Før kampen: Lommedalen og statusoppdatering for Korsvoll 2016

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 8. Apr 2016


I morgen lørdag 9.april klokken 16.00 er det endelig klart for seriestart i norsk 3.divisjon. Fra serieavslutningen i fjor mot Frigg til årets sesong starter, har vi hatt noen endringer i troppen. Lommedalen kom i fjor på en sterk 2.plass i sin avdeling i 3.divisjon, og er et «spillende» lag, som liker å holde ballen langs bakken. De har spilt én tellende match i år, i cupen. Den endte med 1-0 tap mot Grei etter ekstraomganger. Treningskamper er det vanskelig å lese noe ut av, så vi lar det være. Vi regner med at det blir en jevn og tøff kamp.


For Korsvoll sin del har det vært noen endringer i troppen siden fjorårets siste kamp.

Spillere ut: Anders Kogstad (Skeid), Mads Ellingseter (studier), Thomas Sandsør (Lyn) og Villiam Strømme (Frigg), Jon Peder Gjesdal (foreløpig lagt skoene på hylla) har alle skiftet beite over vinteren. For vår egen del er vi stolte over at 2 av 5 spillere som har forlatt Korsvoll, har gjort det ved å ta et steg opp i divisjonssystemet. Vi ønsker dem alle lykke til videre, og håper de alle finner veien tilbake til Korsvoll før beina ikke kan løfte dem lenger.

Spillere inn: I løpet av vinteren har tre spillere funnet ut at Korsvoll er stedet å være.

Lasse Brandal: Lasse Brandal er for mange på Korsvoll et kjent fjes. Etter noen år på flyttefot hvor han har banket inn mål jevnt og trutt på topp for både Lyn og Træff, er han endelig tilbake der han hører hjemme. På to tellende kamper har han allerede gjenåpnet målkontoen og står bokført med 2 mål på 2 kamper. Vi regner med å få mye glede av han utover i sesongen.

Daniel Moen Hansen: Troppen til Korsvoll består av mange meriterte spillere som har spilt på høyere nivå tidligere, men få kan allikevel matche CV’en til Daniel. Brann, Mallorca, Enköping, Ull/Kisa og Strømmen er bare noen av klubbene han har vært innom. Senest i fjor spilte han 8 kamper i OBOS-ligaen, før skader begynte å tære på kroppen. På trening har han spilt alle posisjoner (med unntak av keeper),men han trives best sentralt oppe i banen. Daniel har allerede vist at han ferdigheter og en mentalitet som vil kunne komme meget godt til nytte i sesongen som kommer. Vi ønsker han hjertelig velkommen.

Preben Johnsen: Ettersom vi mistet en glad sørlending i Villiam Strømme, har vi hentet inn en ny sørlending. 20-åringen Preben har i sine barndomsår vært i Vigør og senere Donn, før han sluttet seg til Grei i fjorårssesongen. Preben kan bekle flere roller, men med sin hurtighet er han skarpest på kanten av banen. Han er en meget ydmyk, men offensiv spiller, som kommer til å nyte godt av den innsatsen han legger inn i treningsarbeidet. Vi håper derfor at han tar store steg i løpet av sesongen, og er allerede en fin bidragsyter i spillergruppa.

(Bilder av gutta skal komme, men foreløpig må du nok møte opp på kampen i morgen for å se dem...)Stallen til Korsvoll IL ser per dags dato slik ut for sesongen 2016:

Marcus Kristiansen (kee), Ole Fredrik Morthen (kee), Gaute Skogtun, Lasse Alexandersen, David Lundström, Stian Divaris, William Lloyd, Nicolai Johansen, Daniel Gulstad, Stig Hovdal, Torbjørn Melhus, Magnus Roterud, Jørgen «Zucca» Ankerstad, Truls Skrettingland, Christian Sparre, Trym Torbjørnsen, Fredrik Dahm, Adrian Thun, Lasse Brandal, Daniel Moen Hansen, Preben Johnsen, Joakim Edvardsen, Isak Hågensen (hospitant).

I tillegg har vi flere hospitanter fra yngres avdeling som jevnlig er med og trener, og som garantert kommer til å få prøvd seg i årets sesong.

Så da håper vi så mange som mulig kommer og ser på årets første kamp, på vår nye bane i morgen klokken 16.00 på Korsvoll! Og gjerne tar turen innom for en pølse eller brus i kiosken i pausen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.