Håndballtrening for 2014-årgangen

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 28. Aug 2020

 


Gutter og jenter født 2014 ønskes velkommen til håndballtrening:
  • tirsdager kl. 17-18, første gang 6. oktober

Treningene er i gymsalene på Korsvoll skole og det legges vekt på lek og moro med håndball. 

Nye spillere som vil prøve håndball er velkomne gjennom hele sesongen som varer til april/mai. Det eneste du trenger er gode innesko og en fylt vannflaske.

To av klubbens ungdommer stiller som trenere.

Korsvoll håndball er en foreldredrevet klubb så har du anledning til å bidra ta kontakt med klubben på mail til korsvollil@ronhandball.no

For å kunne gjennomføre aktiviteten i høst må det alltid være en voksen over 18 år tilstede for å passe på at gjeldende smittevernretningslinjer følges. Vi er avhengige av at en eller flere foreldre kan påta seg denne oppgaven.

Vinteren 2020/21 deltar 6- og 7-åringene med lag på Intersport Loppetassen, en minihåndballturnering i regi av Norges håndballforbund, region Øst.

Vi bruker Spond for informasjon, påmelding til Loppetassen-turneringene mm. Gruppekoden er: https://group.spond.com/OEYKG

Formell påmelding til Korsvoll IL, håndball, gjøres via Min Idrett, se mer informasjon her.

Velkommen på håndballtrening!G05 til finalen i Nordstrand cup

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 3. Sep 2019

Korsvolls 2005-gutter startet håndballsesongen med deltagelse i Nordstrand cup. Det rapporteres om en bra og hyggelig cup med jevne kamper på godt nivå.
Kvartfinalen ble vunnet etter ekstraomgang, semifinalen med ett mål. I finalen ble de slått av hjemmefavoritten Nordstrand, men er strålende fornøyd med sølv-pokalen. 

Det ble et par skader og ett besøk på legevakten, men vi håper de er klare til ny innsats når regionserien starter neste helg.G05 tok seriegullet hjem til Korsvoll

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 8. Apr 2019

Søndag ble sesongens siste seriekamper spilt i Kringsjåhallen. Det var duket for en spennende sesongavslutning da 2 av kampene var i A-sluttspillet i G13 (2005) og det før kampstart var klart at med 2 seire ville G13 (2005) erobre førsteplassen i A-sluttspillet.

Gutta vant som bestilt begge kamper og vi gratulerer G13 med en flott sesong! Begge lag kom etter høstens seriekamper i A-sluttspillet i vårsesongen og det resulterte til slutt med 1. og 6. plass for Korsvollgutta. I tillegg har årgangen blitt rundens lag i 2 av 4 temaserierunder denne sesongen.


Heia Korsvoll!
Korsvolljenter dømte regionscup-finale

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 1. Apr 2019

2 av våre 2001-dommere, Tuva og Vigdis, fikk i helgen æren av å dømme en av finalekampene i regionscupen i NHF region Øst (Oslo, Akershus og Østfold).Gøy for jentene, klubben og regionens dommerutvikler som har veiledet dem på kamper de 2 siste sesongene. Jentene fikk gode tilbakemeldinger etter kampen, vi er stolte av dere!

Et av finalelagene har lagt ut et filmklipp fra kampen her.


Dommerutvikling i håndballen starter med et barnehåndballdommerkurs. Dette kurset kan man ta det året man fyller 14 år og man kan deretter dømme 9-11 årskamper på hjemmebane.

Når barnehåndballdommerne har fått litt erfaring kan de gå neste kurs og bli en av klubbens kvotedommere. Avhengig av antall lag vi melder på seriespill må klubben stille med et visst antall kvotedommere.

Korsvoll håndball har mange ungdommer som har gått ett eller to dommerkurs og som gjør en super jobb for klubben på håndballbanen. 

Denne sesongen har vi hatt flere dommerpar med i regionens "utviklingsbobler", dvs. at de veiledes og følges opp av en av regionens dommerutviklere, Tuva og Vigids er ett av disse parene.


Heia dommeren!