Korsvollbanen - Undervarme

Postet av Korsvoll IL den 14. Sep 2016

Kjære medlem av Korsvoll IL

Da er vi i gang med høstsesongen for fotballen og det er gledelig å meddele at vi i år kan benytte vår flotte 11’er bane også i vinter takket være klubbens investering i undervarme! For de fleste betyr dette gode treningstider, ikke samme behov for kjøring til og fra treninger, vi beholder det gode miljøet og sørger for et treningstilbud for de som kanskje ikke får trent like mye om vinteren.

Hele undervarmeanlegget er ferdig og energien får vi fra 21 hull boret ca. 270 meter ned i fjellet. På sommerstid vil vi «lade opp» fjellet ved at banen fungerer som en 7 måls solfanger. I forbindelse med finansieringen av anlegget, har vi eksternt lån og resten er i form av egenkapital. Vi mangler fremdeles nok egenkapital og gjenværende behov er ca. 600.000,-. Målsetningen er at vi har innsamlet dette i 2017 eller 2018 og til dette trenger vi velvillig bistand fra medlemmene.

Hva kan du hjelpe med?

Vi vil skaffe til veie 600.000,- ved en rekke aktiviteter og det vi trenger bistand med fra deg/dere er 1) støtt oss om du ikke allerede har kjøpt andel på www.undervarme.no, 2) bruk 5 minutter på oss ved å prøve strømabonnement hos Fjordkraft (ingen bindingstid utover prøvetiden på ca. 1 måned, 400,- til klubben), se www.fjordkraft.no/korsvoll eller 3) hjelp oss med å skaffe gode sponsorer for 2017 (sponsorer får profilering på bane og mulighet for at klubben formidler deres tjenester).

Vinterdrift

Den rimeligste vinterdriften får vi ved å kjøpe inn egen traktor og organisere brøytelag selv. I den anledning trenger vi noen frivillige til å være med på brøytelag, et for hverdager og et i helgen. For hver måkeøkt lønnes den som måker med ca. 1.000,-. Inntekt fra idrettslag på opptil 10.000 per kalenderår er skattefri. Er du interessert, send mail til jbm@eiendomsmegler1.no for mer opplysninger.

Våre sponsorer

Vi har i dag 4 hovedsponsorer; Skagenfondene, OBOS, EiendomsMegler1 og Joker, Nordberg. 2 av disse har nå et særskilt tilbud til Korsvoll IL sine medlemmer:

Skagenfondene har fondssparekurs 19 september, se vedlegg.

EiendomsMegler1 gir som alltid gratis verdivurdering av boligene til medlemmene i Korsvoll IL, og i tillegg får man 10.000,- i rabatt på provisjon ved salg. Se vedlegg.


Vi gleder oss til helårsdrift på Korsvollbanen og vel møtt!

Med fotballhilsen
for Banestyret

Johan Baade-Mathiesen


Vedlegg:
Skagenfondene

Eiendomsmegler1


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.