Serieåpning 2015/2016

Postet av Håndball damelaget den 13. Sep 2015

Da var håndballsesongen 2015/2016 endelig i gang! Og for eksplosiv åpning fra Korsvolldamene! I dag satte Korsvolldamene virkelig standarden for hvordan det er å spille i 4. Divisjon. Det var nemlig damene fra Lommedalen (som har rykket opp fra 5. divisjon) som var våre motstandere i dag.

Korsvoll gikk på banen med et bestemt mål om å vinne kampen, og med et fint spill, mye rush fra samtlige spillere, og ikke minst GOD hjelp fra tribunen, slo vi Lommedalen 26-15. Det ble en forrykende kamp med gode presentasjoner både fremover og bakover på banen. Vi slapp kun inn 6 mål i første omgang, og det er takket være godt forsvarsspill, og ikke minst vår nye superkeeper; islenderen Sara!

I angrep så vi flere gode kombinasjoner som resulterte i pene spillemål. Vi var flinke til å rushe når vi brøt Lommedalen sitt angrep, og det var gøy å se så mange blå spillere som fulgte etter (for å ta eventuelle returer). Hadde det ikke vært for målstengene og til tider Lommedalens målvakts lange kropp, hadde nok Korsvoll hvert fall scoret 10 mål til.

Kampens beste spiller: Hele laget! Dette var en skikkelig lagseier med alle mann i action!
Skrevet av Anna :)