Før kampen: Flisa

Postet av Korsvoll IL den 3. Mai 2017

Korsvollgutta har hatt en fantastisk start på sesongen og står med full pott etter tre kamper. På lørdag er det nye mulighet for Korsvoll å sanke poeng når Flisa kommer på besøk til hovedstaden for å bryne seg på de foreløpige serielederne.

Flisa har hatt en tøff sesongstart hvor de har møtt god motstand og står så langt med 3 poeng, etter en 2-0 seier hjemme mot Lokomotiv Oslo forrige lørdag. Tapene kom mot Stabæk 2 og Frigg (lagene som ligger på henholdsvis 2. og 3.plass så langt). Det er med andre ord få grunner til å undervurdere Flisa så tidlig i sesongen. Spesielt med tanke på at de tok en sterk 2.plass i fjorårets 3.divisjon i en knallsterk avdeling. Det skal også nevnes at tidligere trener Patrick Holtet trakk seg fra jobben etter de to første kampene. Den nye treneren Kristen Ommang-Engen vil garantert gjøre det han kan for at Flisa skal ta nok en seier med han ved roret.

For Korsvoll sin del, er det rapportert om et par småskader, men heldigvis ingen langtidsskader. Det var uansett gledelig nytt for Korsvoll å se både Magnus Saga, Truls Skrettingland og William Lloyd tilbake på trening etter lange skadeavbrekk. Korsvoll kan med andre ord stille meget sterkt til lørdagens batalje.

Brage Rødal, Torbjørn Melhuus og Jørgen "Zucca" Ankerstad skal gjøre det de kan for å skape jubel på eget gress førstkommende lørdag. Da satser vi på at årets drakter har ankommet også...


Korsvoll har møtt Flisa to ganger tidligere i seriesammeneng. I 2013 gikk Flisa seirende ut av begge seriekampene mot Korsvoll, noe gutta som var med den gang er lystne på å revansjere.


Etter en sterk sesongstart, og en strålende værmelding på lørdag håper vi mange tar turen til Korsvoll lørdag klokken 16.00 for å støtte laget og klubben videre. Vi kan by på god fotball, gode pølser og ikke minst is i solsteken.


Fakta om Flisa:

Trener: Kristen Ommang-Engen

Toppscorere: Strahinja Latkovic og Simen Stølen (1 mål hver)

Foreløpig plassering i Norsk Tipping-ligaen avd 2: 11.plass


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.