Uavgjort mot Lyn

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 18. Apr 2016

Lørdag 16.april hadde ca 500 tilskuere tatt turen til Bislett for å se rivaloppgjøret mellom Lyn og Korsvoll. Det så ut som om begge lag bar preg av tunge bein etter onsdagens cupkamper, så det ble aldri det helt store fyrverkeriet ute på banen.

Gaute Skogtun(nr.61) i fin balansert stil banker inn 1-0 til Korsvoll.Før kampen visste vi at disiplin var nøkkelen til å få et godt resultat mot et ballsikkert Lyn-lag, så planen var klar; Ligge dypt, være tålmodig og la Lyn trille ball i egen backfirer og utnytte deres feil. Hele første omgang bar preg av nettopp dette. Lyn trillet mye ball på tvers, før de etterhvert slo langt mot bakrommet vårt.

Korsvoll forsøkte å utnytte ubalansen bak hos Lyn, når vi vant ballen. Dessverre gjorde tunge bein det noe vanskelig for midtbaneleddet vårt å støtte ordentlig opp om Lasse Brandal og Adrian Thun når vi vant ballen. Allikevel klarte våre to spisser og skape muligheter nesten på egenhånd. Og etter et kvarter spill fikk vi belønning for disiplinen vår. En corner for oss, landet etter litt klabb og babb i føttene på Gaute Skogtun som enkelt kunne sette inn 1-0 til Korsvoll. De fotballromantiske vil nok si at det var mot spillets gang mtp ballbesittelsen Lyn hadde hatt, men i forhold til sjansene laget hadde hatt var det muligens helt greit.

Kampen fortsatte videre i samme spor, hvor Lyn fortsatte å trille mye ball, og de få farlighetene som Lyn klarte å skape, ble mesterlig avverget av en strålende Marcus Kristiansen. Etter 39 minutter, glapp det dessverre for vår del. En stikker i bakrom, ender med at en rusende Marcus, treffer Lyn-angriperen som er på vei ut av feltet med ballen; straffe! Den setter Dag Andreas Balto for Lyn sikker til høyre for keeper.

I pausen var det mange slitne bein, og på trenerbenken ble det bestemt at vi måtte utnytte de nye reglene i 3.divisjon som tillater oss 5 bytter. Dette bar også andre omgang mye preg av. Andre omgangen ble til slutt et langt gjesp hvor Lyn er desidert nærmest å kapre alle de 3 poengene, men heldigvis for vår del var Fortuna på var side denne ettermiddagen. Kampen ebbet ut med 1-1, noe som for vår del er helt greit mot forhåndsfavorittene i avdelingen.

Neste kamp for vår del blir lørdag 23.april klokken 16.00 borte mot Manglerud Star. Håper minst like mange Korsvoll-patrioter tar turen bort til Manglerud for å støtte oss da også.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.