Løpedugnad mot barneekteskap 10.10 (Right to play)

Postet av Korsvoll IL den 9. Okt 2019

Hver dag blir 33 000 jenter giftet bort som barn. Barneekteskap er ansett som en av de største hindringene for skolegang, likestilling og utvikling. Vi jobber aktivt med å få flere jenter inn i våre prosjekter, noe som bidrar til at flere får fullført sin utdannelse og muligheten til å forme sin egen fremtid.

I forbindelse med den internasjonale jentedagen (10.10) inviterer Right To Play og Santander Bank til løpedugnad på Sognsvann. Målet er å sette fokus på barneekteskap og samle inn mest mulig midler som kan bidra til en bedre fremtid for jenter i utviklingsland. 

Det er gratis å delta, og for hver runde rundt Sognsvann man løper/går donerer Santander 250 kr. til Right To Play. For hver runde som blir gjennomført vil et barn få mulighet til å delta i våre prosjekter i et år. Eventet er for alle, store og små - så ta med hele familien eller vennegjengen! Vi registrerer runder fra 16:00 - 19:00.

Vi håper så mange som mulig fra Korsvoll IL har anledning til å delta og at flest mulig stiller opp i Korsvolltøy! Foreldre, søsken, besteforeldre, tanter, onkler og alt annet er selvsagt hjertelige velkomne til å bli med også! 

facebook.com/events/500941007405379


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.