Oppdatering vedrørende baneforhold

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 7. Jan 2018

Etter snøisolert oppvarming, måking, fjerning av overflateis og påføring av tinemiddel er baneforholdene nå langt bedre enn det som var tilfelle i starten av forrige uke. Banen kan derfor brukes til lett spill. Det er fortsatt harde felter, og man må derfor utvise forsiktighet. Fallet i temperaturer gir også noe usikkerhet i hvordan baneforholdene vil utvikle seg de neste dagene, men vi tar sikte på at akademiøkter og planlagte treninger i regi av yngres avdeling kan gå som vanlig på korsvollbanen, gitt at temperaturforholdene ellers er innenfor det akseptable. Undervarmen slått av pga lekkasje

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 16. Nov 2017

Undervarmen slått av pga lekkasje

Det er oppdaget en mindre lekkasje i undervarmeanlegget som sannsynligvis ligger i en kobling under asfalten på langsiden med spillerbåsene. Dette medfører at undervarmen ikke er på og vil først settes i drift når lekkasjen er utbedret. Leverandøren av banerørene
vil neste uke utbedre lekkasjen og det antas at dette er på plass i løpet av uken.

Det er meldt kuldegrader neste uke og banen kan dermed være hard å spille på og kanskje glatt. Så lenge det ikke er is, kan banen benyttes til treningsvirksomhet og den enkelte trener oppfordres til å gjøre en vurdering før oppstart av treningene. Dersom det
er partier på banen med is, må treningen kanselleres. Eventuelle treningskamper må kun avvikles dersom begge lags trenere godkjenner spill på banen.

Vi beklager det inntrufne og håper på at lekkasjen blir reparert snarest mulig. Det må også påregnes en periode deretter med noe hardere bane inntil undervarmen er i normal drift.

BanestyretAkademilag/Samarbeidslag J04-J06

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 18. Apr 2017

Jenter født 2004-2006 har et eget samarbeidslag som spiller 9'er i J13 Nivå 1. Tilbudet er ment som et tillegg til trening og kamp med egen årgang.Klubben stiller med trener til laget, som har treninger fredager 15:30-17:00. Treneren er Waqas Afgan som i tillegg til samarbeidslaget er trener på J14, J16 og J19.

Både fordi laget tar utgangspunkt i akademitreningene, og for å dekke kostnader knyttet treninger og kamper er det krav til at spillerne som deltar på laget er påmeldt minst 1 dag i uken på KA. Påmelding gjøres her: https://goo.gl/forms/s8ZRVVhn9p3ht56x2.

Det er i utgangspunktet også en forutsetning for deltagelse å møte på lagets trening på fredager. Treningene vil være rettet mot taktisk trening, slik at jentene lettere håndterer 9'erfotballen som er nytt for de fleste. Samtidig er det også viktig at jentene trener sammen for å bli mer samspilte.

Laguttaket blir gjort av lagets trener i samråd med årgangsansvarlige på de aktuelle årgangene. Christian Brinch (årgangsansvarlig J05) styrer Spondgruppen for jentene. Han kan kontaktes på cnbrinch@gmail.com dersom det er spørsmål om Spondgruppe og enkeltkamper.

Kampoppsett ligger på følgende side: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=188757

Øvrige spørsmål kan rettes til sportslig leder Frank Ruben Sommerseter Olsen, på Frank@korsvollfotball.no
Korsvolls 2004-gutter vant Sandarcupen

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 15. Aug 2016

GLADE GULLGUTTER: Viljar, Vilhelm, Rasmus, Hallvard, Nottov, Styrk, Filip James, Ola, Victor og Andreas.


Korsvoll G04 deltok i helgen på Sandarcupen i Sandefjord, som er Norges største helgeturnering. Laget spilte mot et år eldre gutter, og etter to seire og en uavgjort i gruppespillet endte de på 2. plass i sin gruppe - som sikret avansement til A-sluttspillet.


De slet noe innledningsvis, men på søndagen var det derimot ingen tvil. Samspillet ble bedre for hver kamp. Først ble Andebu slått 2-1. Kif Raumyr/Åsen fra Kongsberg ble deretter slått 5-0. I semifinalen knuste guttene Arna-Bjørnar fra Bergen 5-1, før de i finalen slo Storm fra Skien 4-1!


Jublende Korsvollgutter tok den store pokalen hjem til Korsvollhuset.Før kampen: Lyn

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 5. Aug 2016

Gaute Skogtun scorte Korsvoll sitt mål, i tilsvarende oppgjør på vårsesongen. Møt opp i morgen og se om han kan gjenta den bragden.

I morgen er det klart for et av årets store kamper i avdelingen vår, den tidligere storklubben Lyn kommer på besøk til Korsvoll kunstgress. Bare i år er det over 10 spillere som har meldt overgang den ene eller andre veien (da er også yngres avdeling regnet med). Det er med andre ord to klubber som kjenner hverandre godt. Og selv om Lyn liker å ta på seg storebror-rollen i derbyet, så blir nok kampen jevnere enn hva ressurs-forholdet mellom de to klubbene er. Det så vi i vår-sesongen hvor oppgjøret endte 1-1 på Bislett.

Og selv om vi på Korsvoll elsker å hate Lyn, så må de og ikke minst Bastionen ha ros for engasjementet de klarer å skape rundt kampene. Så for oss, som for alle andre lag i avdelingen som møter Lyn, har vi gjort det vi kan for å skape en ekstra ramme rundt morgendagens kamp på Korsvoll Kunstgress.

Hva gjelder skadesituasjonen på A-laget, er det nå ikke en eneste skade. Noe som betyr at vi kan stille fullt lag i morgen. Det eneste skåret i gleden er at godstoget Adrian Thun må stå over grunnet karantene. Allikevel så er vi det laget i avdelingen som har scoret flest mål, så det vil garantert bli mål i morgen også. Og når vi møter et annet lag som også scorer mer en 2 mål i snitt per kamp, så bør morgendagens kamp garantert bli underholdene. Derfor håper vi at de lokale kommer å støtter opp under Korsvoll, når vi vet at Bastionen garantert gjør det samme for Lyn. Så skal vi sørge for at det også blir en fest ute på banen.

Vel møtt klokken 16.00 på Korsvoll kunstgress!