Korsvollakademiet (oppstart 22. august)

Postet av Korsvoll IL den 5. Aug 2016

Hva er Korsvollakademiet?

Korsvollakademiet er et populært aktivitetstilbud til de som ønsker litt ekstra fotballtrening etter skoletid. Påmeldinger gjøres per mail til Frank på frank@korsvollfotball.no, med følgende informasjon: Navn på spiller, foresattes telefonnummer, klasse og hvilke dager spilleren skal delta.PappaperspektivMålgruppen er unge Korsvollspillere på barneskolen, jenter og gutter, som ønsker mer organisert trening enn det de får gjennom laget sitt. Deltakerne på Korsvollakademiet vil følge treninger og kamper med laget sitt som vanlig.

 • Vi vil legge vekt på allsidig og lystbetont aktivitet.
 • Vi vil utvikle deltakernes ferdigheter med ball.
 • Vi vil sette fokus på gode holdninger og verdier.
 • Vi ønsker å skape et godt treningsmiljø med en egen «Korsvollakademi-kultur».

Når arrangeres akademiet?

Treningene vil foregå på Korsvoll kunstgress (kan bli Havnajordet noen dager). Effektiv treningstid fra 14.30-16.00. Oppstart for høsten 2016 er tirsdag 22. august. Akademiet følger skoleruten frem til sommerferien. Korsvollakademiet vil foregå fra mandag-torsdag.

Treningsøktene blir avholdt fire dager i uken, mandag-torsdag. Hver enkelt spiller kan delta opp til fire dager i uken. Det er et ønske fra vår side at alle barna i samme årskull trener på samme dag en eller flere ganger i uken. Vi vil også forsøke å ha en egen jentedag. Målet her er å samle flest mulig jenter på samme alder i treningsgrupper. Ved behov er man sammen med jenteårgangen over eller under.

I tillegg vil vi arrangere akademilagstreninger og jentetrening 7er som vil foregå hver fredag fra klokken 14.30-1600. Mer infomasjon om Akademilaget finnes lenger ned.

Akademiet følger skoleruta når det gjelder ferier og helligdager.

Målgruppen for 2016
 • Målgruppen er unge Korsvollspillere, 7-12 år (spillere født 2004-2009) både jenter og gutter.

Hvordan fungerer tilbudet?

Slik ser en typisk Korsvollakademiøkt ut:
 • Den yngste årgangene (f.2009) vil bli fulgt ned til banen av en av instruktørene (han/hun står ved skoleporten kl 14.00)
 • Baller blir sluppet ut på banen kl 14.00 med mulighet for fri lek fram til kl 14.20.
 • Mandag hver uke blir ukens ferdighetstema presentert for barna, før de deles inn i grupper med hver sin instruktør.
 • Økten er 3 delt med generell og spesiell oppvarming, individuellteknisk trening, deløvelser og til slutt en spill del.
 • Halvveis ut i økten får barna servert frukt.
 • Etter endt spillsekvens er det rydding av baller og utstyr, samt oppsummering av økten sammen med instruktør.
Viktig:
Vi gjør oppmerksom på at KA ikke er en erstatning for Aktivitetsskolen. Noen 1. og 2. klassinger kan fremdeles være litt umodne til å delta på et slikt opplegg. Det er ønskelig at de selv er motiverte for å gå på KA, og ikke går der fordi mamma eller pappa vil dette. Vi har ikke personale til å ta oss av barn som heller vil løpe rundt å leke og gjøre andre ting enn å være med på den organiserte treningen. Er dere usikre på dette, ta kontakt med Frank. Vi ber om forståelse for dette!


Mandag- En god dag for de yngste

For mange av de yngste spillerne (født 2007-2009), kan det være at en dag i uken på Korsvollakademiet er tilstrekkelig. Derfor vil vi oppfordre de spillerne som skal være med en gang i uken til å melde seg på mandager. Slik at de yngste har mange likesinnede og spille fotball med den dagen.


Tirsdag- En god dag for jenter

Det er selvsagt åpent for jenter andre dager også. Men vil prøve å samle flest jenter på tirsdag. Er selvsagt åpent for gutter også.Onsdag- En god dag for de litt eldre

På samme måte som vi vil oppfordre de yngste som bare skal være med en dag i uken til å delta på mandager, oppfordrer vi de litt eldre (født 2004-2006) som kun skal være med en dag i uken til å melde seg på onsdager.

Det er selvsagt ikke noe i veien for å melde seg på de andre dagene, dette er kun ment som en oppfordring, slik at spesielt de yngste som kan føle seg litt utrygge i begynnelsen, har mange kjente fjes rundt seg. Uansett oppfordrer vi alle til å være med så mange dager i uken som de vil. Gjerne alle dagene.

Torsdag: En god dag for alle

Fredag: Akademilagstrening og jenter 10-12 år 7'er trening.

9'er Spill og Akademilag

Ivrige barnespillere som er 11 og 12 år, født 2004 og 2005, får i år mulighet til å trene 9'er-spesifikt 1 gang i uken, fredager kl 14.30-16.00. 04- og 05-spillerne vil også få mulighet til å spille 9'er-kamper for Akademilaget i 13-årsserien for gutter (9'er fotball). Laguttaket vil kunne forandre seg fra uke til uke. For å bli tatt ut på dette opplegget må man minimum delta en gang i uken på KA i tillegg til å delta på fredagsøkten. SL og hovedtrener sammen med instruktørene står for laguttakene. Lagene i egen årgang prioriteres alltid foran akademitrening /-kamp. Uttaket blir gjort på bakgrunn av iver og treningsoppmøte.

Nytt av året er 7'er trening for jenter 10-12 år.

Mål for Korsvollakademiet

Fotball vil være hovedaktiviteten, med ulike ferdighetstemaer hver uke. I tillegg til å bedre deltakernes ferdigheter med ball, har vi også fokus på å utvikle gode holdninger og verdier, blant annet gjennom daglige samlinger i forkant av treningen. Her får barna lære om blant annet kosthold, væskeinntak og hvordan man best kler seg for trening. Treningen skal være lystbetont.

Prisene nedenfor er for et semester (høst eller vår), som blir ca 3 måneder. Prisen inkluderer frukt som vil bli servert på treningen.For de som kun ønsker å gå én dag per uke er dette mulig, allikevel er ikke dette å anbefale ut fra det sportslige utbyttet man da sitter igjen med. Minimum 2 dager i uken er derfor å anbefale.Priser 2015
1 dag per uke1 350,-
2 dager per uke1 900,-
3 dager per uke2 500,-
4 dager per uke3 000,-

For henvendelser vedrørende administrative forhold (betaling, endring av dager, etc.) kontakt oss på e-post til medlemsservice@korsvollil.no.
For sportslige og andre spørsmål om opplegget kontakt sportslig leder Frank, frank@korsvollfotball.no

Påmelding gjøres på https://goo.gl/forms/2H8RGrqXRUvknplT2 , dere vil bli fakturert for deltageravgiften. Påmeldingsfristen er ut torsdag 25. august, hvor påmeldinger etter dette må gjøres per mail til frank@korsvollfotball.no.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.