Korsvollakademiet vinteroppstart 01. november

Postet av Korsvoll IL den 19. Okt 2016

Korsvollakademiet (vinter 01.11 - 31.03)

Påmeldinger gjøres på følgende skjema: https://goo.gl/forms/mlad327DsdZpXvYb2


Hva er Korsvollakademiet?

Korsvollakademiet er et populært aktivitetstilbud til de som ønsker litt ekstra fotballtrening etter skoletid.

PappaperspektivMålgruppen er unge Korsvollspillere på barneskolen, jenter og gutter, som ønsker mer organisert trening enn det de får gjennom laget sitt. Deltakerne på Korsvollakademiet vil følge treninger og kamper med laget sitt som vanlig.

 • Vi vil legge vekt på allsidig og lystbetont aktivitet.
 • Vi vil utvikle deltakernes ferdigheter med ball.
 • Vi vil sette fokus på gode holdninger og verdier.
 • Vi ønsker å skape et godt treningsmiljø med en egen «Korsvollakademi-kultur».

Når arrangeres akademiet?

Treningene vil foregå på Korsvoll kunstgress. Effektiv treningstid fra 14.30-16.00. Oppstart for vinteren 16/17 er tirsdag 01. november og det vil pågå frem til april, hvor det vil være oppstart for vårakademi. Korsvollakademiet vil foregå tirsdag og torsdag på vinteren. I tillegg vil vi arrangere 7ertrening for de eldste jentene hver fredag.

Økter på vinter KA vil utegå dersom det er meldt -10 eller kaldere dagen før eller om de effektive kuldegradene er -10 eller kaldere samme dag. Det samme gjelder dersom det er meldt mye snø, da det vil legge seg sne kjappere enn det blir fjernet og det derfor ikke vil være forsvarlig for spillernes del å trene under slike forhold. Det vil her bli sendt ut mail til alle foresatte de dagene det utgår i tillegg til at informasjonen øverst på siden vil oppdateres. *kan endres.

Akademiet følger skoleruta når det gjelder ferier og helligdager.Målgruppen

 • Målgruppen er unge Korsvollspillere, 8-12 år (spillere født 2005-2009) både jenter og gutter.

Hvordan fungerer tilbudet?

Slik ser en typisk Korsvollakademiøkt ut:
 • Den yngste årgangene (f.2009) vil bli fulgt ned til banen av en av instruktørene (han/hun står ved skoleporten kl 13.50). Disse skal da skifte og evnt. spise.
 • Baller blir sluppet ut på banen kl 14.00 med mulighet for fri lek fram til kl 14.30.
 • 14:30 deles de inn i grupper med hver sin instruktør.
 • Økten er 3 delt med oppvarming, deløvelser og til slutt spill.
 • Litt ut i økten får barna servert frukt.
 • Etter endt spillsekvens er det rydding av baller og utstyr.
Viktig:
Vi gjør oppmerksom på at KA ikke er en erstatning for Aktivitetsskolen. Noen 1. og 2. klassinger kan fremdeles være litt umodne til å delta på et slikt opplegg. Det er ønskelig at de selv er motiverte for å gå på KA, og ikke går der fordi mamma eller pappa vil dette. Vi har ikke personale til å ta oss av barn som heller vil løpe rundt å leke og gjøre andre ting enn å være med på den organiserte treningen. Er dere usikre på dette, ta kontakt med Frank. Vi ber om forståelse for dette!

Ettersom det varierer veldig hvor kaldt det er, så er det krav om at alle spillere har på seg varme klær gjennom hele økten. Spillere som ikke har varme nok klær vil bli sendt hjem eller i garderoben for å unngå frostskader. Det er også krav om leggbeskyttere gjennom hele økten. Ellers er det anbefalt med sko som er litt større enn vanlig og da gjerne med ullsokker i tillegg til vanlige sokker, for at det ikke skal være for kaldt på bena. Det er også anbefalt å ha med varm drikke i tillegg til vanlige drikkeflaske med vann.

Mål for Korsvollakademiet

Fotball vil være hovedaktiviteten, med ulike ferdighetstemaer hver uke. I tillegg til å bedre deltakernes ferdigheter med ball, har vi også fokus på å utvikle gode holdninger og verdier, blant annet gjennom daglige samlinger i forkant av treningen. Treningen skal være lystbetont.

Prisene nedenfor er for vinterperioden, 01.11.16 - 31.03.17. Prisen inkluderer frukt som vil bli servert på treningen.For de som kun ønsker å gå én dag per uke er dette mulig, allikevel er ikke dette å anbefale ut fra det sportslige utbyttet man da sitter igjen med. Begge dager er derfor å anbefale.Priser vinter 16/17
1 dag per uke2200,-
2 dager per uke3100,-


For spørsmål om arrangementet kontakt sportslig leder Frank, frank@korsvollfotball.no

Påmeldinger gjøres per på følgende skjema https://goo.gl/forms/mlad327DsdZpXvYb2Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.