Nord-Norge rundt for A-laget i 2018!

Postet av Korsvoll IL den 11. Jan 2018

Her er en oversikt over lagene Korsvoll skal måle krefter med i årets sesong. Vi gleder oss!

Bli med på Norge (og ikke minst Nord-Norge) rundt, med Korsvoll i 2018. Endelig nærmer fotballsesongen 2018 seg. Tradisjon tro er det en kald januar med harde, deilige kunstgressbaner og kriblinger i tærne grunnet frostskader. I Norge er vi uansett kjent for kalde vintre, med en av verdens lengste sesongoppkjøringer. De ivrigste lagene begynte sesongoppkjøringen sin i november, ikke mindre enn et halvt år før første tellende kamp... Trist, men sant. I Korsvoll holder vi allikevel beina godt planta på den dypfrosne jorda, og har nå nettopp begynt sesongoppkjøringen. Det at bakken er frossen har vi i Korsvoll i år, bestemt er en del av treningen, da det er ingenting som garanterer myke gressmatter i årets sesong, da ikke mindre enn 10 av 14 lag i årets avdeling er enten nord for eller, det man der oppe kaller en kjapp scootertur, fra polarsirkelen. 

Du bør med andre ord gi beng i sydenferien i år hvis du skal følge ditt kjære A-lag på alle årets kamper, for dette kan bli dyrt.... Heldigvis får vi også noen gamle kjenninger fra Oslo; Frigg, Grei og ikke minst det selvutnevnte opprykkslaget Lyn (deja vu), er også lag Korsvoll skal møte i årets sesong (på disse kampene holder det å gå inn på "Ruter"-appen).

I år blir A-lagets reisebudsjett større enn hele fjorårets budsjett, dette er det da to grunner til: 

1. Fjorårets budsjett var blandt de laveste (noe det vil fortsette å være) i Norsk 3.divisjon. For å understreke hvor lite penger vi brukte så fikk assistent-treneren en sykkel i lønn for sitt arbeid (denne ble han i tillegg frastjålet på høsten...). I tillegg måtte samtlige spillere på A-laget betale treningsavgift for å få lov til å spille i Korsvoll (buhuuu til Lyn som ikke har råd til å lønne alle spillerne sine...)

2. Laget må i år beregne 10 flyturer nordover (dette er en økning på 10 fra i fjor), hvor 4 av disse turene må inkludere overnatting på noen av Nord-Norges flotteste/billigste hoteller (det er bare å glemme all-inclusive...).

I Korsvoll er vi vandt til å snu på krona, så vi får bare snu på den enda en gang. Så må vi i tillegg huske på at dette ikke er noe billigere for de andre lagene enn det det blir for oss...

Vi håper at de Korsvoll-supporterne som eventuelt har flyttet nordover, orker å bruke en dagstur for å støtte sitt kjære lag på en av sine turer. I tillegg håper vi at fjorårets resultater får enda flere til å møte opp på årets hjemmekamper. Fjorårets sesong beviste for alvor at Korsvoll ikke er et lag man skal ta lett på, og det er noe både spillerne og trenerapparatet nå jobber aktivt for å kunne bidra med.

Fotball er nemlig ganske enkelt, hold 0'en så er du garantert poeng... Hvis du i tillegg scorer 1 mål, så er du garantert 3. 

Mer info om årets sesong og nye spiller kommer etterhvert. Vi leses!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.