Før kampen: Gjøvik/Lyn

Postet av Korsvoll IL den 14. Jul 2017

Sesongen er nå halvspilt og Korsvoll ligger på en imponerende og overraskende 3.plass i Norsk Tipping-ligaen avd.2. På søndag er det duket for det første av 13 returoppgjør. Sesongstarten i år var som mange allerede vet eventyrlig med 6 seiere på de 6 første kampene. Den rekken startet med en solid 4-1 seier borte mot Gjøvik/Lyn. Gjøvik/Lyn har etter den kampen tatt 15 poeng, de har 4 seiere 3 uavgjorte og 6 tap.

Adrian Thun endte måltørken sin sist ved å score to mål hjemme mot Lyn sist. Han er dermed igjen blandt topp 5 i avdelingen som har scoret flest mål, sammen med vår egen Andreas Romøren.

 

Korsvoll har på den andre siden hatt en glimrende vårsesong, med 29 poeng noe som gir en foreløpig 3.plass i avdelingen. Allikevel skal det nevnes at til søndagens kamp så er hverken Brage Rødal eller Trym Thorbjørnsen, som begge har startet samtlige kamper sentralt på midtbanen for Korsvoll tilgjengelig. Ellers er troppen klar og har ingen planer om å ta ferie før etter søndagens kamp. Målet til Korsvoll var før årets sesong å ta 35 poeng, en poengsum man regnet med skulle holde til å sikre plassen i neste års 3.divisjon. Med 29 poeng allerede er denne målsettingen justert, og man håper nå å kunne forsøke å sikre 50 poeng i løpet av årets sesong. Det vil forhåpentligvis kunne sørge for minst en 5.plass i avdelingen, noe som vil gi plass i første ordinære runde av NM 2018 (gitt at Stabæk 2 også kommer blant topp 5). Vi håper derfor så mange som mulig av dere som møtte opp forrige søndag mot Lyn tar turen nok en gang. Adrian Thun som scoret to mål sist mot Lyn, og rev i stykker forsvarsleddet mot Gjøvik/Lyn sist vi møtte dem, har allerede lovet og skape sjanser på søndag. 

Korsvoll har kun gått målløs av banen to ganger i løpet av årets sesong, så oddsen for at Korsvoll kan spandere en scoring eller to er dermed ikke høy for de av dere som velger å ta turen søndag klokken 18.00. 

Vi ses!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.