Korsvoll IL sertifisert som Kvalitetsklubb!

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 3. Mar 2020


Korsvoll IL ble den 2.3 klassifisert som Kvalitetsklubb! På kretstinget fikk representanter fra Korsvoll Fotball Yngres den offisielle godkjenning av å oppnådd Kvalitetsklubb nivå 1. 


Hva betyr det å være Kvalitetsklubb?


Kvalitetsklubb er et konsept utviklet av NFF og NIF hvor målet er å skape klubber som er bedre driftet både administrativt og sportslig. For å bli Kvalitetsklubb må en klubb tilfredsstille en rekke krav innenfor områdene aktivitet, organisasjon, kompetanse samt samfunns- og verdiarbeid.


Hva betyr dette for Korsvoll?


Først og fremst betyr dette at vi nå har lagt et godt grunnlag for videre arbeid og utvikling av klubben. Det at vi har fått på plass dette betyr at vi har lykkes med å heve kompetansen blant de som sitter i vervene og blant våre trenere, vi har fått på plass en god og tydelig klubbhåndbok hvor det er mulig for alle å bli kjent med hvordan klubben drives, vi har sikret gode rutiner og rutinebeskrivelser rundt mange av de viktigste vervene, vi har tydeliggjort hva vi som klubb skal stå for av verdier og tankegods, tydeligere rammer rundt drift av lagene våre og mye mer. 

Dette betyr at vi nå er i en god posisjon for videre utvikling! 


Heia Korsvoll!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.