Serieoppsettet for neste års regionsliga har kommet!

Postet av Korsvoll IL den 19. Nov 2016

I forbindelse med cupfinalehelgen, kommer også serieoppsettet for nivå 3 og 4 i Fotballnorge ut. Korsvoll som etter en finfin 3. plass i 3.divisjon i år, kvalifiserte seg dermed for det som til neste år vil bli kalt Regionsligaen, som da er gamle 3.divisjon, men med en generelt høyere sportslig nivå.


For Korsvoll sin del ser avdelingen slik ut:

Regionsligaen avdeling 2:

Gjøvik-Lyn
Raufoss 2
Lillehammer
Valdres
Redalen
Flisa
Eidsvold Turn
Tynset
Frigg
Ready
Lyn
Korsvoll
Lokomotiv Oslo
Stabæk 2

Det blir mange lokale oppgjør til neste år, med både Frigg, Ready, Lokomotiv Oslo, Lyn og Stabæk 2. I tillegg slapp vi unna de aller verste reisene. A-laget er med andre ord godt fornøyd med neste års oppsett. Både fra et logistisk og sportslig ståsted, er avdelingen overkommelig.

Selv om blant andre Norsk Tipping, allerede har forsøkt å tippe neste års avdeling (ifølge dem, kommer vi til å bli en middelhavsfarer, og Lyn skal visstnok vinne), er trenerteamet relativt nøkterne med å skulle tippe noe som helst på nåværende tidspunkt.

Av erfaring skjer det mange overganger på vinterstid, både for vår del, og ikke minst for lagene litt lenger vest i høgget. Så det å skulle spekulere i hvem som havner hvor allerede nå orker hverken klubben eller trenerne å bruke mange kalorier på.

-Vårt mål for neste sesong er å stille så godt forberedt som overhodet mulig til hver eneste kamp, så får vi telle opp til slutt. Vi tåler å tape for bedre lag, så lenge vi har gjort vårt beste. Maksnivået i troppen er ekstremt høyt, så blir det vår jobb som trenere å sørge for at gutta får ut det nivået i hver eneste kamp neste år, da kan det bli veldig gøy også i 2017. Hvis Lyn er tippet som seriefavoritter, kan like gjerne vi vinne serien neste år, de klarte jo ikke å vinne mot oss i år, sier ass.trener Trygve By.

Hele klubben gleder seg til neste år, og så vil vi komme tilbake med mer, når alle treningskamper er bekreftet.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.