Før kampen: Stabæk

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 12. Apr 2016

Sist var det keeper Stian Straume som sørget for ekstraomganger, vi får se om vi kan klare noe liknende i morgen!


Da seriepremieren vår ble utsatt grunnet nye synkehull på banen vår, er det en spent men frisk og skadefri gjeng som er klare til kamp i morgen. Det er et lite skår i gleden at folkefesten blir flyttet over elva til våre gode naboer på Kjelsås, men 4 busstopp østover tror jeg ikke skal skade hverken tilskuertallet eller stemningen.

Onsdagens motstander spiller som de fleste vet til daglig i Tippeligaen. Selv om laget har slitt noe i starten av årets sesong, og står med 3 poeng på 4 kamper, så blir det nok ikke en enkel oppgave. Av meritter i klubben 104 år lange historie kan vi nevne et cupgull i 1998 og seriemesterskapet i 2008. Mens Korsvoll ikke klarte å komme til cupens første runde i fjor, tok Stabæk turen helt til semifinalen hvor de tapte mot Rosenborg etter ekstraomganger. Laget ledes i år av skotske Billy McKinlay som har en fortid som spiller i bla Dundee Utd, Leicester og Blackburn, før han gikk inn i trenerapparatet til Fulham.

For Korsvoll sin del, gjør den utsatte seriestarten at stallen er meget klar for kamp og vi bør ikke ha noen unnskyldninger for ikke å kunne yte maks i 2 x 45min(kanskje mer) på Onsdag. Med unntak av Stig Markus Hovdal og Daniel Moen Hansen som begge er borte, er stallen skadefri og tilgjengelige.

Forrige gang Korsvoll møtte Stabæk i cupen vant til slutt Stabæk etter ekstraomganger. De fleste av oss husker fortsatt jubelen som runget rundt på Korsvoll i 2007 da daværende keeper Stian Straume, satt inn 2-2 på slutten og sørget for ekstraomganger. Hvis ikke kan du lese mer om det her.

Bli med å lag ny jubel for Korsvoll! Både spillere og trenere gleder seg til onsdag klokken 18.00 på Grefsen Stadion. Vel møtt! Og husk at ballen er rund og cup er cup, så alt kan skje.

Husk å ta med penger til pølser og brus i pausen, og ikke minst til inngang.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.