To pokaler til Korsvoll i Norway Cup!

Postet av Korsvoll IL den 5. Aug 2018


Unified

Laget hadde ca 17 psykisk utviklingshemmede på Ekeberg. Her er det ikke resultatet som teller mest, men at vi klarer å score mål. Vi klarte bare å stille med en jente i år, men hun spilte bra og scorte mål.

Laget kvalifiserte seg til A-sluttspillet der de først vant kvartfinalen hele 10-0. Semifinalen ble tøffere og til slutt ble det et tap mot Vear IF. Dermed ble det bronsefinale mot Kvik-Halden. Laget trakk det lengste strået og sikret dermed årets første Norway Cup-pokal til Korsvoll.

 Les mer om prestasjonen Nordre Aker Budstikke: http://nab.no/sport/bronse-til...


G2005

Korsvoll stilte med to lag i gutter 13 – klassen.

Korsvoll 1 startet med en flott 5-3-seier over Blindheim.  I de to neste kampene ble det tap mot sterke lag, henholdsvis Molde og Jotun. 

I B-sluttspillet var første kamp mot Bergen Nord.  Spillemessig var det jevnt, men bergenserne var giftigere og heldigere for målene og det endte 4-0. Gutta gjorde en veldig sterk innsats, viste mye godt spill og hospitantene fra G12 bidro godt

Korsvoll 2 startet gruppespillet med 2-1-seier mot Flatås.  I de to neste kampene ble det kalassifre med 9-1 og 10-0 over henholdsvis Hausvik og Nordre Land.  De ble klare gruppevinnere, og møtte Sund i 32-delsfinale i a-sluttspill.  Målene trillet inn og det ble en komfortabel 10-2 seier. 

Samme dag møtte vi Lyn 2 i 16-delsfinale.  Dette ble en fryktelig spennende kamp der vi lenge lå under 0-1, men Tollef Etholm ordnet utligning i andre omgang. Trass voldsom press klarte vi ikke å avgjøre i ekstraomgangene. Det måtte straffesparkkonkurranse til og der ble Henrik Vang helten med to redninger og avansement.

Neste dag ventet Pors i 8-delsfinale.  Korsvoll gikk ut i hundre og hadde avgjort før telemarkingene hadde summet seg.  5-2 og klar for kvartfinale mot Vålerenga.  Det skulle bli en tøff batalje, men våre gutter dro til slutt i land en komfortabel 3-0-seier.

I semifinalen ventet Lørenskog, og talentfabrikken på nedre Romerike visste vi hadde gode fotballspillere fra deres akademi.  Vi fikk rett og slett en leksjon av 15-16 av dem i denne kampen.  Ingen unnskyldning her, de var bedre – og vant da også finalen senere på kvelden.

Vi skulle kapre bronsemedaljene, og da ventet Ullern som slo oss i seriespillet i mai.  Denne gangen var det aldri tvil.  Jørgen sendte oss i ledelsen med èn gang.  Tollef økte til 2-0 på en våken retur.  Marcus scoret hat-trick med tre vakre scoringer.  En bunnsolid kamp!

Premieutdelingen etter finalen ble en flott opplevelse, bronse var som gull denne gangen.

Tusen takk til Olav og Ghani som ledet hvert sitt Korsvoll-lag.  Dere gjorde en kjempejobb! Vi håper at alle spillere og supportere hadde en flott uke på Ekeberg.  


G2008

For Korsvoll G-10 var det aller første møtet med Norway Cup.  Laget spilte seks kamper. Vi startet med et knepent tap for Bagn og avsluttet med en klar seier over Nordstrand. Status til slutt var to uavgjorte, to tap og to seire.  Veldig bra tatt i betraktning at de motstanderne var ett år eldre.

Veldig mye godt spill, god stemning i laget, keeper-rollen gikk på rundgang og samtlige ni spillere tegnet seg på scoringslista.

Vi gleder oss allerede til neste år


J2005

To jevnbyrdige jenter-13 lag åpnet Norway Cup med kamper på Valle Hovin søndag, - det ene laget kun med spillere som kom rett fra Dana Cup og naturlig nok var temmelig slitne. 

Lag 1 hadde flest uthvilte spillere og åpnet friskt med 4-0 seier. Deretter fulgte tap og seier. Laget trengte kun uavgjort mot tabell-jumbo i siste gruppespillkamp for å sikre A-sluttspill. Laget ble nok for trygg på at det skulle gå bra, men det gjorde det slettes ikke. Jentene måtte bite i seg et svært surt 0-2 tap og innse at det ble B-sluttspill med minst mulig margin, - ett mål mindre scoret enn KFUM. I 1/16-dels finalen gjorde laget sin beste kamp mot et jevnbyrdig Ullensaker/Kisa, en kamp vi kunne vunnet, men ikke klarte å avgjøre når vi hadde sjansen. Det ble stang ut og 1-3 tap.

Lag 2 ble nærmest fraløpt i sin første kamp og måtte gå av banen med et tungt 0-5 tap mot Buskerudlaget Hyggen IF. Men jentene tok seg selv i nakken og fulgte opp med uavgjort og en sterk seier mot Kolbotn. Det holdt akkurat til A-sluttspill, med minst mulig margin - ett mål mer scoret. Sluttspillet åpnet med playoff og en knallsterk 3-2 seier over Hei IL etter å ha ligget under 0-2 til pause. I 1/16-finalen ventet et sterkt Skeid-lag og det ble tre mål i mot tidlig i kampen. Jentene spilte seg opp i kampen, men klarte ikke å få nettkjenning. Norway Cup endte med 0-3 tap mot Skeid som forøvrig vant finalen.

Alle jentene har spilt seg bedre og bedre gjennom sommerens cuper og kost seg stort med Norway Cup og alt som skjer rundt denne fotballfesten på Ekeberg.


G2004

G04 stilte med et blandet lag med spillere fra både 1., 2. og 3. laget.I  gruppespillet fikk vi et solid tap mot Hødd, men spilte veldig jevnt med de to andre lagene. Likevel endte vi på 4. plass pga dårligere målforskjell enn laget på 3. plass.

I B-sluttspillet vant vi den første kampen mot Elverum etter 0-0 e.e.o. og 4-3 på straffespark.
I den andre kampen møtte vi Åndalsnes som var for gode for oss.
Vi avsluttet med pizza ved Nydalsdammen i går kveld og vi tror både spillere og foreldre har hatt noen gode opplevelser i Norway Cup.


G2003

G2003 stilte med en 18-mannstropp og spilte i en tøff gruppe med Gjøa fra New York (kom til 1/4 finale), Austevoll og Skedsmo. Vi spilte tre jevne kamper som (litt tilfeldig) endte med tap alle tre. Laget fikk en solid seier i 1/32 finalen i B-sluttspillet tidlig onsdag morgen, men tapte for Stord 1/16 finalen senere på dagen. Førsteomgangen var jevnspilt, men etter at Stord fikk to litt heldige mål mistet laget litt av moralen og troen på seier.  

Vi spilte i perioder god fotball og stemningen var som vanlig god på Norway Cup. Laget har i år fått en tilvekst av hjemvendte og nye spillere som tidligere har spilt i Lyn. Kampene i Norway Cup har vært en fin anledning til å gi spillerne på laget enda mer erfaring med å spille sammen og lære hverandre å kjenne som spillere. Med litt «stang inn» kunne resultatene vært bedre. Vi ønsker Tobias (knekt kravebein) god bedring og prøver igjen til neste år.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.