Korsvoll håndball avlyser fra 11. mars all aktivitet på ubestemt tid

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 11. Mar 2020

Korsvoll håndball velger nå å avlyse alle treninger fra og med i dag 11. mars og på ubestemt tid. Bakgrunnen for avgjørelsen er et forebyggende tiltak mot Koronaviruset som sprer seg i Norge om dagen. 

Norges håndballforbund har fra og med torsdag 12. mars avlyst all kampaktivitet med unntak av elite, 1. og 2. divisjon. https://www.handball.no/nyheter/2020/03/all-regional-kampaktivitet-avlyses/

Oslo kommune har også stengt alle kommunale idrettsanlegg og utlån på skolene, informasjon fra kommunen finner dere her: https://www.oslo.kommune.no/koronavirus/

Oppdatert informasjon fra håndballforbundet finner dere her: https://www.handball.no/nyheter/2020/03/oppdatert-koronainfo/ 

Oppdatert informasjon fra Norges Idrettsforbund finner dere her: https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/viktig-informasjon-vedrorende-koronavirus/


0 Kommentar

Årsmøte i Korsvoll håndball mandag 16. mars kl. 20:00 er utsatt på ubestemt tid

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 13. Feb 2020

  


Korsvoll IL Håndball innkaller til

ÅRSMØTE

på Korsvollhuset i Langåsveien 18

XXdag YY. april/mai 2020 klokken 20.00


Dagsorden:

 1. Godkjenning av innkalling og dagsorden
 2. Valg av referent og 2 personer til å undertegne protokollen
 3. Referat fra årsmøtet 5. mars 2019
 4. Beretning for 2019
 5. Regnskap for 2019
 6. Budsjett for 2020
 7. Innkomne forslag
 8. Valg


Eventuelle saker som ønskes på agendaen må sendes til styret pr. epost til korsvollil@ronhandball.no innen 2. mars 2020. Møtet er kunngjort ved e-post, på korsvollil.no og ved oppslag i nærmiljøet.

Beretningen vil være tilgjengelig på korsvollil.no fom. mandag 9. mars 2020.

Styret håper at håndballens medlemmer vil delta og dermed bidra til å opprettholde en aktiv håndballgruppe i Korsvoll IL.


Med vennlig hilsen

Styret i Korsvoll håndball


Korsvoll håndball - Årsberetning 2019.pdf


0 Kommentar

Korsvoll søker trenere til ungdomshåndballen

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 15. Des 2019


Korsvoll IL håndball søker trenere til ungdomshåndballen. Vi trenger både hovedtrenere og trenere som kan bidra med ekstra kompetanse og ressurser i enkelte årganger en eller flere økter pr uke.


Krav til trenerne: 

 • Det er en fordel med trenererfaring fra før, men du kan også være aktuell dersom du har spilt/spiller håndball og er i gang med et trenerstudium eller lignende. 
 • Du må være motivert for å jobbe med ungdommer for å utvikle både individuelle ferdigheter og det kollektive spillet.
 • Være med å bidra til et godt miljø i årgangen på tvers av lag og nivå i seriespill.
 • Evne til samarbeid med eldre ungdommer og foreldre som er med som trenere og lagledere.
 • Kunne motivere og inspirere ungdommene.
 • Beherske norsk muntlig og skriftlig.
 • Gyldig politiattest.


Korsvolls lag trener vanligvis i Kringsjåhallen, Nydalen idrettshall og på NIH. Hjemmekampene spilles i vanligvis i Kringsjåhallen. Ungdomslagene trener 3 ganger i uken, i tillegg er det ønskelig at trenerne kan være med på kamper i helgene samt kurs i forbindelse med temaserien, et utviklingstiltak i regi av NHF region øst.


Våre ungdomslag:


G12 (2007): 15 ivrige gutter med lag på nivå 2 i regionserien og temaserien. Ble rundens lag i høstens første runde.


J12 (2007): 35 positive jenter som kjenner hverandre godt, og trenerne for denne flotte gjengen får en unik mulighet til å utvikle laget videre. Støtteapparatet utgjøres av en engasjert og aktiv foreldregruppe. 4 lag i regionserien og 1 lag med i temaserien.


G13 (2006):  19 ivrige gutter med lag påmeldt på både nivå 1 og 2 i regionserien og temaserie. Fra sesongen 19/20 sammensatte lag i samarbeid med naboklubben og de har i løpet av høsten fått til et godt sosialt miljø og godt samspill.


J13 (2006): 22 flotte jenter med 2 lag i regionserien og 1 lag i temaserien, alle på nivå 2.


G14 (2005): ): En stabil gruppe på 18 spillere med godt miljø og mange ivrige gutter som har spilt håndball sammen i flere år på et bra sportslig nivå. Lag på både nivå 1 og 2 i regionserien og 1 lag i temaserien.


J14 (2005): 25 ivrige jenter med lag på nivå 1 og 2 i regionserien og 1 lag i temaserien.


J15 (2004): 17 positive jenter trenger ny hovedtrener fra januar 2020, se egen annonse: https://www.korsvollil.no/blog/post/151889/korsvoll-il-handball-soker-engasjert-hovedtrener-til-17-supersporty-og-motiverte-handballjenter


Med unntak av J12, som har ungdommer som hovedtrenere, og J15, som har hatt innleid hovedtrener, har alle lagene foreldre som hovedtrenere og eldre ungdom som medtrenere. Håndballen krever mer fra trenerne etterhvert som spillerne blir eldre og kommer på et såpass høyt nivå og aktivitetsmengde at det kan være behov for mer kompetanse og ressurser. Vi ser derfor etter en eller flere engasjert trenere som ønsker å bli en del av våre trenergrupper.


Korsvoll IL har fokus på å ha med flest mulig lengst mulig i idretten, og verdiene SAMHOLD – INKLUDERING – ENGASJEMENT – OPPLEVELSER skal være sentrale i utviklingen av laget og spillerne.


Oppstart i januar 2020 etter nærmere avtale.


Spørsmål om stillingene kan rettes til Anne-Lise Hektoen på mobil 93067170 eller pr. mail til korsvollil@ronhandball.no


Det skal være gøy for alle å spille håndball i Korsvoll Håndball!


0 Kommentar

Korsvoll IL håndball søker engasjert hovedtrener til 17 supersporty og motiverte håndballjenter

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 26. Nov 2019

Korsvoll IL håndball søker trener til jenter 2004. Du må ha et brennende ønske og et engasjement til å ville videreutvikle en positiv og sammensveiset jentegjeng. Du må kunne se hver enkelt spiller og løfte dem frem slik at de opplever mestring både på trening og kamp. Vi ønsker en trener som er opptatt av å bygge team og ha fokus på det sosiale. Det skal være morsomt å komme på trening.

Korsvoll IL er en breddeklubb på Korsvoll i Oslo. Korsvoll IL har fokus på å beholde flest mulig lengst mulig i idretten, og der verdiene samhold, inkludering, engasjement og opplevelser står sentralt.

Kvalifikasjoner til deg som trener:

 •          Har erfaring fra barne-/ungdomshåndball
 •          Er faglig sterk 
 •          Har evne til å utvikle hver enkelt spiller
 •          Er bestemt og handlekraftig
 •          Har gode kommunikasjonsferdigheter
 •          Er samarbeidsvillig og liker å jobbe i team
 •          Er sulten på utvikling, både på egen og lagets vegne

Kort om jenter 2004: En stabil jentegjeng som er sosiale og morsomme, fulle av energi og som gir alt på trening. De er glade i å trene. Jentene er givende å være sammen med. De finner på mye gøy, både på trening og i fritiden. De gir virkelig en innsats både sosialt og på håndballbanen. Jentene ivrer etter å videreutvikle seg og strutter av masse potensiale.

Tiltredelse: Så snart som mulig etter 1.1.2020. Lønn etter avtale.

Lokalisering: Korsvoll J2004 trener på NIH og i Kringsjåhallen.

Arbeidstid: Trenerjobben foregår mandag mellom 16.00-17.30, onsdag 18.30-1930 og torsdag 20.30-22.00. Det vil også bli helgearbeid i forbindelse med kamp og cup. 

Jobben som hovedtrener for J2004 kan evt. kombineres med flere treneroppgaver i klubben, se annen utlysning her.

Er du den allsidige og motiverte treneren vi er på jakt etter så nøl ikke, ta kontakt med styreleder Anne-Lise Hektoen; korsvollil@ronhandball.no for mer informasjon, eller på telefonnummer 93067170


0 Kommentar

J2006 - Korsvoll Gørlsa Rocks

Postet av Korsvoll IL - Håndball den 13. Okt 2019

2006-jentene har vært i studio og spilt inn sin egen Korsvoll håndballsang! 

Hør den på Spotify: https://open.spotify.com/track/7nuJJySxAstfFf35fPwPON?si=ebN-9lpkRTmZsoz5qiwMfg

Heia Korsvoll!0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline