J05 med bronse i Bærum Elitecup

Postet av Korsvoll IL den 25. Nov 2018

I helgen har Korsvoll J2005 deltatt i Bærum 11er Elitecup. Vi havnet i gruppe med Kjelsås, Bærum, Holmen og Sørumsand. 

Første kampen mot Kjelsås endte 0-0, men med svært overbevisende spill fra vår side og vi burde kanskje ha vunnet. I den andre kampen mot Holmen var vi uheldige å slapp inn et mål rett før slutt. Igjen en kamp der vi burde ha scoret flere mål og vunnet, men kampen ender 1-0 til Holmen. Det ble derfor bestemt at Korsvoll J2005 måtte reise kjerringa mot Adidas cup-vinner Bærum i kamp nummer 3. I denne kampen var det ikke bare solid defensivt, men også frydefult offensivt. Fortjent 1-0 seier. Siste gruppespillskamp var mot Sørumsand som vi cruiser inn til seier. Vi endte dermed på andreplass i gruppen pga. målforskjell, ett fattig mindre scoret mål enn Holmen.

Søndag morgen reiste vi igjen til Kadettangen for å spille semifinale i A-sluttspillet mot Norway cup-vinner, og sannsynligvis norges beste J05-lag, Skeid. Vi gir dem en god kamp og Skeid skaper lite. Veldig lite. Vi skaper mindre. Skeid vinner alt i alt fortjent 1-0.

Revansje! Etter det sure 1-0 tapet i gruppespillskampen møtte vi igjen Holmen i bronsefinalen. På forhånd hadde vi bestemt oss for å vise nøyaktig hvor gode vi er. Dette resulterte i stålkontroll på matchen og dermed en tredjeplass i Bærum Elitecup.

Med utgangspunkt i at vi har spilt med 3 jevne lag i 2. divisjon og alltid trener i en stor felles treningsgruppe, mens motstanderlagene har spilt i 1. divisjon viser turneringen at vi også kan hevde oss mot de aller beste. En kjempeprestasjon av jentene i løpet av helgen! Heia Korsvoll og heia fotball,. #flestmuliglengstmuligbestmulig


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.