Før kampen: Lyn

Postet av Korsvoll IL den 8. Jul 2017

På søndag klokken 18.00 er det duket for en god gammel dags naboduell på Korsvoll kunstgress. Da kommer klubben vi elsker å hate på Korsvoll på besøk, nemlig Lyn. Naboene hadde vi i serien i fjor også, da endte begge oppgjørene i uavgjort, og Korsvoll kunne skryte på seg å være det eneste laget i serien som ikke tapte for Lyn. Det er en statistikk vi håper fortsetter i år også.


Før sesongen var Lyn spådd som soleklare favoritter til å ta den ene opprykksplassen fra Norsk Tipping-ligaen avd. 2. Noe som tross alt bare skulle mangle med tanke på hvilke økonomiske muskler klubben har. Vi derimot var tippet som en middelhavsfarer, som heller skulle måtte passe på at ikke nedrykkspøkelset kom å tok oss. Det er fortsatt ingen på Korsvoll som prater om opprykk, og kampen er uten tvil en kamp der Lyn har mer å tape enn dugnadsspillerne i Korsvoll.


Keeper Marcus Kristiansen har sluppet inn 8 mål så langt i årets sesong, noe som er best i Norge i de 4 øverste divisjonene. Vi satser på en ny kamp med 0 baklengs på søndag.

I ungdomsfotballen har det de siste årene vært fri flyt av spillere både den ene og andre veien, og i Korsvolls A-stall kan man nevne både Andreas Romøren, Torbjørn Melhuus, Fredrik Dahm, Ole Fredrik Morthen og Isak Hågensen som alle har vært innom Lyn på et eller annet tidspunkt.

Isak Hågensen(21), Andreas Romøren og Torbjørn Melhuus (14) er tre av fem spillere i stallen, som har spilt for både Korsvoll og Lyn.

Tidligere har det også vært mange Korsvoll-spillere i Lyns A-stall, men etter en overgangs-logistikk som kun de mest erfarne kjøpmenn klarer å henge med på, er det nå kun Thomas Sandsør som er igjen.

Med tanke på morgendagens tropp, er det et par spillere som er ute pga av sommerferie, noe som er naturlig i en klubb der ingen av spillerne mottar noen som helst form for kompensasjon for å spille. Både Stig Hovdal og Daniel Moen Hansen har tatt turen til rivieraen, mens Jørgen Ankerstad har dratt på fisketur og Stian Divaris restituerer etter gamle skader.

Uansett, Lyn skal virkelig få slite med å ta med seg alle 3 poengene over svenskemuren i morgen. Og forhåpentligvis har mange på Korsvoll og Kringsjå utsatt turen til sommerhyttene sine, for å kunne få med seg et godt gammeldags bydelsderby i morgen.


Vi ses klokken 18.00!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.