Kick off 2. mai kl 17:30: Fotballtilbud for de yngste/oppstartshjelp for nye årganger

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 26. Apr 2018

Fotballtilbud for de yngste/oppstartshjelp for nye årganger

Korsvoll legger til rette for fotballspill de to siste årene før barna starter på skolen, altså for både gutter og jenter født i 2012 og 2013. Dette foregår som lekbaserte fotballtreninger onsdager 17:30-18:30 på Havnajordet. Oppstart vår er onsdag 25. april, med siste trening 20. juni. For nye spillere er det bare å møte opp på treningene! Oppstart høst kommer her etterhvert. 

Onsdag 2. Mai kl 1730 på Havnajordet: Korsvoll IL inviterer til kick off for fotballskolen for de yngste. Jenter og gutter født i 2012 og 2013 er velkommen til lek og moro med fotball.  Det blir regelleker og «bli kjent leker» og en liten overraskelse på slutten!

For å få gjennomført treningene er man avhengige av hjelp fra foreldrene, som vil bli rettledet av trener fra Korsvoll. På den måten håper vi at fotballtilbudet for de yngste vil kunne fungere som en oppstartshjelp for det som vil bli nye årganger i Korsvoll. Målet med oppstartshjelpen er at alle årganger skal få en god start på fotballen, gjennom å bidra til at foreldretrenerne får sett hvordan økter kan holdes og generelt få tips og triks til hvordan man tilrettelegger best mulig, og der foreldretrenerne tar mer og mer over øktene. Fotballtreningen for de yngste er således en integrert del av klubbens fokus på barnefotball, med treningsgrupper for alle, gode treningsfasiliteter, Fotballakademi fra 7 år og oppover, god oppfølging av trenere og ledere gjennom trenerforum og trenerkurs og et stort engasjement for utvikling og tilrettelegging for enkeltspiller og gruppe. 

Treningsavgift er satt til 250 kroner. For å bli medlem i Korsvoll IL se følgende lenke: http://www.korsvollil.no/p/12276/medlemskap

Ved spørsmål, eller om man allerede nå ser at man ønsker å bidra i ulike roller, kontakt sportslig leder på Frank@korsvollfotball.no.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.