Medlemskontingent 2016

Postet av Korsvoll IL den 4. Jan 2016

Medlemskontingent 2016

Betalingsinformasjon vedr. medlemskontingenten 2016 er nå sendt ut. Alle medlemmer skal ha mottatt e-posten under med faktura vedlagt. Vær så snill å betal innen fristen, så vi slipper å bruke mye ressurser på purring.

De fleste mottar dessverre mange e-poster med samme betalingsinformasjon. Det skyldes at informasjonen sendes til alle e-postadresser registrert på medlemmet. Har medlemmet også registrert "Foresatte", sendes informasjonen også til alle e-postadresser registrert på denne. Når det gjelder familiekontingent, sendes betalingsinformasjon til alle familiemedlemmer. Da kan det bli mange likelydende e-poster, dessverre.

Mvh. KIL Styret


Subject: Betalingsinformasjon fra Korsvoll IL
To:

Hei!

Du har mottatt betalingsinformasjon fra Korsvoll IL. Betalingsinformasjonen kan gjelde for deg eller dine familierelasjoner (barn).
Hvis informasjonen ikke ligger vedlagt i eposten så må du logge deg på Min idrett for å se og eventuelt betale kontingenten/ avgiften.

Fakturaen gjelder medlemskontingent for 2016. For detaljer om kontingentsatser, kriterier for familiemedlemskap etc. se http://www.korsvollil.no/p/12276/medlemskap. Her finner du også informasjon om utmelding dersom en selv eller et familiemedlem ikke lenger skal være medlem. Har du fremdeles spørsmål, send en e-post til medlemsservice@korsvollil.no.

Faktura ligger vedlagt, så det er ikke nødvendig å logge seg inn på Min idrett. Dette fakturavarselet sendes til alle e-postadresser som er registrert på medlemmet og evt. dens foresatte. For familiekontingent sendes fakturavarsel til alle medlemmer i familien.

NB! Viktig at riktig kontonummer og KID benyttes! Kontonavn vil være "Buypass Originator AS" som er leverandør av betalingsløsningen i Idrettsforbundets systemer.

Mvh

Korsvoll IL
E-post (vedr. medlemskap): medlemsservice@korsvollil.no
E-post: post@korsvollil.no
Webside: korsvollil.no

For spørsmål vedrørende betalingen, kontakt Korsvoll IL. For spørsmål vedrørende bruken av Min idrett, kontakt Idrettens Support.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.