REMA 1000 håndballskole i vinterferien 2023

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 29. Des 2022


I vinterferien arrangerer Korsvoll håndball REMA 1000 håndballskole. Mandag, tirsdag og onsdag kl. 9:00-15:00 i Korsvollhallen.  Hallen vil være åpen fra kl. 08:15-15:45.

Håndballskolen er et tilbud til alle barn som går i 1.-7. klasse, enten du allerede spiller håndball, eller har lyst til å prøve for første gang. På håndballskolen blir det lek og moro med ball, konkurranser, nye venner og godt felleskap. 

Alle deltagere får ball og T-skjorte. Ta med gode innesko og drikkeflaske med navn.

Det er servering av lunsj og frukt hver dag.


Link til påmeldingen finner dere her: https://klubbsidenhandball.nif.no/handballskole_arr.asp

Velg Region: NHF Region Øst

Velg Håndballskole: Korsvoll IL håndballgruppe


Pris: 750,-

Påmeldingsfrist torsdag 6. februar.


Håndballforbundets informasjonsside: https://www.handball.no/nyheter/2023/01/bli-med-pa-handballskole-i-vinterferien/
Opprykk for Korsvolldommer

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 5. Des 2022

I helgen under Sharebus-cup var det flere "boblepar" som hadde sine opprykkskamper. Et av de var Korsvolls Helena Hellum sammen med makker Mihar fra Vålerenga. Jeg var ganske trygg på at de skulle videre og jentene rykket opp til utviklingsgruppe 2 (som bl.a dømmer Bring). Gratulerer til jentene! Dere har jobbet hard, tatt ting på alvor og virkelig løftet dere til et helt annet nivå. Dette er velfortjent, og Helena er så vidt jeg vet den første dommeren vi har i gruppe 2 fra Korsvoll.

Region øst har et utviklingsmiljø for unge dommere. Det første steget, "boblen" som jeg jobber i er for unge dommere som vil mer. Altså de dommerne som tenker at dette vil jeg satse på.  Om man kjenner på at dette er gøy så anbefaler jeg det.

I skrivende stund så har Korsvoll hele 10 dommere i bobla/utviklingsgruppe 3. Nylig ankommet er Frida Eide og Stella Stølen (06). Vi har Eilif Martin Raad Halsan og Filip Bergundhaugen fra 05-gutta og Frøya Garmo, Linnèa Sørensen og Tilde Miljeteig Fjeld fra 05-jentene. Alle 05-dommerne dømmer nå 15 år,  de får forsøke seg på 16 år innimellom og er snart modne for opprykk. Fra 04 så har vi Margaret Teigen og Marie Fahre, samt Helena Hellum som er nevnt tidligere og som nå er på vei opp og frem.  Korsvoll er altså godt representert i bobla. 

I utviklingsmiljøet vil man få god oppfølgning av gode utviklere og noen år senere er man kanskje der Helena og Mihar er i dag.  Man får fine utviklingsmuligheter, dømme Helton cup, Sharebus-cup, temaserie og SPU. Mulighetene er mange. Her har man et system for å "fange opp" fremtidens elitedommere. Så skjønner jeg jo at mange bare vil kose seg i 13 årsklassen. Det går også fint. Det er absolutt ingenting i veien for det. Jeg koser meg også der!!!!  De fortjener fine dommere, men det finnes altså en vei for de av dere som vil videre, og som vil mere. Gratulerer nok en gang til Helena Hellum og Mihar Saqib.

(bilde brukt med tillatelse fra jentene)


Ole, dommerutvikler
Håndballens treningstider sesongen 2022/2023

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 24. Aug 2022

 


Korsvoll IL har lag i aldersklassene 6-16 år, junior (17-20 år) og et senior damelag. De aller fleste lagene starter med treninger i uke 34-35 og vi ønsker gamle og ny spillere velkommen på trening.


Treningstidene finner dere her: https://www.korsvollil.no/p/12313/treningstider  Disse gjelder frem til Korsvoll flerbrukshall står klar mot slutten av 2022.


Ta kontakt på e-post korsvollil@ronhandball.no for kontaktinformasjon til de enkelte lagene.


Vi har samarbeid med Kjelsås IL for G2009, G2008 og junior og samarbeid med Monolitten IL for J2006.
Håndball for gutter og jenter født 2016

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 24. Aug 2022

 


Da kan vi ønske gutter og jenter født 2016 velkommen til håndballtrening:
  • torsdager kl. 18-19, første gang 8. september

Treningene er i gymsalene på Korsvoll skole. Det blir lek og moro med håndball og en gradvis innføring i håndballspillet.

Nye spillere som vil prøve håndball er velkomne gjennom hele sesongen som varer til april/mai. Det eneste du trenger er gode innesko og en fylt vannflaske.


Korsvoll håndball er en foreldredrevet klubb så har du anledning til å bidra som trener, årgangsansvarlig eller sosialansvarlig ta kontakt med klubben på mail til korsvollil@ronhandball.no

Ungdom i klubben stiller som trenere, men for å kunne gjennomføre aktiviteten må det alltid være en voksen over 18 år tilstede på treningene og vi er avhengige av at en eller flere foreldre kan påta seg denne oppgaven.


Sesongen 2022/23 deltar 6-åringene med lag på Intersport Loppetassen, dette er minihåndballturneringer i regi av Norges håndballforbund, region Øst.


Vi bruker Spond for informasjon, påmelding til Loppetassen-turneringene mm. 

Link for registrering i G/J2016-gruppen: https://group.spond.com/WYPFA


Formell påmelding til Korsvoll IL, håndball, gjøres via Min Idrett, se mer informasjon her.

Velkommen på håndballtrening!
REMA 1000 håndballskole i høstferien

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 19. Aug 2022I høstferien arrangerer Korsvoll håndball REMA 1000 håndballskole. Mandag, tirsdag og onsdag kl. 9:00-15:00 i Kringsjåhallen.  Hallen er åpen fra kl. 08:30-15:30.


Håndballskolen er et tilbud til alle barn som går i 1.-7. klasse, enten du allerede spiller håndball, eller har lyst til å prøve for første gang. På håndballskolen blir det lek og moro med ball, konkurranser, nye venner og godt felleskap. 


Alle deltagere får ball og T-skjorte. Ta med gode innesko og drikkeflaske med navn.


Det er servering av lunsj og frukt hver dag.


Link til påmeldingen finner dere her: https://klubbsidenhandball.nif.no/handballskole_arr.asp

Velg Region: NHF Region Øst

Velg Håndballskole: Korsvoll IL håndballgruppe


Pris: 750,-

Påmeldingsfrist torsdag 16. september.


Håndballforbundets informasjonsside: https://www.handball.no/nyheter/2022/08/bli-med-pa-handballskole-i-hostferien/Årsmøte i Korsvoll IL Håndball 2. mars 2022

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 14. Feb 2022

 


Korsvoll IL Håndball innkaller til

ÅRSMØTE

i Teams

onsdag 2. mars 2022 klokken 20.00


Dagsorden:

  1. Godkjenning av innkalling og dagsorden
  2. Valg av referent og 2 personer til å undertegne protokollen
  3. Referat fra årsmøtet 3. mars 2021
  4. Beretning for 2021
  5. Regnskap for 2021
  6. Budsjett for 2022
  7. Sportslig strategi 2022-2025
  8. Innkomne forslag
  9. Valg


Eventuelle saker som ønskes på agendaen må sendes til styret pr. e-post til korsvollil@ronhandball.no innen 23. februar 2022. Møtet er kunngjort via Spond og på korsvollil.no.

Beretningen vil være tilgjengelig på korsvollil.no fom. onsdag 23. februar 2022.

Styret håper at håndballens medlemmer vil delta og dermed bidra til å opprettholde en aktiv håndballgruppe i Korsvoll IL.


Link til Teams-møtet blir sendt ut til alle medlemmer via Min Idrett og Spond. 


Med vennlig hilsen

Styret i Korsvoll håndball

Korsvoll håndball - Referat 2021.pdf

Korsvoll håndball - Årsberetning 2021.pdf

Regnskap og budsjett Korsvoll håndball 2021-2022.pdf

Overordnet strategi Korsvoll IL Håndball 2022-2025.pdf

Normtall_Korsvoll IL Håndball.pdf

Korsvoll håndball - Valg 2022.pdf