Møte med økonomiansvarlige i årgangene 9. desember 2015

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 12. Des 2015

Det ble avholdt møte med økonomiansvarlige i årgangene i Fotball Yngres onsdag 9.12 20:00-21:00 på Korsvollhuset.

FY styret satte stor pris på godt fremmøte og mange gode kommentarer og innspill. Under finner dere presentasjonen som ble gjennomgått i møtet og klubbens utgiftsrefusjonsskjema.

Styret håper å se mange igjen på FYs årsmøte 26. januar 16. februar der bl.a. regnskap 2015 og disponering av evt. overskudd vil være på dagsordenen. I tillegg vil styret legge fram forslag til budsjett 2016 og hva det vil bety for nivået på treningsavgiftene.

Mvh. for Styret FY

Lars Ritland


---------- Forwarded message ----------
From: Magnus Olsen
Date: 2015-11-30 14:10 GMT+01:00
Subject: Møte årgangsansvarlige KFY - Økonomistatus

Til økonomiansvarlige i årgangene,

Det går mot slutten av 2015 og regnskapsavslutning. I den forbindelse innkaller vi økonomiansvarlige i årgangene til et orienteringsmøte om klubbens økonomiopplegg og rutiner.

Sted: Storsalen, Korsvollhuset
Tid: Onsdag 9. desember 20:00-21:00
 • Økonomisk ansvarsfordeling - klubb, gruppe (fotball, håndball,..), årgang/lag
  • Kontingent, treningsavgift, lagskassetilskudd
  • Kort om systemene våre - Xledger og KlubbAdmin
 • Økonomisk status
 • Rutiner
  • Rapportering til årgangene - transaksjonslister
  • Innkjøp/fakturahåndtering
  • Utgiftsrefusjon
 • Eventuelt
Transaksjonslister for årgangene sendes ut en av de kommende dagene.

Vel møtt!

Hilsen
Styret Korsvoll Fotball Yngres avd.Ny Sportslig Leder på plass fra 1.januar 2016

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 9. Des 2015

Jonas Stavnås er ansatt som ny Sportslig Leder i Korsvoll Fotball Yngres Avdeling fra 1. januar 2016.

(Jonas Stavnås tar over som Sportslig Leder for Korsvoll Fotball Yngres fra og med 1.Januar.Foto: Magnus Olsen)Denne uka har vi besøk av Jonas på Korsvollhuset. Tiden blir brukt til å sette Jonas inn i rutiner og videre arbeidsoppgaver slik at Korsvoll Fotball Yngres kan fortsette jobben som har blitt gjort her de siste årene så sømløst som overhodet mulig.

-Foreløpig har jeg fått et meget godt inntrykk av klubben. Det virker som at det er et godt miljø på huset, samtidig som det lille jeg har fått sett ute på feltet virker lovende. Dette er jo et ekstra spennende tidspunkt å komme inn i klubben på, da fotballparken har fått et tydelig ansiktsløft nylig, noe som pleier å gjøre at aktivitetsnivået øker.

(Påtroppende SL, Jonas og avtroppende SL, Trygve. Foto: Magnus Olsen)

Jonas er 32 år gammel og har årevis med erfaring både som spiller, trener og koordinator i diverse klubber. Jonas kommer nå rett fra en rolle som hovedansvarlig for G14 i Ranheim IL i trøndelag, hvor han samtidig har hatt ansvar for klubbens Fotballfritidsordningen. Vi er overbevist om at hans erfaring og fotballfilosofi skal bidra til å gjøre Korsvoll Fotball et enda bedre sted å være for alle klubbens medlemmer i fremtiden.

Trøndern har utdannelsen sin fra Høgskolen i Molde der han tok en Bachelorgrad i Sport Management, i tillegg til NFFs fotballtrener C-lisens.


Vi ønsker Jonas hjertelig velkommen til oss i Korsvoll, og gleder oss til fortsettelsen!

3.divisjonsavdelingene for 2016 er klar

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 21. Nov 2015

Korsvoll A-lag hadde en god sesong i 2015, og endte til slutt på en solid 4.plass. Planleggingen for neste sesong er allerede i gang. Både spillergruppa og trenerteamet er offensive med tanke på neste sesong, da vi endelig får kommet tilbake igjen til trygge omgivelser med en flunkende ny bane som skriker etter offensiv fotball. Som vanlig har det vært stor spenning knyttet til avdelingsoppsettet for neste sesong. Får vi et lokalderby mot klubben på andre siden av svenskemuren? Blir det noen lange reiser innover i landet i en litt for trang buss? Eller får vi muligheten til å få med oss billig bacon hjem fra Sverige etter endt kampdag i Østfold? Vel svaret på alle disse spørsmålene ser dere her:

Avdeling 2
Lyn
Lokomotiv Oslo
Skeid Fotball 2
Grei
Grorud 2
Korsvoll
Skjetten
Strømmen 2
Lommedalen
Rilindja
Hasle-Løren
Manglerud Star
Kjelsås 2
Lørenskog 2


Det blir nye dueller for Christian Sparre mot klubben fra andre siden av svenskemuren i sesongen 2016.


NFF har tydeligvis latt seg inspirirere av "trikkeligaen" i 2.divisjon i fjor, og satt opp en avdeling med mange lokalderby, og veldig lite reisetid. Dette blir spennende!
Støtt opp om undervarme på Korsvollbanen

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 23. Okt 2015


Nå har vi endelig startet med legging av nytt kunstgressdekke på Korsvollbanen, og varmerør er allerede lagt.

Takk til alle som har bidratt med å kjøpe en eller flere andeler, og vi har nå solgt andeler for: 180 000,- kr.

Vi er godt i gang med første fase, men vi trenger nå en innsats for å starte på neste fase med energibrønner/varmesentral.


Da trenger vi fortsatt hjelp til å finansiere undervarmeanlegget, og håper at flere vil være med og bidra!

Vi har som mål at alle medlemmer i Korsvollfotball minst kjøper en andel hver. Vi oppfordrer derfor flere til å støtte undervarmeprosjektet ved å kjøpe andeler!
Hvordan kan dere bidra for å støtte dette prosjektet?
- Kjøp eller selg andeler nå - ditt bidrag er viktig!


Gå inn på undervarme.no

Det er også mulig å sette inn penger direkte på konto.

Kontonummer: 1503.56.13630
Korsvoll Idrettslag, Postboks 32 Tåsen, 0801 OsloHar du spørsmål, ta kontakt med Kristin Backer-Grøndahl (tlf: 48116116, mail: kristpb@hotmail.no eller Hanne Osnes-Ringen (tlf: 92060711, mail: hosnesr@yahoo.no)

- Har du, eller kjenner du, en bedrift som ønsker å bidra - da kan de kjøpe bedriftsandeler. Bedriftsandeler gir også reklameplass på Korsvollbanen.


I tillegg til kjøp av andeler, trenger vi også hjelp til å bidra med å skaffe sponsorer. Kjenner du noen som kan gjøre en kortvarig dugnadsjobb her så gi beskjed- meld deg selv eller naboen. Ta kontakt med Johan Baade-Mathisen (tlf:92889880, mail: jbm@eiendomsmegler1.no)

Bli med på å bidra til at Korsvoll Fotball får gode treningsforhold hele året!Med vennlig hilsen
KFY styret
v / Hanne Osnes-Ringen og Kristin Backer-Grøndahl
Endringer i Fotball Yngres ledelse

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 18. Okt 2015

Endringer i Fotball Yngres ledelse

Vi vil med dette informere om endringer i Fotball Yngres (FYs) ledelse fra nyttår. Ledelsen består i dag av Administrativ leder Magnus Olsen og Sportslig leder Trygve By. For begges vedkommende går avtalen med klubben ut ved nyttår. Når det gjelder Administrativ leder stillingen, har FY startet en prosess med klubbens hovedstyre ift. hvilke av klubbens administrative oppgaver som kan utføres av frivillige og hvilke vi bør ha ansatte til å utføre, og om oppgavene bør legges på klubb- eller gruppenivå. Denne prosessen gir vi oss vinteren på å jobbe med. Dette medfører at FY ikke fornyer avtalen med Magnus. Aktiviteten er noe lavere vinterstid, så planen er at Sportslig leder og FY styret utfører FYs administrative oppgaver inntil videre.

Når det gjelder Sportslig leder stillingen, er det ingen tvil om at den videreføres, men Trygve har dessverre valgt å ikke fornye avtalen med FY. Vi har derfor måttet starte en ansettelsesprosess og har i den forbindelse publisert en stillingsannonse som dere finner lenke til under. Vi legger opp til at ny Sportslig leder er på plass før Trygve slutter. Vi setter pris på om dere sprer informasjon om stillingen til aktuelle kandidater i deres nettverk.

Vi benytter anledningen til å takke Magnus og Trygve for innsatsen.

Mvh. Styret i Korsvoll Fotball Yngres avd.

Stillingsannonse: http://finn.no/65956940
God utvikling over kort tid for Akademilaget

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 16. Okt 2015


Torsdag ble den siste seriekampen for sesongen spilt for Akademilaget, og de ukentlige 9er-spesifikke treningene har tydelig gitt resultater. God utvikling over kort tid er resultatet av spillere som møter skjerpa med lærings- og utviklingsvilje hver torsdag og fredag fra april til oktober.

Fredag 10. april møtte om lag 20 læringsvillige spillere fra klubbens 03- og 04-årganger til årets første akademilagstrening. Siden gikk antallet påmeldte gradvis opp, og vi endte på omtrent 30 påmeldte. Tydelige rammer og krav ble stilt til spillerne fra start av. En god treningskultur i en god treningshverdag må ligge i bunn for å oppnå god utvikling.

I startfasen ble spillerne introdusert for viktige defensive prinsipper; lavt og høyt press, samlet press, sideforskyving, avstand mellom leddene og hvordan vi skal ligge etablert som en enhet. Videre ble det jobbet med det offensive spillet vårt og med spillestilen vi ønsker å spille i Korsvoll. En ballbesittende type fotball hvor vi ønsker å «eie» ballen mest mulig hver kamp. Vi ønsker å være tålmodige med ball i beina, og trille ballen i laget med hurtig balltempo til de gode rommene og mulighetene oppstår. Vi skal unngå trange rom, i så fall løse opp dersom vi låser oss fast og bruke spillvendinger som et viktig virkemiddel. Vi skal også mestre å spille oss ut bakfra, og være dyktige på å skape rom ved å strekke laget med riktige bevegelser. I tillegg har det blitt jobbet med detaljer spesielt hva gjelder førsteangriper (1A), med blant annet orientering, blikk, touch og valg.

Bildene er fra akademilagskampen Kjelsås - Korsvoll. Begge foto: Anne Kristin Hjukse


Vårens treningssamling for jenter ungdom blir 1.-3. april

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 11. Okt 2015

Treningssamling J13-19 Kviberg GøteborgTradisjonen tro planlegger vi også i år å starte vårsesongen for J13-19 med felles treningssamling i Kviberg, Gøteborg. Vi ber jentene allerede nå holde av første helgen etter påske, 1.-3. april. Opplegget blir en tilnærmet blåkopi av tidligere samlinger. Vi vil komme tilbake med mer informasjon og påmelding i løpet av kort tid.Rehabilitering av 11'er-banen er i gang (nye treningstider for mange lag)

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 14. Sep 2015

I dag begynte kommunen jobben med å ta opp det gamle kunstgresset på 11'er-banen. Det betyr at alt av treninger og kamper har blitt flyttet til andre arenaer i perioden nytt kunstgress skal legges. Dette gjelder også kamper som er berammet på grusen, grunnet anleggstrafikk.Det er planlagt at rehabiliteringen skal ta 6-8 uker, og vi vil oppdatere dere så fort vi får noen endringer i disse beskjedene.

Barne- og ungdomslagene vil i denne perioden trene på Havnajordet, Grinda og NIH. Mens alt av kamper som var berammet på Korsvoll 11'er, blir flyttet til andre baner rundt om i Oslo. KA vil ikke påvirkes nevneverdig annet enn at KA-treninger vil bli på Havnajordet i denne perioden.

De nye treningstidene kan dere finne her: Treningskabal under rehabiliteringsperioden.xlsx

Dette er selvsagt ikke ideelt, men vi får bare komme oss igjennom denne unntakstilstanden. Og så gleder både unge barn og gamle knær seg til å kunne spille på en ny bane!

Har dere noen spørsmål, vennligst ta kontakt med Sportslige Leder Trygve ByFotballfest på Korsvollbanen i helgen

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 14. Sep 2015

Fotballcupen Korsvoll Fotballfestival var det siste som skjedde på Korsvollbanen før prosessen med å legge nytt kunstgress på 11er-banen nå begynner. I helgen var det 6. gang arrangementet fant sted, og ute på banen kunne vi se fotballglade barn, ivrige foreldre og ellers en herlig fotballstemning! Vi gleder oss allerede til neste gang!

Foto: Eivind Sollie


Oppstart for fotballskolen for 6-åringer førstkommende mandag klokken 17.30 (OBS! Merk tidspunktet)

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 20. Aug 2015

På Mandag 24.august starter vi opp igjen med Fotballskolen for 6-åringer på Havnajordet. Vi kommer til å fortsette med det samme opplegget som vi hadde i våres, hvor lek med ball og trivsel står i fokus.

Vi kommer også til å avholde et velkomstmøte/informasjonsmøte iløpet av september for 2009-årgangen slik at dere foreldre får god informasjon om hva som skjer fremover, og hvor vi kan gå grundig igjennom hva vi som klubb kan tilby og hva vi som klubb trenger hjelp til av dere foreldre.

Fotballskolen for 6-åringer vil holde på hver mandag klokken 17.30-18.30 på Havnajordet frem til høstferien.

Haien kommer.jpg

Har dere noen spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med Sportslig Leder Trygve By på trygve.by@korsvollfotball.no eller tlf. 45248659

(Lik "Korsvoll Fotball" på facebook, og få det siste om stort og smått i klubben: HER)Sommerferiens andre fotballskole vel gjennomført!

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 14. Aug 2015

I dag var den siste dagen av denne ukens fotballskole. Det har vært glade unger å se i solskinnet på Korsvollbanen i sommerferiens siste uke. Les mer for å se bilder fra uken som har gått!

Klikk her for å se bildegallerier fra årets fotballskoler!

Norway Cup godt i gang

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 28. Jul 2015

Korsvoll stiller med 5 lag i årets Norway Cup:
J14-laget NC 2015
Vi oppfordrer alle til å ta en tur på sletta for å oppleve stemningen og heie på våre håpefulle!


Korsvollteltet på sletta
Vi har satt opp eget telt på sletta som er en naturlig møtepunkt for Korsvoll'ere på sletta.

Ellers er Nordre Aker godt representert i cupen. Se artikkel i Nordre Aker Budstikke: http://nab.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=11724.
Fine fotballdager på Korsvollbanen

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 25. Jun 2015

Den første fotballskoleuken nærmer seg slutten. Les mer for korte dagsreferater og bilder!

LEK: A-lagsspiller Trym Thorbjørnsen har organisert leken Haien kommer for de yngste. Foto: Eivind SollieTirsdagens temaer var føre, finte og 1 mot 1 (1A og 1F). For de minste ble det blant annet lekt hauk og due, haien kommer og andre morsomme leker som gir hver enkelt spiller masse føring og kvalitetstouch på ballen. For de eldre var det mer teoretisk med blant annet viktige momenter når det gjelder hvordan man skal opptre som førsteforsvarer og -angriper. Strålende sol hele dagen var gledelig etter en del regn dagen før.

Martin instruerer hvordan man skal sidestille seg som førsteforsvarer. Foto: Eivind SollieCowboy og indianer. Foto: Eivind Sollie


Martin instruerer hvordan man skal sidestille seg som
førsteforsvarer. Alle foto: Eivind Sollie


Hvis du vil lese noen ord om den første dagen, trykk her!

På onsdag ventet en regntung morgen. Før lunsj var det lagt opp til å ha øvelser som inneholdt ballkoordinasjon, triksing, dempinger og headinger. Temaet før lunsj ble noe vasket ut da det var kaldt og regn. Fokuset ble heller at alle skulle være i høy aktivitet hele tiden for å holde varmen i regnværet! Etter lunsj var temaet overtallsspill. Det ble spilt mye ulike possesionøvelser med overtall, og 2 mot 1, 3 mot 2 osv. mot mål. Hovedfokuset lå på hvordan man skulle skape og utnytte 2 mot 1-situasjoner, og viktigheten av å vri spillet var også et sentralt moment for de eldste.

Trykk her for å lese hva Dagsavisen skrev om fotballskolen vår!

Jentene leker sleipeleken. Foto: Eivind SollieTorsdag fikk vi i likhet med tirsdag nydelig vær hele dagen. Dagen var satt av til repetisjon av de foregående dagers temaer, og til å kjøre øvelser som instruktørerene vet at gruppen har likt. Flere grupper tok igjen det de ikke fikk gjennomført av planlagt opplegg før lunsj på onsdag, og det var derfor blant annet mange trikseleker på de ulike gruppene. De eldste guttene hadde fotballtennisturnering med stort hell.

Bildet: Jentene leker "Sleipeleken". Foto: Eivind Sollie

Avslutninger er ikke et eget tema, men kjøres omtrent hver økt hver dag for alle gruppene, og smålagsspill spilles hver eneste økt. Det er for å legge opp til at alle deltakerne får scort masse mål i løpet av uken, noe som er blant det morsomste med fotballen.

Her kan du også lese en artikkel om fotballskolen i Nordre Aker Budstikke.

I morgen venter ukens høydepunkt: VM-turnering!

Glede, mestring og lek er viktige nøkkelord for de yngste barna. Foto: Eivind Sollie
Glede, mestring og lek er viktige nøkkelord for de yngste barna. Foto: Eivind Sollie
Fotballskolen er i gang

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 22. Jun 2015

Mandag morgen tok vi i mot over 70 spente jenter og gutter til sommerferiens første fotballskole.

De eldste guttene spiller possesion. Foto: Eivind SollieKlokken 10 ble alle samlet ute på kunstgressbanen og vi ønsket velkommen. Deretter fordelte vi grupper, og den første økten var i gang like etterpå. Pasninger, medtak, mottak og vendinger var dagens individuelle ferdighetstemaer. Av relasjonelle var det ballbesittelse og hvordan vi skal holde ballen i laget. I løpet av dagen var det mye smålagsspill preget av masse pasninger, spill på få touch og spillere som hele tiden søkte etter og tok initiativ i ledig rom. For de eldre var det også enda mer fokus på bevegelser for å skape rommene, og det å ha en plan i forkant av ballmottak ved å orientere seg for å på den måten la det gå på få touch.

Bildet: De eldste guttene spiller possesion. Foto: Eivind Sollie

Temaene i morgen er føre, finte og 1 mot 1 (1A og 1F). Vi får se om været varierer like mye som i dag. Vi startet opp med overskyet og god temperatur før det begynte å regne ved lunsjtid. Etter lunsj fikk vi strålende sol før litt yr ventet mot slutten av dagen. Vi gleder oss til morgendagen!

Firkant for G06. Foto: Eivind Sollie


Firkant for G06. Foto: Eivind SollieInformasjonsskriv om Maxi-turneringen 2015

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 30. Mai 2015

Etter somemrferien er det klart for årets høydepunkt for barnefotballen i Korsvoll IL. I dokumentet her, ligger alt forhåpentligvis alt dere lurer på i forbindelse med denne turneringen. Har dere noen spørsmål, så vennligst kontakt undertegnede på trygve.by@korsvollfotball.no

Mvh Trygve By¨
Sportslig Leder Korsvoll Fotball Yngres

Informasjonsskriv til Maxi-turneringen 2015Vårvarmecupen: Spilleglede i fokus

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 11. Mai 2015

Det var full aktivitet på Korsvollbanen fredag til søndag, og med solfylte dager ble Vårvarmecupen en positiv opplevelse for alle besøkende.

Korsvoll Fotballfestivals Vårvarmecup var i år en cup for gutte- og jenteårgangene fra 2004-2009. Cupen er en videreutvikling av høstcupen Korsvoll Fotballfestival, som klubben har arrangert med stor suksess i fem år. I helgen var det første gang Vårvarmecupen ble arrangert, etter samme oppsett som Fotballfestivalen, og det er gledelig å si at den også ble meget vellykket. Samtlige årganger fra barnefotballen vår deltok, og lag fra hele Oslo tok turen til cupen vår som setter fotball-fellesskap, lek, fair play og spilleglede i sentrum. Totalt var tre kretser representert. Takk til alle som stilte opp til kioskdrift og andre oppgaver for å gjennomføre arrangementet på best mulig vis.

En ekstra stor takk til primus motor Lars Etholm, som har stått på dag og natt både før, under og etter cupen - tusen takk for alt arbeidet du legger ned i forbindelse med disse turneringene!

Inntektene går i år til klubbens Prosjekt undervarme. Har du ennå ikke kjøpt andel? Du kan lese om prosjektet og kjøpe andel her.

Nordre Aker Budstikke omtalte også cupen, hvor blant andre Henrik, Sten Magnus og Roble fra G04 fikk uttrykt hvor kult og morsomt det var med cup og fotball. Se http://nab.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=11503

Foto: Kristin Tufte Haga/Nordre Aker Budstikke