Før seriefinalen: Lyn

Postet av Korsvoll IL den 20. Okt 2017

I morgen smeller det endelig på Bislett klokken 14.00. 

Når Korsvoll så på terminlisten før sesongen hadde vi to mål; Det ene var å beholde plassen, noe vi har greid med glans og vel så det. Det andre var drømmen om at ingenting var avgjort før siste serierunde i opprykksstriden, og at kampen borte på Bislett blir en kamp med mye folk og en glimrende ramme. 

Det at mange av dagens Korsvoll-gutter har en fartstid i Lyn, er noe de fleste vet, og at det er to lag som kjenner hverandre godt gjør bare at dette blir enda mer spennende.


I sommerens kamp gikk Lyn seirende ut av duellen, hvordan det går denne gang for bare den som møter opp se.

Lyn blir jo for oss sett på som storebror i strøket. Storebroren der alt er bedre fra ung alder og helt opp til A-laget. Det er derfor deilig at vi som klubb kan slå oss stolt på kassa og si at det ikke er en eneste kamp i år hvor vi ikke har stilt med minst tre spillere som er oppfostret i vår egen ungdomsavdeling. Noe utviklingsklubben på andre siden av svenskemuren ikke kan si. Og mens vi før og i løpet av sesongen kun har hentet inn 4 mann, har hverken vi eller Lyn selv, kan det virke som etter de siste ukers farser, oversikt over hvor mange spillere som har gått inn og ut av feltet på Kringsjå. 

Misforstå oss rett, vi unner ingen klubber noe vondt, men det er ingen hemmelighet at når vi møter Lyn i morgen skal vi gjøre vår del for at vi får muligheten til å møte dem igjen neste år også. Ikke fordi Lyn er Lyn, men med supporterne i Bastionen sammen med saklighetene og ikke minst usaklighetene til LFM, bidrar de til å skape en ramme og trøkk rundt kampene som vi gleder oss og morer oss like mye med hvert år. 

I tillegg er det alltid gøy og velte lag som ikke gir oss anerkjennelsen vi føler vi fortjener  i etterkant av en kamp. Noe Lyn-boss Ødegaard så fint eksemplifiserte i etterkant av sommerens kamp som endte i et 3-2-tap for vår del, da han ble sitert på at han følte det var en kamp Lyn burde vunnet 3-1, for i neste setning kåre egen keeper til banens beste.... Forstå det den som kan.

Så selv om vi i morgen ikke har noe annet enn ære å spille for, så er det ingen klubber som får, noe annet enn frukt og kaffe i pausen, gratis av oss. Det vet heldigvis både vi og Lyn. Så mens Lyn gruer seg, gleder vi oss som 5-åringer på julaften! Dette blir en fest, så møt opp og støtt gutta i blått!

Merk kamptidspunktet er klokken 14.00!!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.