Korsvoll tar i bruk Min Idrett

Postet av Korsvoll IL den 6. Jul 2015

Vi har flyttet medlemsregisteret til Idrettsforbundets løsning KlubbAdmin. Dette innebærer at våre medlemmer fra 15. juli vil kunne administrerer sine medlemskap og påmeldinger via Min Idrett. I utgangspunktet skal ingen medlemmer trenge å foreta seg noe. Imidlertid, forutsetningen for at fakturering og kommunikasjon skal fungere bra, er at medlemmene har en oppdatert profil på Min idrett. Vi oppfordrer derfor alle våre medlemmer til logge seg på Min Idrett og sjekke at profil, medlemskap og evt. funksjoner/verv er riktige:

  1. Dersom du har et rimelig aktivt forhold til Min Idrett, er det bare å logge seg på og sjekke at medlemskapet i Korsvoll er registrert til profilen (se under hvordan medlemskap vil fremstå). Bruk "Glemt passord"-knappen dersom du trenger det. Dersom du er medlem og ikke finner medlemskapet registrert, skal du IKKE melde deg inn på nytt. Den vanligste grunnen til at medlemsskapet ikke er registrert, er at du har duplikate registreringer i idrettens registre. Det du da må gjøre, er å kontakte Min idrett support, minidrett@idrettsforbundet.no / 21029090, og be om sammenslåing av duplikater. Referer til navn og fødselsdato og evt. adresse.
  2. Dersom du ikke har benyttet Min Idrett eller er usikker på e-postadresse etc., bruk "Ny bruker"-knappen og følg instruksjonene. Etter at du har valgt brukernavn og passord, vil det sjekkes om det allerede finnes profiler på deg, og profilen med Korsvoll-medlemsskapet skal komme opp sammen med evt. andre profiler du måtte ha. Du velger "Korsvoll-profilen" og følger instruksjonene. Dersom det kom opp flere profiler, må du kontakte Min idrett support, minidrett@idrettsforbundet.no / 21029090, og be om sammenslåing av duplikater. Referer til navn og fødselsdato og evt. adresse.

Medlemskapet i Korsvoll IL vil fremstå slik:


NB! Vi ønsker at alle medlemmer under 18 år er registrert med foresattes e-postadresse og mobilnummer. Dette gjelder også medlemmer over 18 år dersom foresatte betaler kontingent/treningsavgift.

Er det spørsmål vedrørende Min idrett og innmelding i klubb, sjekk "Min idrett brukerveiledning". Finner du ikke svar der, ta kontakt med Min idrett support - minidrett@idrettsforbundet.no / 21029090. For andre spørsmål vedrørende medlemskap send en e-post til medlemskap@korsvollil.no.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.