Håndball for gutter og jenter født i 2018

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 16. Jun 2024

 


I august/september inviterer vi til håndball for gutter og jenter født 2018: 
 • Dag og tid kommer

Treningene er i gymsalene på Korsvoll skole. Det blir lek og moro med håndball og en gradvis innføring i håndballspillet.

Nye spillere som vil prøve håndball er velkomne gjennom hele sesongen som varer til april/mai. Det eneste du trenger er gode innesko og en fylt vannflaske.

Korsvoll håndball er en foreldredrevet klubb så har du anledning til å bidra som trener, årgangsansvarlig eller sosialansvarlig ta kontakt med klubben på mail til korsvollil@ronhandball.no

Ungdom i klubben stiller som trenere, men for å kunne gjennomføre aktiviteten må det alltid være en voksen over 18 år tilstede på treningene og vi er avhengige av at en eller flere foreldre kan påta seg denne oppgaven samt hjelpe til med andre administrative oppgaver for gruppen.

Sesongen 2024/25 deltar 6-åringene med lag på Intersport Loppetassen, dette er minihåndballturneringer i regi av Norges håndballforbund, region Øst.

Vi bruker Spond for informasjon, påmelding til Loppetassen-turneringene mm. 

Link for registrering i G/J2018-gruppen: https://group.spond.com/GJQAT

Formell påmelding til Korsvoll IL, håndball, gjøres via Min Idrett, se mer informasjon her.

Velkommen på håndballtrening!Korsvoll Håndball starter senior herrer!

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 21. Mai 2024

Endelig har Korsvoll Håndball et herrelag!

 

Andreas Haga har startet Korsvoll herrer. De er en gjeng fra 16 til 50 år, med stor variasjon i erfaring og spillestil. Det er plass til flere som har lyst til å spille håndball på øverste nivå (eller i hvert fall på et nivå). 

Det trenes søndag 19.00 - Ta kontakt dersom du har lyst til å være med!

https://spond.com/landing/group/ZFXBB


Haga venter på flere spillere


Sommerens håndballskoler på Korsvoll er åpne for påmelding

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 5. Apr 2024


Vi inviterer til 5-dagers håndballskole i Korsvollhallen i uke 27 og 32. Mandag - fredag, med kjernetid kl. 9-15. Hallen vil være åpen fra kl. 08:15-15:45.

På håndballskolen blir det allsidig trening, lek og moro med ball, konkurranser, nye venner og godt felleskap. Deltagerne vil bli inndelt i grupper etter alder og håndballerfaring. Hvis været tillater blir det også noe aktivitet utendørs.


Påmelding via linkene under:

Påmelding til håndballskole i uke 27 - for alle født 2011 - 2017 - påmeldingsfrist 26. juni eller når fulltegnet.

Påmelding til håndballskole i uke 32 - for alle født 2012 - 2017 - påmeldingsfrist 31. juli eller når fulltegnet.

Korsvoll håndball skal bli best på bredde og utvikling

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 20. Mar 2024

Korsvoll håndball skal bli en sterk utfordrer og skal bli byens beste klubb på breddeidrett og utvikling av spillere. Klubben satser med høye sportslige ambisjoner og har en av byens mest moderne haller. Nå kan klubben også fortelle at de har fått inn et nytt tospann med erfarne trenere som skal drive klubbutviklingen mot nye høyder.

Den store nyheten denne våren er at klubben har engasjert to svært erfarne trenere som skal ta et overordnet ansvar for utvikling av trenere og spillere. Vegard Saua og Fredrik Rønold har begge 26 års erfaring som trenere, og har solid erfaring fra klubbutvikling.

- Klubben har full fart med stort engasjement fra frivillige, og mange dyktige trenere. Nå har vi landet en løsning som skal gi oss et ekstra løft på både bredde og utvikling. Både Vegard (Saua) og Fredrik (Rønold) har vært innom klubben tidligere og har et genuint engasjement for å utvikle klubben videre.

Mulighetenes klubb

Korsvoll håndball opplever svært god rekruttering av spillere, og det gjøres en stor jobb blant frivillige og betalte trenere. Det har over tid vært et stort ønske fra trenere, spillere og medlemmer å få på plass coaching og sportslig ledelse som er til stede i hallen. Vegard og Fredrik vil starte allerede rett over påske og vil være på plass i hallen tre kvelder i uken for å hjelpe trenere, spillere og drive klubbutvikling.

- Korsvoll håndball er mulighetenes klubb med ny hall, spennende planer og stort engasjement. Med ny visjon som er "Oslos beste bredde og utviklingsklubb", er styret svært fornøyd med nyheten vi nå kan dele med medlemmene og vi er tydelige på hvorfor det er viktig for alle medlemmene at klubben får tilgang til nye trenerressurser.

- Idrett handler om fellesskap, inkludering, utvikling og prestasjoner. For oss i Korsvoll er det derfor viktig at alle skal oppleve mestring og utvikling. Mestringsfølelse og utvikling er viktig for spillere på alle nivåer, og vi vil ha med oss alle på den reisen.

Gleder seg til å ta fatt

Trenerduoen har til daglig rollene som henholdsvis trenere ansvarlig for utvikling av spillere på NTG (Norsk toppidrettsgymnas) og NTG Ungdomsskole, har trenererfaring fra toppserien, og har selv spilt i eliteserien.

- Da Korsvoll tok kontakt, virket det som et spennende prosjekt å ta del i. Klubben fremstår som seriøs og veldrevet med mange ressurssterke mennesker. Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven, og bli kjent med spillere, trener og foreldre i klubben", sier Vegard og Fredrik

Vegard Saua

 • Alder: 44 år
 • Bosted: Sagene
 • 26 års trenererfaring.
 • Master coach trener 4.
 • Adjunkt.
 • Hovedtrener håndball jenter NTG.
 • Trener (assisterende) sammen med Kristian Kjelling i Drammen.
 • NM gull 2017 som assistenttrener i Drammen.
 • Har vært med å lage øvelser/innholdet i videoportalen Learn Håndball sammen med Bjarte Myrhol.
 • Laget sportslig innholdsplan for Stabæk sammen med Fredrik Rønold.
 • Var med i oppbyggingen av Aker topphåndball.
 • Har vært praksisveileder på idrettshøyskolen.
 • Spilt i eliteserien for Vestli

 

Fredrik Johansen Rønold

 • Alder: 43 år
 • Bosted: Høybråten
 • 26 års trenererfaring.
 • Adjunkt og grunnfag idrett.
 • Jobber på NTG-U og ansvar for håndball.
 • Tidligere daglig leder i Stabæk håndball.
 • Var med på å bygge Aker topphåndball.
 • Laget sportslig innholdsplan for Stabæk sammen med Vegard Saua.
 • Spilt i eliteserien for Vestli. 


Vi vil samtidig benytte anledningen til å takke Igor Koprivica for innsatsen som sportslig koordinator i klubben fra høsten 2021. I tillegg til ulike administrative oppgaver relatert til sport har han vært en viktig bidragsyter i strategiarbeid, i oppstart av sportslig utvalg og i arbeidet frem mot en ny visjon for Korsvoll håndball. På gulvet har Igor vært en inspirerende trener som har vært savnet etter at han høsten-23 ble engasjert som trener i Spjelkavik.VI ønsker Igor lykke til videre!Velkommen til Intersport 4'er runde i Korsvollhallen 2. mars

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 28. Feb 2024

Velkommen til Intersport 4'er runde for gutter og jenter 8 år i Korsvollhallen!

Vi gleder oss til besøk fra 7 forskjellige klubber; Kjelsås, Nit/Hak, Njård, Sagene, Ullern, Øvrevoll Hosle og Årvoll. 

Kiosken er åpen og alle er velkommen innom!

Håndballforbundet vil i forbindelse med Intersport 4'er rundene kåre sesongens beste arrangør og vi håper du stemmer på Korsvoll via denne linken: https://surveys.enalyzer.com/?pid=q2kn2n8m

eller ved å skanne QR-koden på bildet under. Avstemmingen åpner lørdag kl 9.