Opprykk for Korsvolldommer

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 5. Des 2022

I helgen under Sharebus-cup var det flere "boblepar" som hadde sine opprykkskamper. Et av de var Korsvolls Helena Hellum sammen med makker Mihar fra Vålerenga. Jeg var ganske trygg på at de skulle videre og jentene rykket opp til utviklingsgruppe 2 (som bl.a dømmer Bring). Gratulerer til jentene! Dere har jobbet hard, tatt ting på alvor og virkelig løftet dere til et helt annet nivå. Dette er velfortjent, og Helena er så vidt jeg vet den første dommeren vi har i gruppe 2 fra Korsvoll.

Region øst har et utviklingsmiljø for unge dommere. Det første steget, "boblen" som jeg jobber i er for unge dommere som vil mer. Altså de dommerne som tenker at dette vil jeg satse på.  Om man kjenner på at dette er gøy så anbefaler jeg det.

I skrivende stund så har Korsvoll hele 10 dommere i bobla/utviklingsgruppe 3. Nylig ankommet er Frida Eide og Stella Stølen (06). Vi har Eilif Martin Raad Halsan og Filip Bergundhaugen fra 05-gutta og Frøya Garmo, Linnèa Sørensen og Tilde Miljeteig Fjeld fra 05-jentene. Alle 05-dommerne dømmer nå 15 år,  de får forsøke seg på 16 år innimellom og er snart modne for opprykk. Fra 04 så har vi Margaret Teigen og Marie Fahre, samt Helena Hellum som er nevnt tidligere og som nå er på vei opp og frem.  Korsvoll er altså godt representert i bobla. 

I utviklingsmiljøet vil man få god oppfølgning av gode utviklere og noen år senere er man kanskje der Helena og Mihar er i dag.  Man får fine utviklingsmuligheter, dømme Helton cup, Sharebus-cup, temaserie og SPU. Mulighetene er mange. Her har man et system for å "fange opp" fremtidens elitedommere. Så skjønner jeg jo at mange bare vil kose seg i 13 årsklassen. Det går også fint. Det er absolutt ingenting i veien for det. Jeg koser meg også der!!!!  De fortjener fine dommere, men det finnes altså en vei for de av dere som vil videre, og som vil mere. Gratulerer nok en gang til Helena Hellum og Mihar Saqib.

(bilde brukt med tillatelse fra jentene)


Ole, dommerutviklerKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.