Uavgjort i første hjemmekamp mot Kjelsås 2

Postet av Korsvoll IL - Fotball den 4. Mai 2016

I årets første kamp på eget gress, var det keeperlegenden og gamle Korsvoll-treneren Steinar Brun som hadde tatt med seg en sterk tropp fra Kjelsås over elva i et forsøk på å gjøre livet surt for gamle kjente. Som foreventet stilte Kjelsås 2 med en meget sterk tropp med mange spillere fra klubbens A-stall på banen.

For vår egen del startet kampen bra. Adrian Thun og Lasse Brandal skapte mer enn nok trøbbel for Kjelsås 2 sin unge backfirer, men dessverre uten at marginene gikk i vår favør. I stedet endret kampbildet seg litt, og Kjelsås 2 fikk etterhvert trille mer ball, og skapt et lite trykk på vår sisteskanse Marcus Kristiansen. Selv om det ikke ble de helt store målsjansene ut av det, før vi selv gir bort en corner etter 14 min. Corneren ender til slutt i bena på Kjelsås' Anders "Kase" Osmunddalen, som fra 5 meter enkelt kan sette ballen inn i mål.

Etter dette blir sovner Korsvoll litt og vi klarer ikke helt å bli enige om hvordan vi skal sette presset. Samtidig klarer vi å stenge rommene fint bak oss, noe som gjør at resten av omgangen blir sjansefattig, helt til vi klarer å skape et brudd høyt opp i banen, og på den måten vinner et frispark fra 20 meter skrått hold. De som har fulgt med i Korsvoll sine treningskamper i vinter, vet at frisparkfoten til Stig Markus Hovdal har truffet mer enn den har bommet fra den avstanden, noe som også ble tilfellet i denne kampen. Fire kjappe steg og rett i krysset.

I pausen, får vi gjort noen avtaler på hvordan vi skal demme opp i oppbyggingsfasen til Kjelsås, og vi får etterhvert skapt flere farlige brudd på dem. Samtidig som vi på trenerbenken fort så at vi måtte sette de sjansene vi fikk, for å kunne beholde alle poengene på vestsiden av elva. Vi får etterhvert skapt flere farlige sjanser, men en blanding av uflaks og udyktighet gjør at vi ikke får satt ballen i nota.

Etter 80 minutter, ser det plutselig ut som om vi har sovnet i førsteforsvarsjobben, og Kjelsås får overraskende enkelt spilt ballen igjennom oss sentralt, hvor til slutt Andreas Dyve får pirket ballen inn via stanga til en 2-1 ledelse til Kjelsås. Heldigvis tar det ikke mer enn tre minutter før vi igjen viser hvorfor alle lag i serien frykter oss på dødball. En presis corner finner i det 83.minutt pannebrasken til Gaute Skogtun, som befester sin plass som toppscorer hittil i år, med sitt tredje mål for sesongen.

Nyervervelsen Daniel Moen Hansen (her fra kampen mot Hasle/Løren), har fortsatt til gode å tape i Korsvoll-drakta (da han ikke var med mot Stabæk..). Undertegnede håper det fortsetter ut sesongen.

Selv om vi presser bra på resten av kampen og har flere muligheter til å kunne sikre alle poengene, ender til slutt kampen med et ok (minus) 2-2-resultat. Vi tar med oss at vi fortsatt har til gode å tape i årets serie, og at vi fortsatt ligger godt an i forhold til å klare årets mål om en topp-4- plassering.

Både styreleder for KFS, Mathas Falck og tiltaksleder Jan Solland ser frem til neste hjemmekamp førstkommende fredag 18.30 mot Lommedalen (her fra kampen mot Lyn).

Laget mot Kjelsås 2: Marcus Kristiansen- Daniel Gulstad, David Lundström, Lasse Alexandersen, Stian Divaris Saugnes- Torbjørn Melhus, Daniel Moen Hansen, Truls Skrettingland, Stig Markus Hovdal- Adrian Thun, Lasse Brandal

Bytter:

Gaute Skogtun <> David Lundström

Magnus Roterud <> Stig Markus Hovdal

Trym Thorbjørnsen <> Truls Skrettingland

Fredrik Dahm <> Adrian Thun

Neste kamp for A-laget er allerede førstkommende fredag hjemme mot Lommedalen klokken 18.30, mer om den kampen kommer i morgen.