Håndballtrening for gutter og jenter født 2013

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 31. Aug 2019

Gutter og jenter født 2013 ønskes velkommen til håndballtrening:
  • mandag kl. 17-18, første gang 16. september

Treningene er i gymsalene på Korsvoll skole og det legges vekt på lek og moro med håndball. Nye spillere er velkomne gjennom hele sesongen som varer til april/mai.

Korsvoll håndball er en foreldredrevet klubb så har du anledning til å bidra ta kontakt med klubben på mail til korsvollil@ronhandball.no

Vinteren 2019/20 deltar 6- og 7-åringene med lag på Loppetassen, en minihåndballturnering i regi av Norges håndballforbund, region Øst.

Vi bruker Spond for informasjon, påmelding til Loppetassen-turneringene mm. Gruppekoden er: https://group.spond.com/AQXQX

Formell påmelding til Korsvoll IL, håndball, gjøres via Min Idrett, se mer informasjon her.

Velkommen på håndballtrening!Loppetassen bronserunde

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 18. Nov 2017

Helgen 18-19. november har Korsvoll G/J2010 og G/J2011 deltatt på sin aller første minihåndballturnering, Loppetassen bronserunde

Korsvoll har hatt med 9 lag og nærmere 50 spillere på denne turneringen som arrangeres i flere haller i regionen. Først er det høytidelig innmarsj, deretter spiller alle 4 kamper og til slutt blir det premieutdeling.

Fra Njårdhallen lørdag formiddag rapporter J2010 om super innsats og en morsom dag for store og små. Det samme regner vi med var tilfellet for G2010 i Skedsmohallen lørdag ettermiddag og G/J2011 i Teglverkshallen søndag formiddag.

Vi i Korsvoll håndball håper at treningene på Korsvoll skole og Loppetassen blir starten på et langt og morsomt håndball-liv, og vinteren 2018  blir det flere muligheter til å være med på minihåndballturneringer for da arrangeres Loppetassen sølvrunde, gullrunde og rett før påske stjernerunden!