Nye Koronaretningslinjer fra NFF

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 3. Apr 2020

Norges Fotballforbund (NFF) kom i kveld ut med nye retningslinjer for aktivitet under koronaepidemien. Vi vil nå bruke de nærmeste dagene på å se på hvilke muligheter dette gir oss for å starte opp organisert aktivitet igjen. 

I mellomtiden vil vi oppmuntre alle våre medlemmer til å følge disse reglene når man benytter seg av anlegget. Det er opp til oss alle nå å vise at vi er denne tilliten verdig og med det å unngå å igjen havne i en situasjon hvor vi møter stengte baner. 


0 Kommentar

Status Korsvoll Fotball

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 31. Mar 2020

Informasjonsbrev til våre medlemmer og foresatte

Korsvoll fotball er i likhet med resten av idretten og Norge forøvrig preget av koronasituasjonen. I morgen (1. april) skulle flere Korsvollag ha sparket i gang sesongen og med det markere den offisielle inngangen til vår høyaktivitetsperiode. 

Aktivitetsnyheter

Dette er fortsatt en uoversiktlig situasjon og vi vet ikke så mye helt sikkert enda. Det vi vet, er at Norge vil fortsette å ha de strenge restriksjonene vi har nå til ihvertfall over påske. Videre vet vi at NIF og NFF tidligere har varslet at all breddefotball er stanset ut april. Videre er klubbene i NFF Oslo blitt innkalt til digitalt møte med NFF Oslo torsdag 2.april der vi vil bli forelagt informasjon om sesongen 2020 og NFF Oslo har kommet ut med nye avdelingsoppsett i flere av ungdomsklassene. I følgende klasser er vårens avdelinger løst opp og laget på nytt. 

  • Jenter 13 år 2. divisjon
  • Gutter 13 år 1. og 2. divisjon
  • Gutter 14 år 1. og 2. divisjon
  • Gutter 15 år 1. og 2. divisjon

For mer informasjon følg denne linken 

Vi håper at møtet den 2.april vil gjøre at vi kan gi dere en bedre oversikt over situasjonen og veien fremover. Minner også om at banene igjen er åpnet for aktivitet så lenge man følger retningslinjene. 

Økonomi- og administrasjonsnyheter

Som vi tidligere har informert dere om har klubben som følge av den uoversiktlige situasjonen måtte ty til permitteringer. Alle våre trenere er 100 % permitter, mens sportslig leder er satt i 50 % permisjon. Dette begrenser naturlig vår mulighet til å følge opp lag og spillere i denne perioden. Vi håper at når situasjonen blir mer oversiktlig at vi kan starte en gradvis opptrapping av aktivitet igjen. (Lenger nede i artikkelen vil dere finne linker til forskjellige egentreningsaktiviteter).

Klubben vil fakturere treningsavgifter denne uken. Vi håper og tror at majoriteten av våre medlemmer vil følge vår oppfordring og betale denne selv om aktiviteten midlertidig er stoppet. Klubben jobber også aktivt med å finne forskjellige offentlige og private støtteordninger som kan bidra til å redusere de økonomiske utfordringene klubben får som følge av denne perioden med stans i aktivitet. 

Andre viktige ting å få med seg

Tine Fotballskole i uke 26 er avlyst etter råd fra NFF og Tine

Korsvollbanene er åpne igjen for egentrening - OBS! Merk at det fortsatt er begrensninger på hvordan egentreningen kan forekomme

Årsmøtet til Korsvoll IL er utsatt

Har dere vært inne og sett på vår egentreningsside (nå med fotballbingo for de yngre utøverne)? Eller NFF sine (her finner dere også keeperøkter)?


0 Kommentar

Korsvoll kunstgress er åpnet igjen

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 31. Mar 2020

Hei alle medlemmer i KFY, 

Da kom det gode nyheter på ettermiddagen, Oslo byråd har valgt å sidestille fotballbaner og andre idrettsanlegg med parker og andre felles uteområder. Det betyr at det er mulig å gjennomføre egentrening på anlegget så lenge man overholder smittevernsteglene.

- Alltid 1-2 meters avstand mellom de som trener sammen og aldri mer enn 5 personer innenfor en 1/8 av den store banen eller 1/4 av den lille. 

- Hold aktivitet primært med medlemmer av egen familie eller innenfor en liten og fast gruppe (2-3) 

- Har man symptomer skal man holde seg borte fra anlegget. 

- Hør på beskjeder gitt av voksne. 

For tips til aktiviteter man kan gjøre se: 

http://www.korsvollfotball.no/home/index.rails?pid=51838 

Vi vil klippe opp og spre målene i kveld. 


0 Kommentar

Tine fotballskole uke 26 er avlyst

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 31. Mar 2020

NFF og Tine informerte tidligere i uken arrangørklubber av Tine Fotballskole at deres anbefaling er å avlyse eller utsette alle fotballskoler til høsten. Dette er en anbefaling Korsvoll Fotball Senior velger å følge og vi avlyser derfor den kommende fotballskolen.

Hvis situasjonen frem mot sommeren skulle tillate det vil vi se på alternative måter å få gjennomført aktivitet den uken. Vi kommer tilbake til dere om dette. 0 Kommentar

Korsvoll Kunstgress er stengt

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 13. Mar 2020

Med bakgrunn i Folkehelseinstituttet (FHI) sine råd og anbefalinger knyttet til håndtering av koronaviruset, har Bymiljøetaten besluttet å stenge alle kommunale idrettsanlegg for aktivitet inntil videre. 

Det betyr at Korsvoll Kunstgress, Korsvoll Kunstgress 7er og anlegget forøvrig er stengt for all aktivitet fremover både organisert og uorganisert.

Vennligst respekter at banene er stengt, og ikke opphold deg og dine der for hverken egentrening, lek eller annen aktivitet.

Mvh,

Korsvoll Fotball Yngres


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline