Fotballskole for 5- og 6-åringer høst (f. 2010 og 2011)

Postet av Korsvoll IL den 3. Aug 2016Korsvoll vil i høst arrangere fotballskolen for 5- og 6-åringer, for de som er født i 2010 og 2011. Treningene vil foregå mandager 17:00-18:00 med første trening 29. august. Treningene vil pågå på Havnajordet.

Skolen ledes av klubbens Sportslige leder sammen med trenere for klubbens ungdomslag. I tillegg hjelper ungdomsspillere til. Målet med barnefotball er å gi alle et godt og trygt fotballtilbud i lokalmiljøet. Fotball skal være gøy, og fotballskolen skal sørge for det gjennom lek med ball og høyt aktivitetsnivå. Jenter og gutter vil trene hver for seg, så lenge gruppene er store nok til det.


Det er krav om medlemskap i Korsvoll for å få delta på treningene, kan gjøres her: http://www.korsvollil.no/p/12276/medlemskap. På selve treningene er det krav om godt humør fra både spillere og foreldre, samt leggbeskyttere og vannflaske.

Påmelding sendes på mail til Frank@korsvollfotball.no med navn på spiller og epost og telefonnummer på foresatte. Påmeldigsfrist er torsdag 25. august.
Her finner du info om medlemskap. http://www.korsvollil.no/p/12276/medlemskap.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.