Korsvoll- Lyn, kan vi håpe at Korsvoll klarer å ta alle poengene denne gangen?

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 24. Mai 2018

Nok en gang er det dags for Korsvoll- Lyn, dette oppgjøret har det blitt skrevet nok om de siste årene; Så her er et kort lite resumè. 

Lyn skal som vanlig rykke opp, mens vi i Korsvoll sliter som vanlig økonomisk. Som vanlig spiller dette mest sannsynlig ingen rolle når vi møtes på lørdag klokken 14.00. De siste 4 oppgjørene mot Lyn har endt med 3 uavgjorte og 1 Lyn-seier. 

Klubben med Norges beste supportere, eller hvertfall Norges beste gjeng til å lære seg nye navn, har hatt en tøff vinter mtp pugging. Hvor mange spillere Lyn har hentet før denne sesongen mistet undertegnede oversikt på før kalenderen hadde passert desember, men det vi vet er at de mest sannsynlig stiller i 3-4-3 med stor moral, kondisjon, og en god dose naivitet. 

Korsvoll har i motsetning til i fjor hadde en tøff sesongstart, noe som kanskje var ventet etter en vinter som var litt for kald for den gjennomsnittlige Korsvoll-spilleren å trene i.De siste ukene har derimot sola strålt på Korsvoll, dette har forhåpentligvis økt O2-opptaket på Korsvoll-gutta med et par hakk. 


Korsvoll Fotball sitt bilde.

Marcus Kristiansen var en banens giganter i fjor høst, når disse lagene møttes. Han og resten av gjengen satser vi på er klare til kamp igjen lørdag klokken 14.00

Så håper vi både hjemme- og bortesupportere møter opp. En ting vi hvertfall kan love er at denne kampen ikke ender målløs. I løpet av de første 12 seriekampene Korsvoll og Lyn har spilt til sammen denne sesongen er det scoret 52 mål. Oddsen på under 0,5 mål er med andre ord relativt høy på lørdag. Korsvoll har i tillegg klart å pådra seg ikke mindre enn 18 kort på de første 6 kampene, men Lyn har noe mindre beskjedne 6 kort på like mange kamper. 

Vi lover med andre ord action i solsteken førstkommende lørdag klokken 14.00, når topp møter bunn i det som alltid blir en kamp med høy temperatur.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.