Før kampen: Lommedalen

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 6. Mai 2016

Det går slag i slag for A-laget for tiden. Forrige kamp på tirsdag endte som kjent 2-2 hjemme mot Kjelsås 2. I kveld er det ny kamp, denne gangen er det den utsatte kampen mot Lommedalen som skal spilles på Krosvoll.

Lommedalen hadde en glimrende sesong i fjor å endte til slutt på en god 2.plass i sin avdeling. De er også tippet å være med helt opp i toppen i årets avdeling. Seriestarten deres har vært noe variabel med 1 seier og 3 tap (da er også NM-kvalifiseringen medberegnet). Det er ingen å Korsvoll som skal undervurdere kvalitetene laget innehar av den grunn, og det forventes at det blir en tøff og jevn match i kveld klokken 18.30 på Korsvoll.


For Korsvoll sin del har sesongen startet bra. Vi har fortsatt til gode å tape i serien, selv om vi etter en forrykende start med kampene mot Stabæk og Lyn, muligens har underprestert noe. Dette er selvsagt et inntrykk vi ikke vil ha med oss videre, og vi statser derfor 100% på å ta den første 3-poengeren på eget gress i kveld. Selv om vi til kveldens kamp mangler David Lundström, Christian Sparre og Lasse Brandal, har vi en god og bred tropp med spillesugne gutter som går inn å garantert gjør en minst like god jobb.

Så kom bort og nyt kveldssola på Korsvoll kunstgress i kveld klokken 18.30, og støtt lokalfotballen.

Vi ses!

Truls Skrettingland har vært solid på midtbanen hittil i årets sesong, men tør ikke garantere at han fører seg selv opp i målprotokollen i kveldens kamp.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.