Klart for toppoppgjør i Norsk Tipping-ligaen på Tørteberg

Postet av Korsvoll IL den 27. Apr 2017

Serien er allerede godt i gang for de fleste lag i klubben, dette gjelder da også for klubbens A-lag. De har startet sesongen på best mulig måte med 6 poeng på 2 kamper, og en målforskjell på 8-2 (4-1 borte mot Gjøvik-Lyn og 4-1 hjemme mot Lillehammer). Lørdagens motstander, og en gammel kjenning, nemlig Frigg, har startet på enda bedre med 3-1 seier borte mot Lillehammer, og 5-0 seier hjemme mot Flisa i forrige runde.

Selv om det kun er spilt to kamper av årets sesong, drister vi oss til å kalle lørdagens kamp for et toppoppgjør når Frigg på 1.plass i Norsk Tipping-ligaen avd 2. tar imot Korsvoll som ligger på 2.plass.

I Korsvoll-leiren rapporteres det om tre spillere som er utilgjengelig til lørdagens kamp:

William Lloyd (på vei tilbake i trening etter langt skadeavbrekk), Magnus Saga (fortsattt skadet), Truls Skrettingland (småsyk/pjusk). Ellers er resten av troppen friske og raske, så blir det spennende og se hvordan Petter Solland velger å mønstre lørdagens mannskap.

Godstoget Adrian Thun står foreløpig med 3 mål på 2 kamper i serien, og har lovt å spe på med mer kull til lørdag.


Lagene har møtt hverandre 4 ganger de siste 3 årene, hvor 3 kamper har endt uavgjort og Frigg har seiret 1 gang. Det er ingenting som tilsier at lørdagens oppgjør ikke skal bli like jevnt og spennende som de 4 foregående oppgjørene. Frigg som spilte i 2.divisjon i fjor, bør i utgangspunktet være favoritter, men samtidig har Korsvoll vist et makspotensial som på gode dager skal være vanskelig for alle lagene i serien å bryne seg på. I tillegg måtte Frigg ut i cupkamp borte mot Kjelsås onsdag (tap 4-0), noe som også kan bli en avgjørende faktor. Ifølge rapportene kan Frigg stille tilnærmet fullt lag på lørdag.

Vi ser derfor frem til en god kamp, med to lag som kjenner hverandre godt lørdag klokken 14.00 på Tørteberg.

Fakta om Frigg:

Stiftet 1904

Trenes av: Magnus Aadland

Toppscorer: David Eie (4 mål)

Foreløpig plassering i Norsk Tipping-ligaen avd 2: 1.plassKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.