Før kampen: Lokomotiv Oslo

Postet av Korsvoll IL den 16. Jun 2017

Etter forrige fredags toppkamp mot Stabæk 2, er Korsvoll-gutta nå høyt oppe å flyr. I morgen venter Lokomotiv Oslo på Tørteberg kunstgress. Lokomotiv Oslo står med 8 poeng på 9 kamper og ligger på en foreløpig 11.plass i serien. Lokomtiv Oslo har gjennomgått en forandring fra fjorårets spillestil. Hvor de i fjor var kjent for å spille en meget direkte og effektiv fotball, har de to nye trenerne i klubben forandret til en mer fotballromantisk spillestil som er noe mer ballbestittende i en 3-5-2 formasjon.

Forrige helgs målscorere Andreas Storsveen Romren og Stig Markus Hovdal er begge klare for en knallhard kamp på Tørteberg. Er du?

For Korsvoll sin del er det nå en del skader og ferieavviklinger, noe som vil gjøre at det blir noen endringer fra foregående kamp mot Stabæk 2. Torbjørn Melhuus er på en velfortjent bryllupsferie, i tillegg er Daniel Moen Hansen, Jørgen Ankerstad, Isak Hågensen, Truls Skrettingland, Christian Sparre, Adrian Thun og Anders Kogstad ute av diverse årsaker.

Etter rapportene kommer også Lokomotiv Oslo til å stille noe redusert. Det at Lokomotiv Oslo spilte en god kamp forrige helg mot tabelltreer Frigg, som endte i 0-0 gjør at dette er en kamp gutta i blått på ingen måte kommer til å ta lett på. Den knallharde innsatsen må ligge i bånn i morgen også for at Korsvoll skal kunne få noe ut av kampen. Samtidig har Korsvoll ikke spilt en eneste kamp i år som har endt målløst, så vi håper så mange som mulig tar turen ned fra åsen til Majorstuen for å støtte laget.


Vi ses!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.