Korsvoll Kunstgress er stengt

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 13. Mar 2020

Med bakgrunn i Folkehelseinstituttet (FHI) sine råd og anbefalinger knyttet til håndtering av koronaviruset, har Bymiljøetaten besluttet å stenge alle kommunale idrettsanlegg for aktivitet inntil videre. 

Det betyr at Korsvoll Kunstgress, Korsvoll Kunstgress 7er og anlegget forøvrig er stengt for all aktivitet fremover både organisert og uorganisert.

Vennligst respekter at banene er stengt, og ikke opphold deg og dine der for hverken egentrening, lek eller annen aktivitet.

Mvh,

Korsvoll Fotball Yngres


0 Kommentar

All organisert aktivitet avlyst i fotballen

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 10. Mar 2020

Fra og med torsdag 11.3 er all organisert aktivitet avlyst som et tiltak for å redusere Coronasmitte. 


For mer informasjon om idrett og Corona se NIF sin informasjonside.
0 Kommentar

Korsvoll IL sertifisert som Kvalitetsklubb!

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 3. Mar 2020


Korsvoll IL ble den 2.3 klassifisert som Kvalitetsklubb! På kretstinget fikk representanter fra Korsvoll Fotball Yngres den offisielle godkjenning av å oppnådd Kvalitetsklubb nivå 1. 


Hva betyr det å være Kvalitetsklubb?


Kvalitetsklubb er et konsept utviklet av NFF og NIF hvor målet er å skape klubber som er bedre driftet både administrativt og sportslig. For å bli Kvalitetsklubb må en klubb tilfredsstille en rekke krav innenfor områdene aktivitet, organisasjon, kompetanse samt samfunns- og verdiarbeid.


Hva betyr dette for Korsvoll?


Først og fremst betyr dette at vi nå har lagt et godt grunnlag for videre arbeid og utvikling av klubben. Det at vi har fått på plass dette betyr at vi har lykkes med å heve kompetansen blant de som sitter i vervene og blant våre trenere, vi har fått på plass en god og tydelig klubbhåndbok hvor det er mulig for alle å bli kjent med hvordan klubben drives, vi har sikret gode rutiner og rutinebeskrivelser rundt mange av de viktigste vervene, vi har tydeliggjort hva vi som klubb skal stå for av verdier og tankegods, tydeligere rammer rundt drift av lagene våre og mye mer. 

Dette betyr at vi nå er i en god posisjon for videre utvikling! 


Heia Korsvoll!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline