Fotball jenter og gutter 2017

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 21. Sep 2023


Gutter og jenter født 2017 ønskes velkommen til fotballtrening. Mer informasjon er tilgjengelig i Spondgruppene.

J2017 trener onsdager kl 17:30-18:30 på Grinda.
Spondgruppe https://group.spond.com/KKMAC

G2017 trener torsdager kl 17:30-18:30 på Havnajordet.
Spondgruppe https://group.spond.com/UYSQK

I sesongen 2023/2024 vil 6-åringene delta i OBOS miniliga og cuper i nærmiljøet.

Barnefotballen i Korsvoll er organisert slik at det er frivillige foreldre som driver lagene. Meld interesse hvis du ønsker å bidra, jo flere jo bedre!

Alle som deltar på aktivitet i regi av Korsvoll IL skal være medlemmer i klubben. Det er selvfølgelig lov å bli med på noen treninger før man melder seg inn.

Informasjon om medlemskap ligger her https://www.korsvollil.no/p/47031/medlemskap

I tillegg til medlemskontingenten til klubben er det treningsavgift til fotballgruppen, mer informasjon ligger her Treningsavgiften (korsvollfotball.no)

Velkommen til fotballtrening!Oppdatering vedrørende baneforhold

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 7. Jan 2018

Etter snøisolert oppvarming, måking, fjerning av overflateis og påføring av tinemiddel er baneforholdene nå langt bedre enn det som var tilfelle i starten av forrige uke. Banen kan derfor brukes til lett spill. Det er fortsatt harde felter, og man må derfor utvise forsiktighet. Fallet i temperaturer gir også noe usikkerhet i hvordan baneforholdene vil utvikle seg de neste dagene, men vi tar sikte på at akademiøkter og planlagte treninger i regi av yngres avdeling kan gå som vanlig på korsvollbanen, gitt at temperaturforholdene ellers er innenfor det akseptable. 
Undervarmen slått av pga lekkasje

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 16. Nov 2017

Undervarmen slått av pga lekkasje

Det er oppdaget en mindre lekkasje i undervarmeanlegget som sannsynligvis ligger i en kobling under asfalten på langsiden med spillerbåsene. Dette medfører at undervarmen ikke er på og vil først settes i drift når lekkasjen er utbedret. Leverandøren av banerørene
vil neste uke utbedre lekkasjen og det antas at dette er på plass i løpet av uken.

Det er meldt kuldegrader neste uke og banen kan dermed være hard å spille på og kanskje glatt. Så lenge det ikke er is, kan banen benyttes til treningsvirksomhet og den enkelte trener oppfordres til å gjøre en vurdering før oppstart av treningene. Dersom det
er partier på banen med is, må treningen kanselleres. Eventuelle treningskamper må kun avvikles dersom begge lags trenere godkjenner spill på banen.

Vi beklager det inntrufne og håper på at lekkasjen blir reparert snarest mulig. Det må også påregnes en periode deretter med noe hardere bane inntil undervarmen er i normal drift.

Banestyret
Akademilag/Samarbeidslag J04-J06

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 18. Apr 2017

Jenter født 2004-2006 har et eget samarbeidslag som spiller 9'er i J13 Nivå 1. Tilbudet er ment som et tillegg til trening og kamp med egen årgang.Klubben stiller med trener til laget, som har treninger fredager 15:30-17:00. Treneren er Waqas Afgan som i tillegg til samarbeidslaget er trener på J14, J16 og J19.

Både fordi laget tar utgangspunkt i akademitreningene, og for å dekke kostnader knyttet treninger og kamper er det krav til at spillerne som deltar på laget er påmeldt minst 1 dag i uken på KA. Påmelding gjøres her: https://goo.gl/forms/s8ZRVVhn9p3ht56x2.

Det er i utgangspunktet også en forutsetning for deltagelse å møte på lagets trening på fredager. Treningene vil være rettet mot taktisk trening, slik at jentene lettere håndterer 9'erfotballen som er nytt for de fleste. Samtidig er det også viktig at jentene trener sammen for å bli mer samspilte.

Laguttaket blir gjort av lagets trener i samråd med årgangsansvarlige på de aktuelle årgangene. Christian Brinch (årgangsansvarlig J05) styrer Spondgruppen for jentene. Han kan kontaktes på cnbrinch@gmail.com dersom det er spørsmål om Spondgruppe og enkeltkamper.

Kampoppsett ligger på følgende side: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=188757

Øvrige spørsmål kan rettes til sportslig leder Frank Ruben Sommerseter Olsen, på Frank@korsvollfotball.no

Korsvolls 2004-gutter vant Sandarcupen

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 15. Aug 2016

GLADE GULLGUTTER: Viljar, Vilhelm, Rasmus, Hallvard, Nottov, Styrk, Filip James, Ola, Victor og Andreas.


Korsvoll G04 deltok i helgen på Sandarcupen i Sandefjord, som er Norges største helgeturnering. Laget spilte mot et år eldre gutter, og etter to seire og en uavgjort i gruppespillet endte de på 2. plass i sin gruppe - som sikret avansement til A-sluttspillet.


De slet noe innledningsvis, men på søndagen var det derimot ingen tvil. Samspillet ble bedre for hver kamp. Først ble Andebu slått 2-1. Kif Raumyr/Åsen fra Kongsberg ble deretter slått 5-0. I semifinalen knuste guttene Arna-Bjørnar fra Bergen 5-1, før de i finalen slo Storm fra Skien 4-1!


Jublende Korsvollgutter tok den store pokalen hjem til Korsvollhuset.