Nye retningslinjer for bruk av Korsvollbanen

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 11. Nov 2020

Som en følge av myndighetenes restriksjoner og oppfordringer knyttet til covid-19 blir det skjerpede krav for Osloidretten og dette påvirker aktiviteten på Korsvollbanen.

De viktigste punktene er at det i perioden fra 10.11 til 30.11 er følgende regler:

 • - Det innføres stans i breddeidretten for voksne. Ingen voksne (20 år eller eldre) kan benytte kunstgressområdet til organisert eller uorganisert trening.
 • - Alle innendørs arrangementer forbys. Det vil si alle foreldremøter, avslutninger og lignende må tas enten digitalt eller utsettes. 
 • - Barne- og ungdomsidretten kan fortsette å arrangere treninger, men ikke delta på konkurranser, kamper, cuper og turneringer, heller ikke utenbys.
 • - Foresatte og andre oppfordres til å ikke være tilskuere på aktiviteter. 

All organisert aktivitet på kunstgressbanene skal foregå i tråd med fotballens koronahåndbok

:

 • Føler du deg syk, bli hjemme
 • God hånd- og hostehygiene og forsterket renhold
 • Alltid minst en meters avstand så lenge vi ikke spiller fotball.
 • Alle personer som deltar i fotballaktivitet eller er publikum skal være registrert med navn, tidspunkt og telefonnummer
 • Klubben er ansvarlig for aktiviteten og smittevernet
 • Barn og unge til og med året de fyller 20 år kan trene med kontakt
 • En gruppe bør være fast over tid og det anbefales som hovedregel en gruppestørrelse på inntil 20 spillerec


Kamper på Korsvollbanen

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 30. Okt 2020

VELKOMMEN TIL KORSVOLLBANEN!


For å følge retningslinjene som er forelagt fra NFF og NIF rundt kampgjennomføring ber vi om at både Korsvoll-lag og motstandere i kamper fremover følger følgende retningslinjer:

1. Vi ber om at publikum begrenses til hovedsakelig foresatte til spillere. 

2. Vi ber alle som kommer for å se kamp holde seg godt utenfor kunstgressbanen og aller helst benytter seg av tribunen. 

3. Vi ber alle respektere en to meters avstand til hverandre slik at man unngår å bli nærkontakter med de øvrige tilskuerne. 

4. Alle som ser på kamp plikter å registrere seg. Dette kan gjøres ved å følge QR koden over. 

 

FOR Å SE KAMP ER DU GRUNNET NFFs COVID-REGLER NØDT TIL Å REGISTRERE DEG. BENYTT QR-KODEN FOR Å KOMME TIL REGISTRERINGSSKJEMA. OM DU ER REGISTRERT I STØTTEAPPARATET TIL LAGET, ELLER ER REGISTRERT I ANNEN LISTE SKAL DU IKKE REGISTRERE DEG HER.

 Tine Fotballskole uke 26

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 12. Mai 2020


Gladmelding fra fotballen i Korsvoll; det blir fotballskole i år likevel! Etter flere runder med NFF og Tine har det nå blitt åpnet for at man kan arrangere fotballskole både før og etter sommeren. 

For at vi skal kunne gjennomføre fotballskole innenfor gjeldende regelverk er det noen endringer fra tidligere år. Rent konkret vil det si at fotballskolen vil vare noe kortere enn tidligere (fra 10:00-15:00), vi vil ha begrenset mulighet til matpauser innendørs og øktene vil måtte være i tråd med gjeldende regler for trening. I tillegg vil det være en begrensning på antall deltagere på 65 med mindre det blir åpnet for større grupper. Regjeringen har varslet at det kan bli aktuelt å heve dette nummeret fra og med 16.6 så vi vet ikke sikkert om dette taket vil gjelde. 


Siden fotballskolen blir noe kortere enn tidligere går vi ned i pris og du betaler nå kun 1.250,- per deltager for fotballskolen i uke 26.

 

Påmeldingen til fotballskolen i uke 26 og uke 33 finner dere her:

https://www.superinvite.no/#/invitation/fe2b952bd6b9030970b3866b328bd9c7 


For spørsmål om Tine Fotballskole ta kontakt med:

Jan Solland - jan.solland@korsvollfotball.no - 99001760

Andreas Aarnes - andreas@korsvollfotball.no - 97669961Nye Koronaretningslinjer fra NFF

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 3. Apr 2020

Norges Fotballforbund (NFF) kom i kveld ut med nye retningslinjer for aktivitet under koronaepidemien. Vi vil nå bruke de nærmeste dagene på å se på hvilke muligheter dette gir oss for å starte opp organisert aktivitet igjen. 

I mellomtiden vil vi oppmuntre alle våre medlemmer til å følge disse reglene når man benytter seg av anlegget. Det er opp til oss alle nå å vise at vi er denne tilliten verdig og med det å unngå å igjen havne i en situasjon hvor vi møter stengte baner. Status Korsvoll Fotball

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 31. Mar 2020

Informasjonsbrev til våre medlemmer og foresatte

Korsvoll fotball er i likhet med resten av idretten og Norge forøvrig preget av koronasituasjonen. I morgen (1. april) skulle flere Korsvollag ha sparket i gang sesongen og med det markere den offisielle inngangen til vår høyaktivitetsperiode. 

Aktivitetsnyheter

Dette er fortsatt en uoversiktlig situasjon og vi vet ikke så mye helt sikkert enda. Det vi vet, er at Norge vil fortsette å ha de strenge restriksjonene vi har nå til ihvertfall over påske. Videre vet vi at NIF og NFF tidligere har varslet at all breddefotball er stanset ut april. Videre er klubbene i NFF Oslo blitt innkalt til digitalt møte med NFF Oslo torsdag 2.april der vi vil bli forelagt informasjon om sesongen 2020 og NFF Oslo har kommet ut med nye avdelingsoppsett i flere av ungdomsklassene. I følgende klasser er vårens avdelinger løst opp og laget på nytt. 

 • Jenter 13 år 2. divisjon
 • Gutter 13 år 1. og 2. divisjon
 • Gutter 14 år 1. og 2. divisjon
 • Gutter 15 år 1. og 2. divisjon

For mer informasjon følg denne linken 

Vi håper at møtet den 2.april vil gjøre at vi kan gi dere en bedre oversikt over situasjonen og veien fremover. Minner også om at banene igjen er åpnet for aktivitet så lenge man følger retningslinjene. 

Økonomi- og administrasjonsnyheter

Som vi tidligere har informert dere om har klubben som følge av den uoversiktlige situasjonen måtte ty til permitteringer. Alle våre trenere er 100 % permitter, mens sportslig leder er satt i 50 % permisjon. Dette begrenser naturlig vår mulighet til å følge opp lag og spillere i denne perioden. Vi håper at når situasjonen blir mer oversiktlig at vi kan starte en gradvis opptrapping av aktivitet igjen. (Lenger nede i artikkelen vil dere finne linker til forskjellige egentreningsaktiviteter).

Klubben vil fakturere treningsavgifter denne uken. Vi håper og tror at majoriteten av våre medlemmer vil følge vår oppfordring og betale denne selv om aktiviteten midlertidig er stoppet. Klubben jobber også aktivt med å finne forskjellige offentlige og private støtteordninger som kan bidra til å redusere de økonomiske utfordringene klubben får som følge av denne perioden med stans i aktivitet. 

Andre viktige ting å få med seg

Tine Fotballskole i uke 26 er avlyst etter råd fra NFF og Tine

Korsvollbanene er åpne igjen for egentrening - OBS! Merk at det fortsatt er begrensninger på hvordan egentreningen kan forekomme

Årsmøtet til Korsvoll IL er utsatt

Har dere vært inne og sett på vår egentreningsside (nå med fotballbingo for de yngre utøverne)? Eller NFF sine (her finner dere også keeperøkter)?Korsvoll kunstgress er åpnet igjen

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 31. Mar 2020

Hei alle medlemmer i KFY, 

Da kom det gode nyheter på ettermiddagen, Oslo byråd har valgt å sidestille fotballbaner og andre idrettsanlegg med parker og andre felles uteområder. Det betyr at det er mulig å gjennomføre egentrening på anlegget så lenge man overholder smittevernsteglene.

- Alltid 1-2 meters avstand mellom de som trener sammen og aldri mer enn 5 personer innenfor en 1/8 av den store banen eller 1/4 av den lille. 

- Hold aktivitet primært med medlemmer av egen familie eller innenfor en liten og fast gruppe (2-3) 

- Har man symptomer skal man holde seg borte fra anlegget. 

- Hør på beskjeder gitt av voksne. 

For tips til aktiviteter man kan gjøre se: 

http://www.korsvollfotball.no/home/index.rails?pid=51838 

Vi vil klippe opp og spre målene i kveld. Korsvoll Kunstgress er stengt

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 13. Mar 2020

Med bakgrunn i Folkehelseinstituttet (FHI) sine råd og anbefalinger knyttet til håndtering av koronaviruset, har Bymiljøetaten besluttet å stenge alle kommunale idrettsanlegg for aktivitet inntil videre. 

Det betyr at Korsvoll Kunstgress, Korsvoll Kunstgress 7er og anlegget forøvrig er stengt for all aktivitet fremover både organisert og uorganisert.

Vennligst respekter at banene er stengt, og ikke opphold deg og dine der for hverken egentrening, lek eller annen aktivitet.

Mvh,

Korsvoll Fotball YngresAll organisert aktivitet avlyst i fotballen

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 10. Mar 2020

Fra og med torsdag 11.3 er all organisert aktivitet avlyst som et tiltak for å redusere Coronasmitte. 


For mer informasjon om idrett og Corona se NIF sin informasjonside.

Korsvoll IL sertifisert som Kvalitetsklubb!

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 3. Mar 2020


Korsvoll IL ble den 2.3 klassifisert som Kvalitetsklubb! På kretstinget fikk representanter fra Korsvoll Fotball Yngres den offisielle godkjenning av å oppnådd Kvalitetsklubb nivå 1. 


Hva betyr det å være Kvalitetsklubb?


Kvalitetsklubb er et konsept utviklet av NFF og NIF hvor målet er å skape klubber som er bedre driftet både administrativt og sportslig. For å bli Kvalitetsklubb må en klubb tilfredsstille en rekke krav innenfor områdene aktivitet, organisasjon, kompetanse samt samfunns- og verdiarbeid.


Hva betyr dette for Korsvoll?


Først og fremst betyr dette at vi nå har lagt et godt grunnlag for videre arbeid og utvikling av klubben. Det at vi har fått på plass dette betyr at vi har lykkes med å heve kompetansen blant de som sitter i vervene og blant våre trenere, vi har fått på plass en god og tydelig klubbhåndbok hvor det er mulig for alle å bli kjent med hvordan klubben drives, vi har sikret gode rutiner og rutinebeskrivelser rundt mange av de viktigste vervene, vi har tydeliggjort hva vi som klubb skal stå for av verdier og tankegods, tydeligere rammer rundt drift av lagene våre og mye mer. 

Dette betyr at vi nå er i en god posisjon for videre utvikling! 


Heia Korsvoll!Velkommen til årsmøte i Korsvoll Fotball Yngres på Korsvollhuset tirsdag 3. Mars kl 20:00

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 3. Feb 2020

Vi ønsker alle medlemmer velkommen til årsmøte i Korsvoll Fotball Yngres (KFY).

Tirsdag 03. mars kl. 20.00
Sted: Korsvollhuset


Dagsorden:

 1. Godkjenning av innkalling og dagsorden
 2. KFYs beretning for 2019
 3. Regnskap for 2019
 4. Budsjett for 2020
 5. Godkjenning av endringer i sportslig plan gjennom 2019
 6. Innkomne forslag
 7. Valg

Til punkt 5 så finner dere gammel sportsplan her: Sportsligplan 2018.pdf, ny sportsplan her:  

Sportsplan Korsvoll Fotball Yngres - oppdatert feb 2020.pdf

Eventuelle saker som ønskes på agendaen må meldes inn til sportslig leder Andreas Aarnes innen 20. februar:  andreas@korsvollfotball.no. Møtet er kunngjort ved e-post og på korsvollil.no

Vi håper flest mulig som bryr seg om fotball for barn og unge på Korsvoll vil delta.  Vel møtt!

Hilsen Styret i KFY

Lars Etholm (leder), Christian Brinch (Nestleder), Jarle Svanæs, Salve Jortveit, Julie Høydal Davik, Line Dugstad og Andreas Aarnes (sportslig leder KFY).