KFY - Administrative endringer - bestillinger, kontakt, etc.

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 7. Apr 2016

Hei lagleder/oppmenn/trenere i KFY,


En ny, spennende fotballsesong er i gang for noen og rett rundt hjørnet for andre. Som dere kjenner til, har vi redusert bemanningen på Kontoret noe ift. tidligere år. Forutsetningen for å gjøre det uten å slite ut Sportslig leder, Jonas, er at vi legger mer administrativt arbeid til frivillighet. Videre ser vi også at vi er nødt til å strukturere tilgjengeligheten til Jonas, så han får en håndterlig arbeidssituasjon. I første omgang gjør vi følgende grep:
 1. Bestillinger
  1. Alle bestillinger av basis lagstreningsutstyr som baller, vester, hatter, etc. skal nå rettes til styremedlem Christian Brinch, cnbrinch@gmail.com.
  2. Alle fellesbestillinger av plagg i Korsvollkolleksjonen kan gjøres direkte med Torshov Sport ved Petter Ønvik <petter@torshovsport.no>. Åpne bestillinger følger dere opp direkte med Petter eller sekundært med Christian.
 2. Kontakt med Jonas
  Det er mange som vil ha tak i Jonas, så vis måtehold ift. telefon og meldingskommunikasjon. For å skjerme ham innfører vi følgende "åpningstider" for telefon og meldinger (sms++):

  09:00 - 13:00 hverdager
 3. Banereservasjon
  Så snart treningskabalen er lagt inn i kalenderen, vil vi som en prøveordning legge opp til at trenerne selv kan reservere ledig banetid på nettet (med sin Google bruker). Vi kommer tilbake til dette i løpet av helgen.
 4. Dommerregninger (først og fremst ungdomsfotballen)
  KFY håndterer nå KUN dommerregninger på e-post. Lagledere skal ikke betale dommer etter kamp, men må be dommer sende klubben dommerregninger som pdf-vedlegg til e-post. E-posten sendes til faktura@korsvollil.no (, eller eventuelt til lagleder som så må sende til faktura@korsvollil.no). Regningen vil da bli registrert i økonomisystemet for godkjenning og utbetaling.
Lykke til med sesongen!

Mvh. KFY styret ved Lars

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.