget godt teknisk utført skudd. Andre omgang er det Andreas Storsveen Romøren som får sette to mål inn bak Redalen-keeperen, i en kamp der Korsvoll aldri ble veldig truet.

Andreas Storsveen Romøren ble dagens mann med to fulltreffere borte mot Redalen.


Korsvoll kan etter 8 kamper skilte med en solid score på 7-0-1 og 2.plass i avedlingen bak Stabæk 2 som er morgendagens motstander. Mer om den kampen finner du her: http://www.korsvollil.no/blog/post/110087/for-kamp...
Før kampen: Flisa

Postet av Korsvoll IL den 3. Mai 2017

Korsvollgutta har hatt en fantastisk start på sesongen og står med full pott etter tre kamper. På lørdag er det nye mulighet for Korsvoll å sanke poeng når Flisa kommer på besøk til hovedstaden for å bryne seg på de foreløpige serielederne.

Flisa har hatt en tøff sesongstart hvor de har møtt god motstand og står så langt med 3 poeng, etter en 2-0 seier hjemme mot Lokomotiv Oslo forrige lørdag. Tapene kom mot Stabæk 2 og Frigg (lagene som ligger på henholdsvis 2. og 3.plass så langt). Det er med andre ord få grunner til å undervurdere Flisa så tidlig i sesongen. Spesielt med tanke på at de tok en sterk 2.plass i fjorårets 3.divisjon i en knallsterk avdeling. Det skal også nevnes at tidligere trener Patrick Holtet trakk seg fra jobben etter de to første kampene. Den nye treneren Kristen Ommang-Engen vil garantert gjøre det han kan for at Flisa skal ta nok en seier med han ved roret.

For Korsvoll sin del, er det rapportert om et par småskader, men heldigvis ingen langtidsskader. Det var uansett gledelig nytt for Korsvoll å se både Magnus Saga, Truls Skrettingland og William Lloyd tilbake på trening etter lange skadeavbrekk. Korsvoll kan med andre ord stille meget sterkt til lørdagens batalje.

Brage Rødal, Torbjørn Melhuus og Jørgen "Zucca" Ankerstad skal gjøre det de kan for å skape jubel på eget gress førstkommende lørdag. Da satser vi på at årets drakter har ankommet også...


Korsvoll har møtt Flisa to ganger tidligere i seriesammeneng. I 2013 gikk Flisa seirende ut av begge seriekampene mot Korsvoll, noe gutta som var med den gang er lystne på å revansjere.


Etter en sterk sesongstart, og en strålende værmelding på lørdag håper vi mange tar turen til Korsvoll lørdag klokken 16.00 for å støtte laget og klubben videre. Vi kan by på god fotball, gode pølser og ikke minst is i solsteken.


Fakta om Flisa:

Trener: Kristen Ommang-Engen

Toppscorere: Strahinja Latkovic og Simen Stølen (1 mål hver)

Foreløpig plassering i Norsk Tipping-ligaen avd 2: 11.plass
Knallsterk seier borte på Tørteberg, og tabelltopp for Korsvoll

Postet av Korsvoll IL den 29. Apr 2017

Lørdag var det klart for et provisorisk toppoppgjør i Norsk Tipping-ligaen avd. 2, hvor Frigg tok i mot Korsvoll-gutta til duell. I løpet av 4 tidligere oppgjør hadde Korsvoll fortsatt til gode å vinne over motstanderen på motsatt banehalvdel.

Før kampen var planen å sjokke Frigg ved å stå høyt i håp om å kunne skaffe seg en tidlig ledelse. Selv om vi fikk satt et visst trykk på dem, kom ikke målet og Korsvoll la seg igjen godt å dypt inn på sin egen banehalvdel for å heller satse på kontringer. Et ballsikkert Frigg-lag tok dermed mer og mer over, men slet samtidig med å komme til noen farlige sjanser mot et hardtarbeidende og kompakt Korsvoll-lag. Kampen begynte dermed å få det kampbildet mange hadde sett for seg på forhånd. Frigg triller ball, mens Korsvoll forsvarer seg.

Etter at Frigg har stanget en halv times tid, får Korsvoll et gunstig brudd og Trym Thorbjørnsen forserer fremover i banen, finner Torbjørn Melhuus på 11-meteteren som banker inn 1-0 til gjestene. Resten av omgangen fortsetter i samme spor frem til pause. Frigg ledet dermed sjansestatistikken til pause, men målprotokollen var det vi som hadde overtaket i.

Torbjørn Melhuus noterte seg for sitt første mål for sesongen.

Andre omgangen fortsetter som første omgang avsluttet med et balltrillende Frigg-lag som slet med å komme igjennom Korsvoll-forsvaret. Det er også positivt å se at gutta klarer å holde hodet kaldt, selv under sterkt press, fra motstanderen. Selv om Frigg skaper noen halvsjanser på dødballer, sitter man allikevel relativt komfortabelt på benken uten at nervene tar overhånd. Det er også meget mulig at cupkampen Frigg spilte 3 dager i forveien satt igjen i beina hos mange av gutta, for selv om Frigg fikk banket en ball i stolpen, så er det i det 84. minutt avdelingens midlertidige toppscorer Adrian Thun som får æren av å tappe inn dagens andre scoring som ble servert fra høyrekanten av Daniel Moen Hansen. 2-0 til Korsvoll noe som også blir sluttresultatet.

En meget sterk borteseier mot et godt spillende Frigg lag tar vi med oss hjem igjen til Korsvoll, og noterer samtidig at uttellingsprosenten vår i dag er tilnærmet lik 100%.

'

Marcus Kristiansen noterte seg for årets første clean-sheet i serien. Da blir det alltid poeng...

Det betyr at Korsvoll står med full pott etter 3 kamper av årets sesong, og ligger dermed foreløpig på en 1.plass i Norsk Tipping-ligaen avd 2. Vi takker for støtte fra de oppmøtte og håper å se dem igjen neste lørdag.

Neste kamp for Korsvoll er hjemme mot Flisa lørdag 6.mai klokken 16.00. Korsvoll spiller for tiden meget solid og forhåpentligvis kjenner også publikum sin besøkelsestid neste lørdag. Korsvoll har scoret i alle sine 5 tellende(inkludert cupen) kamper, så undertegnede drister seg til å garantere mål neste lørdag også.

Dagens 11'er:

Marcus Kristiansen - Anders Kogstad, David Lundström, Gaute Skogtun, Erlend Saur - Jørgen Ankerstad, Trym Thorbjørnsen, Brage Rødal, Torbjørn Melhuus- Andreas Romøren, Adrian Thun

Bytter:

Christian Sparre for Andreas Romøren (66)

Daniel Moen Hansen for Jørgen Ankerstad (71)

Stig Markus Hovdal for Torbjørn Melhuus (75)

Magnus Roterud for Adrian Thun (87)

Klart for toppoppgjør i Norsk Tipping-ligaen på Tørteberg

Postet av Korsvoll IL den 27. Apr 2017

Serien er allerede godt i gang for de fleste lag i klubben, dette gjelder da også for klubbens A-lag. De har startet sesongen på best mulig måte med 6 poeng på 2 kamper, og en målforskjell på 8-2 (4-1 borte mot Gjøvik-Lyn og 4-1 hjemme mot Lillehammer). Lørdagens motstander, og en gammel kjenning, nemlig Frigg, har startet på enda bedre med 3-1 seier borte mot Lillehammer, og 5-0 seier hjemme mot Flisa i forrige runde.

Selv om det kun er spilt to kamper av årets sesong, drister vi oss til å kalle lørdagens kamp for et toppoppgjør når Frigg på 1.plass i Norsk Tipping-ligaen avd 2. tar imot Korsvoll som ligger på 2.plass.

I Korsvoll-leiren rapporteres det om tre spillere som er utilgjengelig til lørdagens kamp:

William Lloyd (på vei tilbake i trening etter langt skadeavbrekk), Magnus Saga (fortsattt skadet), Truls Skrettingland (småsyk/pjusk). Ellers er resten av troppen friske og raske, så blir det spennende og se hvordan Petter Solland velger å mønstre lørdagens mannskap.

Godstoget Adrian Thun står foreløpig med 3 mål på 2 kamper i serien, og har lovt å spe på med mer kull til lørdag.


Lagene har møtt hverandre 4 ganger de siste 3 årene, hvor 3 kamper har endt uavgjort og Frigg har seiret 1 gang. Det er ingenting som tilsier at lørdagens oppgjør ikke skal bli like jevnt og spennende som de 4 foregående oppgjørene. Frigg som spilte i 2.divisjon i fjor, bør i utgangspunktet være favoritter, men samtidig har Korsvoll vist et makspotensial som på gode dager skal være vanskelig for alle lagene i serien å bryne seg på. I tillegg måtte Frigg ut i cupkamp borte mot Kjelsås onsdag (tap 4-0), noe som også kan bli en avgjørende faktor. Ifølge rapportene kan Frigg stille tilnærmet fullt lag på lørdag.

Vi ser derfor frem til en god kamp, med to lag som kjenner hverandre godt lørdag klokken 14.00 på Tørteberg.

Fakta om Frigg:

Stiftet 1904

Trenes av: Magnus Aadland

Toppscorer: David Eie (4 mål)

Foreløpig plassering i Norsk Tipping-ligaen avd 2: 1.plass

Korsvollakademiet (oppstart 03. april)

Postet av Korsvoll IL den 20. Mar 2017

Korsvollakademiet

Periode: Vår 03.04-23.06
Påmeldinger gjøres på følgende skjema: https://goo.gl/forms/MgUrRoIAVJaObOBy1

Beskjeder

Hva er Korsvollakademiet?

Korsvollakademiet er et populært aktivitetstilbud til de som ønsker ekstra fotballtrening etter skoletid.
Vi ønsker å gi et best mulig tilbud til flest mulig.


PappaperspektivMålgruppen er unge Korsvollspillere på barneskolen, jenter og gutter, som ønsker mer organisert trening enn det de får gjennom laget sitt. Deltakerne på Korsvollakademiet vil følge treninger og kamper med laget sitt som vanlig.

 • Vi vil legge vekt på allsidig og lystbetont aktivitet.
 • Vi vil utvikle deltakernes ferdigheter med ball.
 • Vi vil sette fokus på gode holdninger og verdier.
 • Vi ønsker å skape et godt treningsmiljø med en egen «Korsvollakademi-kultur».

Når arrangeres Korsvollakademiet?

Treningene vil foregå på Korsvoll kunstgress. Baller blir lagt ut 13:30 for barna til å drive fri lek. Effektiv treningstid fra 14.20-15.50. Oppstart for våren er 3. april og varer til og med siste skoleuke. Siste dag med akademi vil altså være 23. juni

Korsvollakademiet følger skoleruta når det gjelder ferier og helligdager.Målgruppen

Målgruppen er unge Korsvollspillere, 8-12 år (spillere født 2005-2010) både jenter og gutter. I tillegg vil det være mulig for jenter født 2004 å melde seg på.

Hvordan fungerer tilbudet?

Slik ser en typisk økt på Korsvollakademiet ut:
 • Den yngste årgangene (f.2010) vil bli fulgt ned til banen av en av instruktørene (han/hun står ved skoleporten kl 13.50). Disse skal da skifte og evnt. spise i garderobene
 • Baller blir sluppet ut på banen kl 14.00 med mulighet for fri lek fram til kl 14.20.
 • Det blir da gjennomført en felles oppvarming.
 • De deles inn i differensierte grupper med hver sin instruktør.
 • Gruppene gjennomfører deløvelser og spill. Underveis deles det ut frukt
 • De siste ti minuttene vil gruppene samles og prate om hvordan økten har vært.

Gruppeinndelingen vil være basert på holdninger, motivasjon og ferdigheter slik at man får mest mulig homogene grupper. Dette betyr at gruppene går på tvers av årganger. Det vil bli tatt sosiale hensyn slik at spillerne alltid har noen fra samme alder i gruppen sin. Gruppene vil også variere fra uke til uke og mange spillere vil være på et rulleringsystem slik at det er en variasjon i hvem de trener sammen med.


Viktig:
Vi gjør oppmerksom på at Korsvollakademiet ikke er en erstatning for Aktivitetsskolen. Noen 1. og 2. klassinger kan fremdeles være litt umodne til å delta på et slikt opplegg. Det er ønskelig at de selv er motiverte for å bli bedre i fotball, og ikke går der fordi mamma eller pappa vil dette. Vi har ikke personale til å ta oss av barn som heller vil løpe rundt å leke og gjøre andre ting enn å være med på den organiserte treningen. Er dere usikre på dette, ta kontakt med Frank. Vi ber om forståelse for dette!

Det er krav om leggbeskyttere gjennom hele økten og det er anbefalt å ha med drikkeflaske og litt mat for de som har behov for ekstra energi.

Mål for Korsvollakademiet

Fotball vil være hovedaktiviteten, med ulike ferdighetstemaer hver uke. I tillegg til å bedre deltakernes ferdigheter med ball, har vi også fokus på å utvikle gode holdninger og verdier. Treningen skal være lystbetont.

Prisene nedenfor er for våren 03.04.17 - 23.06.17. Prisen inkluderer frukt som vil bli servert på treningen.

Priser vår 2017
1 dag per uke1350,-
2 dager per uke1900,-
3 dager per uke
2500,-
4 dager per uke3000,-
5 dager per uke3400,-


For spørsmål om arrangementet kontakt sportslig leder Frank, frank@korsvollfotball.no

Påmeldinger gjøres på følgende skjema https://goo.gl/forms/MgUrRoIAVJaObOBy1Innkalling til årsmøte i Korsvoll IL

Postet av Korsvoll IL den 28. Feb 2017

Korsvoll IL logo 2015.png

Korsvoll IL innkaller til

ÅRSMØTE

på Korsvollhuset

Tirsdag 21. mars 2017 klokken 19.00

(Dørene åpner kl. 18:30, enkel bevertning)

Dagsorden:

 1. Godkjenning av innkalling og dagsorden
 2. Referat fra årsmøtet 15. mars 2016
 3. Beretning for 2016
 4. Regnskap for 2016
 5. Budsjett for 2017
 6. Fastsettelse av kontingent for 2018
 7. Innkomne forslag
 8. Valg


Forslag til årsmøtet må sendes til styret pr. epost til post@korsvollil.no innen tirsdag 7. mars 2017. Møtet er kunngjort ved e-post, på korsvollil.no og ved oppslag i nærmiljøet.

Beretningen vil være tilgjengelig på korsvollil.no fom. tirsdag 14. mars 2017.

Styret håper at Korsvoll ILs medlemmer vil delta og bidra til å opprettholde en aktiv klubb i Korsvoll IL.


Med vennlig hilsen

Styret i Korsvoll IL


Dokumenter

Protokoll Årsmøtet 2016

Årsberetning 2016

Årsregnskap for 2016

Budsjett for 2017

Aktivitetsrapport 2016

Aktivitetsrapport 2016 - Vedlegg KFYs beretning

Valgkomiteens innstilling

Virksomhetsplan 2017-2020
Korsvoll G05 starter året med cupseier i Kurland!

Postet av Korsvoll IL den 15. Jan 2017

Det ble en flott start på året for Korsvolls 05-gutter. Kurland FK inviterte til turnering i Fjellhamarhallen i G04-klassen, og våre gutter gjorde det kjapt klart at de hadde alvorlige hensikter. Guttene vant pulja si etter tre gode kamper på lørdag.

Søndagens semifinale mot Skjetten ble en tett affære som våre gutter vippet til en 3-2- seier.

I finalen møtte vi Bjørkelangen og Korsvoll scoret tre mål før motstanderen kvitterte to ganger. I andre omgang ble vi presset bakover og gutta fra Aurskog øynet håp da de både utlignet og tok ledelsen. Våre gutter ga imidlertid ikke opp og like før slutt utlignet Aleksander til 4-4.

Ekstraomganger med golden goal ventet, og trener Tonby samlet laget til siste innsats. Vi gikk rett i angrep, Kristoffer spilte gjennom Jonas som var nådeløs alene med keeper. Ballen suste i mål og Korsvollguttene i ekstase.
Super innsats av alle og en flott start på sesongen.


Foran: Kristoffer, Henrik, Aleksander

Bak: Jonas, Jakob, Lars, Sigurd
G-max Storo ny leverandør

Postet av Korsvoll IL den 2. Jan 2017

Korsvoll IL har inngått leverandøravtale med G-max Storo om levering av Adidas-produkter de neste 4 årene. Det betyr at fra 1. januar må vi kjøpe utstyret vårt på G-max Storo og ikke på Torshov sport, som tidligere. Det er ikke sikkert at alt er på stell fra dag 1. Les mer...