Korsvoll Fotball J2005 tok Dana Cup med storm

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 31. Jul 2017

Korsvoll og Kew Park Rangers (England) utveksler vimpler
Korsvoll og Kew Park Rangers (England) utveksler vimpler

Korsvoll Fotball Jenter 2005 deltok forrige uke på Dana Cup på Nord-Jylland. Vi reiste med 14 2005-jenter, men med foreldre, søsken og besteforeldre var vi et reisefølge på omtrent 50. Vi bodde i fantastiske omgivelser på Nørlev Strand 15-20 minutters kjøring fra banene i Hjørring.

Med 4 innlånte småsøstre kunne vi stille to jevngode lag med få innbyttere i vanlig Korsvoll J2005-stil. Vi var spente på motstanden. Selv om det er mange norske lag på Dana Cup, var vi heldige og hadde både dansk, finsk og engelsk motstand i gruppespillet. Vi var også spent på underlaget. Jentene ble forberedt på gress og mer direkte fotball gjennom to treningsøkter på en lokal bane dagene før turneringsstart.


Korsvoll i kamp mot HooGee (Finland)
Korsvoll i kamp mot HooGee (Finland)

Jentene var bedre forberedt enn vi regnet med. Det ene laget vårt vant alle kampene i gruppespillet, mens det andre laget også vant gruppen sin på målforskjell etter to seire og et knepent tap. Dermed var begge lagene direkte kvalifisert til kvartfinaler i A-sluttspill. Begge lagene røk ut med heltemodig innsats og knepne tap i kvartfinalene mot sterk motstand. Vi føler oss trygge på at vi har med 14 toppmotiverte 2005-jenter og 4 2007-jenter sultne på mer fotball hjem igjen til Norge. Dana Cup anbefales.

Christian Brinch


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.