Velkommen til Korsvoll, Roar!

Postet av Korsvoll IL den 1. Aug 2023

Roar Sundbø er ansatt som daglig leder i Korsvoll IL.

– Jeg var interessert i jobben fordi behovet Korsvoll IL annonserte traff meg veldig godt. Min opplevelse er at Korsvoll er en bra klubb med god frivillig innsats, og at det er mange spennende muligheter nå som hele klubben er samlet på et sted, sier Roar.

 

Han kommer fra jobben som daglig leder i Gui Sportsklubb, et fleridrettslag med rundt 2000 medlemmer. Roar ble ansatt i det som da het Vollen Ungdomslag i 2011, og han spilte en sentral rolle i og etter sammenslåingen med Heggedal IL i 2019 og under den påfølgende anleggsutviklingen.

 

Vil skape god kontakt og tillit

Roar kommer opprinnelig fra Skien, er far til fire, og bor nå på Fornebu med samboeren sin. Tidligere i karrieren har han jobbet som sportsjournalist og med kjøpesenterledelse, samt eid og drevet egne sportsbutikker i 18 år.

 

Ellers har Roar vært president i Norges volleyballforbund, leder av Oslo sandvolleyballklubb, Porsgrunn VBK, Telemark Volleyballkrets, NVBF Region øst og styreleder i Frisk Asker Hockey.

 

– Min måte å jobbe på handler om å skape god kontakt, skape tillit, og videre fronte klubbens ønsker og ambisjoner. For meg har jobben alltid vært en livsstil og den ser jeg kan utvikles videre i Korsvoll IL, sier Roar.

 

Skal bli bydelens beste møteplass

– Mitt oppdrag må være å skape en enda mer attraktiv møteplass for medlemmene og hele lokalsamfunnet. Jeg skal ikke blande meg borti sportslige planer og trenernes jobb, men jeg vil se på mulighetene for å utvikle flere arrangementer av både sportslig og sosial profil, sier Roar.

 

Ikke minst ønsker den nyansatte daglige lederen å være synlig og tilgjengelig for medlemmene, og han håper at både unge og eldre Korsvoll-beboere kommer innom klubblokalene utover sensommeren for å hilse på.

 

– Jeg elsker å ta en prat over en kopp kaffe, skape gode relasjoner og få til samarbeid som skaper dynamikk og utvikling, sier Roar.

 

– Korsvollhallen og området rundt skal bli bydelens beste møteplass, smiler han.

 

Daglig leders ansvar

Hovedstyret startet som kjent ansettelsesprosessen i vinter, og de er veldig glade for å ha fått på plass en avtale med Roar fra og med 1. august.

 

– Roar fremstår som en reflektert og godhjertet mann som brenner for idretten og medlemmene. Vi er sikre på at alle i og rundt Korsvoll kommer til å nyte godt av erfaringen og ideene hans, og at han kommer til å gjøre en strålende jobb med å farge bydelen enda blåere, sier styreleder Mathias Falch.

 

Daglig leder får et overordnet ansvar for å forvalte idrettslagets ressurser, påse at alle driftsforpliktelser for idrettsparken og flerbrukshallen ivaretas, og at klubben utnytter alle muligheter idrettslaget har for å sikre en effektiv og god daglig drift til det beste for medlemmer og nærmiljøet.

 

 

Kontakt:

Roar Sundbø, daglig leder – 90915770

Mathias Falch, styreleder – 93865362


Roar liker å sykle og brukte en av sine siste feriedager før oppstart i Korsvoll IL til å besøke Korsvollhytta ved Ørfiske.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.