Første hinder på veien mot Ullevål onsdag klokken 18.00

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 16. Apr 2018

Etter et flaut 3-5 tap på søndag, har vi allerede i morgen muligheten til å reise kjerringa igjen. Da kommer nemlig Lørenskog på besøk til Korsvoll for å slåss om muligheten til å nå 2.runde av årets NM. 

For Korsvoll sin del har trenerteamet et par mann som må erstattes grunnet karantene, mens Lørenskog rapporteres å stille tilnærmet fullt lag med unntak av en menisk-skadet Amir Daush.

Andreas Storsveen Romøren (til venstre) satt fint på benken i første serierunde for Lørenskog, så får vi håpe at de ikke vet bedre enn å sette han inn på mot Korsvoll i morgen


Så hva vet vi om morgendagens motstander. Etter mange år i 2.divisjon har det de siste sesongen gått tråere for Julian Madsens mannskap. Fjoråret endte med en grei 5.plass i Norsk Tipping-ligaen avd. 6. 

Før denne sesongen har de hvertfall fått en gammel kjenning tilbake på laget, nemlig tidligere storscorer Andreas Storsveen Romøren, som senest i fjor hjalp oss til en god plassering. 

Lørenskog har så langt på likhet med oss kun spilt en seriekamp denne sesongen. Da kjempet de Kråkerøy ut av stilen til en 1-0 seier etter straffe som Riki Alba satt i mål. De Lørenskog er kjent for å spille god fotball, med tålmodighet i det oppbyggende spillet, så får vi se hvordan de klarer å løse det mot revansjelystne Korsvoll-gutter i morgen.

Det som hvertfall er sikkert er at vi setter stor pris på om du møter opp på onsdag og støtter laget i årets NM, og er med å heier på oss for videre avansement og sårt tiltrengte penger i en slunken klubbkasse.¨

Vi ses!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.